bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.607
Nije stalno , ali moras uvek da guras bar 5,6 puta da ispravis....
Npr i za raiffeisen banku sam prvi put naleteo na vrlo mladu i ljubaznu i vestu radnicu , i odradila je sve iako sam ja bio spor , tako me uhvatilo nisam video dobro pa sam pazljivo kuckao na mobilnom, a ja sporo kucam ali je bila strpljiva...
I zavrsila sve kako treba, poslala mi uplatu , ja uplatuo , ona vratila uplatu , dovitljivo da bi odmah imala uvid u to da je izvrsena uplata, umesto da ceka da izadjem pa da negde uplatim, ovako je uradila sve za minut i na zalost , sledeci put kad je trebalo da se obavi nesto u banci , naletim na drugu , i haos, odmah greske jedna druga treca, pet puta 9 puta sam morao da dolazim zbog jedne stvari , samo da pokupim kartice, te nisu stigle te nisu na adresi , te ovo te ono..
Sve je stvar do radnika koliko hoce..tako i kod mts, odem kod jedne , zenska, naravno mnogo price , nista odradjeno , iako postoji prijava u sistemu da je greskonm skunuto 2000 dinara..
A pre toga su me oplevili u mts 60 000 dinara, ali to je uradio namerno sluzbenik u lolinoj zgradi i nije hteo da uvazi reklamaciju niti je zvanicno to zavedeno , niko ne vidi iz mts, a ja bio 3 puta da se to sredi i sta cu , propalo ....
Sporo kucas.