cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
A sto bi ti ocekivala od sredine u kojoj i ti zivish ?e, ovaj dio me je odusevio
toliko da nisam mogla da nastavim da citam
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto bi ti ocekivala od sredine u kojoj i ti zivish ?e, ovaj dio me je odusevio
toliko da nisam mogla da nastavim da citam
![]()

Kod nas se kaze : " DOBAR PENIS - MIR U KUCI". To se naravno ne odnosi na muzxjakovo medjunozxje.![]()
Apsolutno da bi svaka normalna zena trebala biti svom suprugu i ljubavnica i domacica. Medjutim vidim po internetu svega i svacega. Mnogo frustriranih zenskih osoba koje orgazam nisu dozivjele godinama, a ko zna da li su ikada. Tu im ja ne mogu pomoci ( a vjerovatno niti neko drugi - jer je problem u mozgu), na moju radost.
Nda Bonus Penis pax in domus ili tako nekako. Da li je to istina ili fraza, pa verovatno da ima istine u tome i da su vise nezadovoljne i da vise size one zene kod cijih je muzeva los Penis ili jednostavno koji ne umu da je zadovolje u potpunosti.Ne, zaista nisam od onih koji zele da se hvale po pitanju "pusaka i ubojitosti".
Mnogi od nas muzjaka i ne zna da velicina polnog organa nije toliko bitna kod, hm, "normalne" zene.
Mozda i lazu ali su ocigledno nezadovoljne.
Aj laku noc. A sto bi ti ocekivala od sredine u kojoj i ti zivish ?![]()

Ma da, to je upravo ono sto sam napisao (ako si pazljivo pratio) a odnosi se na DOMINANTNE zene koje u trenutku spoznaje da nemaju ono sto im treba u kuci, preuzimaju ulogu muskarca i postaju prave sadistice. I to ne samo prema suprugu, vec to prenose i na druge.Nda Bonus Penis pax in domus ili tako nekako. Da li je to istina ili fraza, pa verovatno da ima istine u tome i da su vise nezadovoljne i da vise size one zene kod cijih je muzeva los Penis ili jednostavno koji ne umu da je zadovolje u potpunosti.
Jeste i ja sam se zaprepastio kad sam video na jednoj temi da se zene sexaju 1 mesecno sa svojim muzevima.Mozda i lazu ali su ocigledno nezadovoljne.
Moze im se pomoci ali slazem se da je problem u mozgu i da nije lako mozak promeniti ali jeste moguce, kroz neki srednji period u kome bi se vidjali cesto. No u svakom slucaju ne treba se previse opterecivati sa orgazmima i sex treba da je cin opustanja i uzivanja a orgazam dodje sam po sebi. A bogami se nekad mora i spavati.Aj laku noc.
PS Da meni zena sizdi i pizdi ja bi popricao sa njom o tome da skapiram u cemu je problem.![]()
Sve je to zbog loseg sexa, malo sexa i neadekvatnog partnera koji bi joj parirao i zadovoljavao je na svim nivoima.Ma da, to je upravo ono sto sam napisao (ako si pazljivo pratio) a odnosi se na DOMINANTNE zene koje u trenutku spoznaje da nemaju ono sto im treba u kuci, preuzimaju ulogu muskarca i postaju prave sadistice. I to ne samo prema suprugu, vec to prenose i na druge.
Mozak, mozak je broj jedan sto se tice seksualiteta. Znas i sam, kada si bezvoljan, ljut, u problemima, rijetko ti pada na pamet sex. Naravno, ako bi covjek dugo vremena imo takvo stanje, e pa to bi vec bila bolest. Upravo sto si rekao: "da se zene sexaju 1 mesecno"
Laku noc.
Jer, muskarcima je u seksu lako da se zadovolje, ali zadovoljstvo zene zavisi od muskarcevih sposobnosti, njegove svijesti i nesebicnosti...
Ako on to ne radi kako valja, zena ce biti nezadovoljna, a moze cak i fizicki da se razboli ako je on tokom seksa ne provodi do kompletnog orgazma, no je cesto ostavlja na nekom nekompletnom nivou..
Znaci, los seks moze dovesti do oboljenja nekih organa, dok dobar seks moze da ih izleci.

Znaci, los seks moze dovesti do oboljenja nekih organa, dok dobar seks moze da ih izleci.
Od svog tog trucanja, ovo je najtacnije.
A sve ostalo je jos jedno nabacivanje kompleksa muskarcima,
naucna studija oko ****** i qrtza,
jos jedan dokaz superiornosti svesposobnih zena nad
sve inferiornijim muskarcima...
Kako bre da neki vrsnjak zadovolji klinku od 16 godina koja se vec pucala sa svim poznatim i nepoznatim valjaocima belog, i to na istom u vecini slucajeva?
Objasni njoj faze orgazma!
Kad se dvoje vole i pale se jedno na drugo, sex je dobar - sve druge teorije padaju u vodu i mogu samo da zaseru taj predivni osecaj...
e to...jos cu poceti da mislim da nemam pojma da se sexam jer volim obican "seljacki" sex a nisam ni potkovana po pitanju "teorije sexualne zavere"
......sta je to "seljacki sex"?
kako neznas?
eh nije lako objasniti......a ko to treba da zvirne sa strane,mislis neki voajer ili kao...da treba partneri da zvirkaju sa strane,t.j. da varaju..ne razumem?1. samo muskarac-zena i niko ni da zvirne sa strane

a ko to treba da zvirne sa strane,mislis neki voajer ili kao...da treba partneri da zvirkaju sa strane,t.j. da varaju..ne razumem?
bas kao sto sam napisala....intima izmedju dvoje ljudi razlicitog pola bez uplita bilo koga sa strane 
Ej bre, nista ne razumes.
Ola oce kaze da je najbaro sex kad on mirise na goveda a ona na ovce![]()
sram da ti udje.....bas kao sto sam napisala....intima izmedju dvoje ljudi razlicitog pola bez uplita bilo koga sa strane
![]()
sram da ti udje.....

Noge? Sta oces, da on mirise na H2S a ona na CH3COOH?![]()
zamisli da je noseci gas za prdez metan....i ja sam bila u zabludi da je H2S....eh slabi smo ti mi hemicari 
a tebi to ne odgovara,jel da?

Zene ostavljaju muskarce mnogo manje zato sto su losi ebaci, vise zato sto su nepouzdani, neozbiljni, sebicni, labilni itd...Drugo, za los sex ne snosi samo muskarac krivicu, vec i zena. Osim ako se na zene ne gleda kao na objekt koji treba da rasiri noge, a sve ostalo odradi muskarac.

nije tacno, samo su oni krivi!!! UVEK!!!!!!!!!!!
I Za sve!!!!!![]()