Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
realno za banane si se ispalio jer ih zaista uvek ima..

a kak oti znas da li ima ili nema kad pricas kako ne ides :mrgreen:
Ma nema, banana uvek, to zavisi od objekta...i oni znaju gde se kupuje gde ne...sto si blize centru to ima vise banana....Ja sam obicno za banane racunao na vojislava ilica, jer tu skoro uvek ima, i to puno pa i kad nestane ostane bar jedan dva paketa zelenih , neces uzeti , ali vidis da ih ima...

Ali sad nije bilo ni tamo , tako da je bio banana navlakusa akcija, sto posto...samo prvi dan, i nesto za subotu...
A recimo kaludjerica lidl ima uvek manje banana i tamo je cesto da nece imati banane, pomorandze, ta jeftinija roba...dok ce grozdja uvek biti i limete, sta ce limeta kaludjercanima osim mladima za koktele i uvece za zezu...

Evo pogledao ni meni ne radi 🤔

1000004454.jpg

Ugl kupujem maksi i idea jurim akcije, velika nabavka metro a usput mi je lidl pa svratim. Nikada nemaju robu sa akcije. Suvomesnato i sireve povrće na pijaci duplo jeftinije nego u maxi, idea i lidl zlatarama...

Pre sam uzimao u lidlu puter 250gr 360 din ali ga uglavnom nema mada isti imam i u maksiju uvek dostupan 250 gr 350 din. I sad što lidl očigledno sakriva puter nemam pojma. Idiotski menadžment jbg.

E sad maksi i idea pređem ulicu a lidl bogu iza nogu. Pa nisam lud jbt. U životu nisam video trgovca koji tako šikanira kupce.

Poslednja izmena:
Sta se desi kad nadjes stanglu od kilo paketic u svojim bananama, vratis prodavcu ili prodas na slobodnom trzistu , uvek ima blizu trzni centar, tamo utrapis za 20 000 , nece niko da se buni ...nece ni licnu kartu da ti traze...neko ti rekao da je propolis u pitanju...

Poslao dopis sluzbi lidla, ali da li da ocekujem odgovor kao kad sam dobio na onoj anketi kupac na mesec dana.....mene bas nece te sluzbe za musterije....to mora da naezem 5,6 puta da bi dobio smisleni odgovor...pa banka mi nije isplatila obecano ...kao nemaju uvid sta je isplaceno sta nije..ali imaju uvid da naplate...

Do sada su me za nagrade izvozali , DIS, unicredit banka, mts, maxi, kokakola, dok nisam malo resio da ja muljam i onda sam postao najcenjeniji kupac, da su mi slali poklone i kad nisam nista kupio niti zasluzio , naravno moj blentavi cale to odbije, dva paketa od 20x 2l koka kole , i konzerve i jos ih napusio vrlo nekulturno , devojka ostala u cudu, ja nisam bio tu...

Tako da sam navikao na Spance usred Srbije, najgore je bilo u Disu , 2x, ali prvi put, rotiraju rotaciona svetla, glavna nagrada, a tete sve usle u boks i nece da izadju jer su se dogovorile sa nekom svojom dsrugaricom da ona dobije a ispalo ja...i tako usred nedelje cekas 45 min, i moras na predavanja i faks, svi kupci cekaju i kazu cekaj jos, ali ne mozes i odes, sta ces, kad vidis da je demokratija....

Poslednja izmena:
Poslao dopis sluzbi lidla, ali da li da ocekujem odgovor kao kad sam dobio na onoj anketi kupac na mesec dana.....mene bas nece te sluzbe za musterije....to mora da naezem 5,6 puta da bi dobio smisleni odgovor...pa banka mi nije isplatila obecano ...kao nemaju uvid sta je isplaceno sta nije..ali imaju uvid da naplate...
Tebi se uvek neki problemi desavaju :lol:
Kao I meni :D
I to uvek s bankama kuburis :mrgreen:

Tebi se uvek neki problemi desavaju :lol:
Kao I meni :D
I to uvek s bankama kuburis :mrgreen:
Nije stalno , ali moras uvek da guras bar 5,6 puta da ispravis....

Npr i za raiffeisen banku sam prvi put naleteo na vrlo mladu i ljubaznu i vestu radnicu , i odradila je sve iako sam ja bio spor , tako me uhvatilo nisam video dobro pa sam pazljivo kuckao na mobilnom, a ja sporo kucam ali je bila strpljiva...
I zavrsila sve kako treba, poslala mi uplatu , ja uplatuo , ona vratila uplatu , dovitljivo da bi odmah imala uvid u to da je izvrsena uplata, umesto da ceka da izadjem pa da negde uplatim, ovako je uradila sve za minut i na zalost , sledeci put kad je trebalo da se obavi nesto u banci , naletim na drugu , i haos, odmah greske jedna druga treca, pet puta 9 puta sam morao da dolazim zbog jedne stvari , samo da pokupim kartice, te nisu stigle te nisu na adresi , te ovo te ono..

Sve je stvar do radnika koliko hoce..tako i kod mts, odem kod jedne , zenska, naravno mnogo price , nista odradjeno , iako postoji prijava u sistemu da je greskonm skunuto 2000 dinara..
A pre toga su me oplevili u mts 60 000 dinara, ali to je uradio namerno sluzbenik u lolinoj zgradi i nije hteo da uvazi reklamaciju niti je zvanicno to zavedeno , niko ne vidi iz mts, a ja bio 3 puta da se to sredi i sta cu , propalo ....

Mislim nije to samo meni , samo kod mene ja interaktivno znam sta treba da se uradi pa uradim pa postane vidljivo da postoji nemar ili namera da se oplevim....

Ja verujem da i drugi imaju iste probleme, samo ne moj drugar sa faksa, on pozajmljuje pare i stalno se sudi , pa ne veruje u ovakve price, jer covek je na sudjenja izvukao od malih ljudi , ne bogatih ljudi 3,4 stana...dvosobna ja bih rekao..

Back