Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije stalno , ali moras uvek da guras bar 5,6 puta da ispravis....

Npr i za raiffeisen banku sam prvi put naleteo na vrlo mladu i ljubaznu i vestu radnicu , i odradila je sve iako sam ja bio spor , tako me uhvatilo nisam video dobro pa sam pazljivo kuckao na mobilnom, a ja sporo kucam ali je bila strpljiva...
I zavrsila sve kako treba, poslala mi uplatu , ja uplatuo , ona vratila uplatu , dovitljivo da bi odmah imala uvid u to da je izvrsena uplata, umesto da ceka da izadjem pa da negde uplatim, ovako je uradila sve za minut i na zalost , sledeci put kad je trebalo da se obavi nesto u banci , naletim na drugu , i haos, odmah greske jedna druga treca, pet puta 9 puta sam morao da dolazim zbog jedne stvari , samo da pokupim kartice, te nisu stigle te nisu na adresi , te ovo te ono..

Sve je stvar do radnika koliko hoce..tako i kod mts, odem kod jedne , zenska, naravno mnogo price , nista odradjeno , iako postoji prijava u sistemu da je greskonm skunuto 2000 dinara..
A pre toga su me oplevili u mts 60 000 dinara, ali to je uradio namerno sluzbenik u lolinoj zgradi i nije hteo da uvazi reklamaciju niti je zvanicno to zavedeno , niko ne vidi iz mts, a ja bio 3 puta da se to sredi i sta cu , propalo ....

Sporo kucas. :mrgreen: ali bolje vidis :lol:

Evo videcemo koliko ce trebati lidlu , o kojem ja imam lepo misljenje kao organizovanoj firmi , iako kazem za kupca se nisam snasao , ali nije to krivica ni do mene ni do njih, jednostavno prave odlican promet...

Možda pre nekoliko god. Sada ni na akciji ne možeš da nađeš po toj ceni.
Uvek su na akciji 90 centi jedva 110 dinara kilo

1000004472.jpg
1000004473.jpg

Poslednja izmena:
mislio sam da si kod beogradjanke i cvetka :rotf:
ti bas menjas lokaciju zivljenje kako koji post napises :rotf:

od skupstine 5 minuta hoda takovskom.
5 minuta hodom?!?? Jesi ti ikada bio u beogradu? U centru nema nijedan lidl niti im je to politika poslovanja. Onaj na dorćolu mi je dosadio svaki put kada smo bili prekoračimo parking pa izlazimo na branik ili preko ograde. :mafijas:

5 minuta hodom?!?? Jesi ti ikada bio u beogradu? U centru nema nijedan lidl niti im je to politika poslovanja. Onaj na dorćolu mi je dosadio svaki put kada smo bili prekoračimo parking pa izlazimo na branik ili preko ograde. :mafijas:
e moj prijatelju nemas ti pojma o beogradu.
lidl nikad nije bio na dorcolu.
ti ni ne znas granice dorcola.

Sad sam proverila online, 1,79
U ostalim radnjama tipa Aldi itd je slično
ma pusti maria.
otvoren prozor manje loopa od njega.

on ode jednom u zivotu u grcku i nalet na neku akciju maslaca i onda pise 3 meseca kako je tamo jeftino a sto je posle 3 dana tamo cena bila kao kod nas on nema pojma.

ma pusti maria.
otvoren prozor manje loopa od njega.

on ode jednom u zivotu u grcku i nalet na neku akciju maslaca i onda pise 3 meseca kako je tamo jeftino a sto je posle 3 dana tamo cena bila kao kod nas on nema pojma.
U EU si dužan da jasno istakneš i cenu koja je bila pre popusta tako da su te tvoje priče smešne.

U lidl srbija se prodaju samo koske. I slabo idu. Predamnom je radnik izvadio 50 kila mesa kome je istekao rok trajanja i odneo nazad u magacin. Lidl u srbiji ima neke neznalice u menadžmentu i masa hrane im istruli.

1000004631.jpg

Back