Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam proveren info , ja znam sve te radnice kad su presle iz marketa u koje ja dolazim u lidl, pa znam sta mi pricaju , ja pitam kad neku duze vidjam...ne pitam da je muvam, cak i ako postoji zeleno svetlo , nego pitam da joj lakse prodje vreme , vidi mene, vidi jos 5,6 osoba u smeni i brze joj prodje dan...

E sad , nije mi jasno ovo oko toga sto je tebi to toliko bitno da dokazes da ih ne napustaju radnici , nije to objekat od posebnog znacaja, nije TO , nije sluzba BIA , nije jugoexport import...

Ali nije napamet receno da ih napustaju radnici redovno i imaju redovno osipanje..., a sad koliko je trenutno a koliko je bilo pre godinu dana, gledano kvartalno , to ne bih mogao da potvrdim, recimo 2 kvartal pre dve godine, 7 na 22,sto je 33% ali ovako u poslednjem kvartalu ove godine, to ne znam, nisam pitao..
To vec mora da ti kazu tacno konkretno , nije da ne mogu da izvucem, mogu , ali nisam pitao..

Ja sam proveren info , ja znam sve te radnice kad su presle iz marketa u koje ja dolazim u lidl, pa znam sta mi pricaju , ja pitam kad neku duze vidjam...ne pitam da je muvam, cak i ako postoji zeleno svetlo , nego pitam da joj lakse prodje vreme , vidi mene, vidi jos 5,6 osoba u smeni i brze joj prodje dan...

E sad , nije mi jasno ovo oko toga sto je tebi to toliko bitno da dokazes da ih ne napustaju radnici , nije to objekat od posebnog znacaja, nije TO , nije sluzba BIA , nije jugoexport import...

Ali nije napamet receno da ih napustaju radnici redovno i imaju redovno osipanje..., a sad koliko je trenutno a koliko je bilo pre godinu dana, gledano kvartalno , to ne bih mogao da potvrdim, recimo 2 kvartal pre dve godine, 7 na 22,sto je 33% ali ovako u poslednjem kvartalu ove godine, to ne znam, nisam pitao..
To vec mora da ti kazu tacno konkretno , nije da ne mogu da izvucem, mogu , ali nisam pitao..
posto si tako dobro informisan napisi ovde kolike su im tacno plate a ja cu u ponedeljak proveriti posto imam nacin :mrgreen:

da vidimo te tvoje informacije koliko su verodostojne.

Za platu su me pitali koliko ocekujem ja rekoh 80 70.
Ja ne volim to pitanje kad mi postave...
To pitanje mi lici na pitanje, ako budes u prvih 40 primicemo te, ako ne budes necemo te primiti , to su isto pitali i u Ikei...
Pitali su cak 4 pitanja koja su crveni fleg....prvo pitanje, da li pristajete da radite kad nemate adekvatan alat i da li umete da odradite uz pomoc prirucnog, a to ume svako ko je radio za srpskog gazdu , nema ko nije morao da uz pomoc baba i zaba resava problem visoke refleksije ili trazenja kabla u zidu bez pileta i slicno...
Pa to pitanje za koje pare ces da radis...sto mene odmah provocira , posle prvog pitanja da im odgovorim, koliko platite toliko cu da vam radim, ili bi mozda da mnozim sa 2, ako me platite 40% da radim 80% radnog vremena...

Pa kad dodje trece pitanje, a to je kako gledate na to da radite dve nedelje bez slobodnog dana.. to je isto bilo pitanje u ikea, vec vidis obrise poslodavca kod koga ne zelis da radis ...
I na kraju ono cuveno , , to nije bilo kod ikea , ali cesto potsave, da li ostajete posle radnog vremenna ako je potrebno radi istovara....
RED FLAG odmah....

Jedinu laz koju mogu da im ucinim je ova poslednja, i to da se napregnem, i da kazem mogu da ostanem, to je jedina, dobro svi smo mi navikli da radimo bez alata, ali ja odmah tu kazem non stop i radim bez alata ali mi se ogadilo...

A sve te srpske jajarske firme imaju tri pristupa, ili im je generalni zastupnik srbin koji je teska stoka....ili generalni nije teska stoka ali ne pazi mnogo ko su mu sefovi odseka ili grupa....a to budu teski kreteni ili stoka...ili idu na stalnu promenu osoblja....imaju razradjene sisteme davanja lazne nade i cekaju da osete onog ko je pukao od silnog gnjecenja i njega slome konacno i taj ostane kod njih dugo i to je to...prava kombinacija za njih..

ako su u pitanju cege onda je verovatno VS

ali koliko je meni poznato plate idu oko 70..80k za prodavce u soping centrima.

jedino ako dobija bonus na prodaju i tako boostuje platu.

u stvari konkretno za vejp je plata do 70k

ali ako je prodavnica na ekskluzivnom mestu sa vecim prometom i ti si zgodna riba ili zgodan tip koji animiraju i bustuju pridaju onda plate idu u nebesa..sve se zasniva na prodaji...

drugim recima, prodajes vejp u nekoj radnjici na karaburmi plata ti je 60k
prodajes u trznom centru i navlacis dobru prodaju plata ti je 1.000 evra i visa

ako su u pitanju cege onda je verovatno VS

ali koliko je meni poznato plate idu oko 70..80k za prodavce u soping centrima.

jedino ako dobija bonus na prodaju i tako boostuje platu.
Jok. I hoće da da otkaz jer rade non stop bez prestanka. U lidlu ko robuje ne treba ispod 180.000 dinara jer nema praznog hoda pa im radnici stalno beže. Non stop im na razglasu ide reklama da traže radnike BAŠ u ovoj prodavnici.

Dakle, bolje raditi ništa za minimalac ili nešto malo za 70-80k din nego ginuti ispod 180.000 din.

otkud znas ovo kad ne ides u lidl? :tongue2:
Svaki put čujem kada posetim otprilike jednom mesečno zbog sladoleda. Ništa drugo ne kupujem kod njih. Pošto su i to poskupeli ne verujem da ću skoro.
1000004785.jpg

u stvari konkretno za vejp je plata do 70k

ali ako je prodavnica na ekskluzivnom mestu sa vecim prometom i ti si zgodna riba ili zgodan tip koji animiraju i bustuju pridaju onda plate idu u nebesa..sve se zasniva na prodaji...

drugim recima, prodajes vejp u nekoj radnjici na karaburmi plata ti je 60k
prodajes u trznom centru i navlacis dobru prodaju plata ti je 1.000 evra i visa
Ja sam tako cuo da je po trznim centrima i da se radi 6 h.

Jok. I hoće da da otkaz jer rade non stop bez prestanka. U lidlu ko robuje ne treba ispod 180.000 dinara jer nema praznog hoda pa im radnici stalno beže. Non stop im na razglasu ide reklama da traže radnike BAŠ u ovoj prodavnici.

Dakle, bolje raditi ništa za minimalac ili nešto malo za 70-80k din nego ginuti ispod 180.000 din.
Kakvih 180? :mrgreen:

Back