- Poruka
- 132.855
stvarno ima nekih bedzeva ali meni radi ok.Potpisujem da si ovo sada izmislio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno ima nekih bedzeva ali meni radi ok.Potpisujem da si ovo sada izmislio![]()
realno za banane si se ispalio jer ih zaista uvek ima..Čim napišem da nešto nema duki lu se odma javlja kako je upravo bila i kupila šleper i dobila burek za dinar![]()

nek bude u vrednosti ceka na 10 000., pa posalji...Potpisujem da si ovo sada izmislio![]()
Svako ima neku naviku gde kupuje, nekako je tako. Ja sam u Lidl svega dva puta usla.svi imaju istu robu manje vise..kupis u onome u koji odes..ja najvise uzimam u maxiju i lidlu.
Ma nema, banana uvek, to zavisi od objekta...i oni znaju gde se kupuje gde ne...sto si blize centru to ima vise banana....Ja sam obicno za banane racunao na vojislava ilica, jer tu skoro uvek ima, i to puno pa i kad nestane ostane bar jedan dva paketa zelenih , neces uzeti , ali vidis da ih ima...realno za banane si se ispalio jer ih zaista uvek ima..
a kak oti znas da li ima ili nema kad pricas kako ne ides![]()
Ma nisam u toku, ne znam, salim se..nek bude u vrednosti ceka na 10 000., pa posalji...
Ima ih uvek kada su 200-300 dinara ali kada su na akciji budu prazne kutije i prljavi najlonrealno za banane si se ispalio jer ih zaista uvek ima..
a kak oti znas da li ima ili nema kad pricas kako ne ides![]()

A telefonMeni radi aplikacija

Sve radiA telefon![]()
Od 17.4., ranije desavanjeMi se pitamo gde su banane, a ono
https://n1info.rs/vesti/policija-u-...ama-kokaina-pronadjen-u-kutijama-sa-bananama/

Slobodno trziste, razume se.Sta se desi kad nadjes stanglu od kilo paketic u svojim bananama, vratis prodavcu ili prodas na slobodnom trzistu , uvek ima blizu trzni centar, tamo utrapis za 20 000 , nece niko da se buni ...nece ni licnu kartu da ti traze...neko ti rekao da je propolis u pitanju...
Evo nocas, gradjevinac koji radi za dnevnicu , a ona 30e upucan u dzipu....Od 17.4., ranije desavanje![]()
To su neke magije.Evo nocas, gradjevinac koji radi za dnevnicu , a ona 30e upucan u dzipu....
Ja pocinjem sve da verujem, ne mogu da se svadjam sa Srpskom logikom...

Tebi se uvek neki problemi desavajuPoslao dopis sluzbi lidla, ali da li da ocekujem odgovor kao kad sam dobio na onoj anketi kupac na mesec dana.....mene bas nece te sluzbe za musterije....to mora da naezem 5,6 puta da bi dobio smisleni odgovor...pa banka mi nije isplatila obecano ...kao nemaju uvid sta je isplaceno sta nije..ali imaju uvid da naplate...

Nije stalno , ali moras uvek da guras bar 5,6 puta da ispravis....Tebi se uvek neki problemi desavaju
Kao I meni
I to uvek s bankama kuburis![]()