Elle
Elita
- Poruka
- 16.285
O Bože, evo javljam ti za sat vremena kad se vratimjuce i danas?
I ako se desi da ih nema biće to verovatno prvi put da sam registrovala
Inače ih jedem i kupujem non stop
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Bože, evo javljam ti za sat vremena kad se vratimjuce i danas?
Ima 5 kutijaZiv nisam sledecih sat vremena...pitaj ih kad ce da dobiju....
ima banana koliko hocesLidl je prvi počeo sa tim lažnim akcijama, ujutro iznesu kutiju banana i to je to za ceo dan. Šta bi vi 140 din.
bio i juce i danas kackavalj na akciji.Ali nema kackavalja.
I to vec neko vreme samo one cigle od 1 kg.
I nema baterija.
Sa druge strane da pohvalim kuhinjske maramice za ciscenje abrazivne - odlicne su.
u mariovoj glavi je promaja, pardon, nestasica.. uglavnom prazne gajbeA sta, to je nestasica banana u Lidlu
![]()
Sinoć sam bila, kupila 3kg banana, narandži možda 1,5 -2 , pakovanje limuna i još ponešto.Lidl je prvi počeo sa tim lažnim akcijama, ujutro iznesu kutiju banana i to je to za ceo dan. Šta bi vi 140 din.
Ovde se samo reklamira lidl čim napišeš nešto negativno odma ide red vređanja red ismevanjaA zasto ne kupujete negde drugde nego samo tamo ili uglavnom tamo![]()
Radijel vama radi aplikacija lidl plus, meni ne radi vec dva tri dana...
a gde drugo?A zasto ne kupujete negde drugde nego samo tamo ili uglavnom tamo![]()
kako ne radi?jel vama radi aplikacija lidl plus, meni ne radi vec dva tri dana...
Valjda imate toliko velikih marketa bar u prestonicia gde drugo?
Meni se pojavili neki bedzevi , pa sam odgovarao na neke pitalice pa mi na kraju puca pri startovanju, a imam 40 GB prazno...tako da nije do memorije..kako ne radi?
meni radi ok..bio sam danas u kupovini.
Potpisujem da si ovo sada izmislioMeni se pojavili neki bedzevi , pa sam odgovarao na neke pitalice pa mi na kraju puca pri startovanju, a imam 40 GB prazno...tako da nije do memorije..
svi imaju istu robu manje vise..kupis u onome u koji odes..ja najvise uzimam u maxiju i lidlu.Valjda imate toliko velikih marketa bar u prestonici![]()