Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ah, da ja pohvalim lidl, svidela mi se njihova linija za automatsko placanje, posle svih uveo i lidl....
naravno njihova lidl plus aplikacija ne radi , tako da ne moze dvadobra nikako...
Sto se tice kupovine i dalje smo na mrsh, tj ja nista sto je na akciji koliko toliko , kazem koliko toliko npr za banane je 140 a toliko je bilo i u disu , a i u maxi , pre neki dan, ali u lidlu je kao zvanicno na akciji pa ja to nigde ne vidim, kao ni one forice za voce , to nikad ne vidim...

Zato i kazem sve sto je kao povoljnije , toga nema u lidlu...bar ja nikad nisam nasao...

Isto pola pola, svidelo mi se sto mogu da kupim hleb na brzaka, preko ove samonaplate jer sam ukucas koje pecivo si uzeo, racuna i popust na karticu, a opet ne svidja mi se sto su sad vec u 18h skoro sve hladno i bajato , iako su bas u trenutku kad sam uzimao hleb ubacivali neke krofne sveze peceno ali su izgleda digli ruke od hleba, a meni bas hleb treba tako kasno...

Kako može biti bajato ako se peče na par sati

Al ste razmaženi :mrgreen:
Ja bih ti rekao da izvadis glavu iz mesta gde je drzis i lepo obidjes tri cetiri lidla..
Stanje hleba je bajato posle 16h vec nekoliko meseci....ni blizu kao nekada..
Banane, to samo kad nije na akciji , iako meni 140 din po kg i nije neka akcija, ali meni nije...zato sto izmedju te cene i lepo dozrelih i velikih banana u maxi i nezrelih i zelenih u lidlu , to uopste nije za merenje, a u DISu je kako kad, sad imaju lepe , ali obicno nemaju kad je akcija, budu ili prestare ili nekako ostecene...Dis ima kao i uvek najgore poslovno osoblje, bas su losi sa osobljem, cak ispomoc koju prebace sa objekta na objekat ih urusi totalno jer se onda pokvari i onaj objekat koji nije bio toliko los....ali stvarno DIS je mera za kako imati lose radnike..pokvarene....ne lose, maxi ima lose , znaci uzmes njih 20 i naci ces 2 lenje total i 2 lopovi kradu maxi kako stignu i namestaju trikove musterijama...

Cinjenica je da je mario bio tacan prorok u dve stvari , da akcije skupi markice kupovanjem voca donosi da samo prvi dan bude ono sto je nagrada, bonus.
Cinjenica je da ako je akcija od cetvrtka, samo u cetvrtak ce biti banana u svim lidl objektima na teritoriji Beograda...petak , mario kaze izbace jedan paket, mozda, ja to nisam video ni u jednom objektu lidla u BG...
A kazem meni cak i ne znaci cena od 140 din po kg...sva sreca pa se ja i lidl lepo slazemo u smislu da njihove akcije i nisu akcije za mene pa mi super..
Npr akcija piletine, ja mogu da u istom tom trenutku obidjem sunce, koka del mar, maxi i dis i negde ce biti ista ili za 20 din jeftinija piletina, tako da nema sta da se ljutim sto je razgrabljeno u lidlu...i ne ljutim se nikad, ni za svinjsko ni za telece ni za jedno meso , uvek ima u BG alternative...
U DISu ce biti kao da su svinje pregazile odelenje, narocito ako je povrce, u maxi ce biti elegantno , maxi je uvideo reakciju i pohvale od mene , ne kazem da su zbog mene, ali negde su videli da se isplati biti pazljiv sa povrcem i vocem i na to imaju jaku guzvu, i mene licno..

Stoji to da su kolica u lidlu mnogo punija, stoji i da su racuni mnogo veci , i stoji da verovatno mnogo vise zaradjuju na svojim VERNIM jer stvarno imaju verne musterije...To stoji ,

Pa smisao ove teme je trenutno stanje, a ne verovanje fanatika i grupija....
Ja priznajem da najverniju bazu musterija ima lidl....to je ocigledno....stanes u red i gledas kolica...to su racuni retko ispod 10 000, bas retko...
Ali trenutno se menja dosta toga....ocigledno im se ne isplati da peku hleb kasno , njihove musterije ne kupuju hleb a lokalci ih ne interesuju...moja glavna rezerva za te kasne kupovine hleba su prodavnice koje nekako izracunaju da im se isplati , meni se cini da ja huskam prodavnice na to , jer ja poprilicno uzivam u rezulatima mog ponasanja, trosim sto vise mogu u lokalu , zato imam izbor ogromnog broja trgovinskih lanaca.. i sve blize mi prilaze...
Dok je bio kovid, iznosili su voce i povrce u 21, ja sam dolazio samo kasno uvece, manja guzva nisam hteo da se bespotrebno izlazem....
Maxi mi je prvi izasao u susret sa kasnim ponudama hleba, ali onda sam se odselio, pa mi je aman bio blizi , par mojih pitanja, radnicama sefu i nasli su racunicu i sad su nocna nabavka....imaju uvek ili skoro uvek hleb i u 19h...znam nekad je sveza doprema a nekad je neka reciklaza podgreju u pekari onaj vec isusen, pa se osvezi...ali radi posao...
Lidl to ne radi vec nekoliko meseci...poprilicno je kamen hleb kad ga uzmes posle 16h...

Pa smisao ove teme je trenutno stanje, a ne verovanje fanatika i grupija....
Ja priznajem da najverniju bazu musterija ima lidl....to je ocigledno....stanes u red i gledas kolica...to su racuni retko ispod 10 000, bas retko...
Ali trenutno se menja dosta toga....ocigledno im se ne isplati da peku hleb kasno , njihove musterije ne kupuju hleb a lokalci ih ne interesuju...moja glavna rezerva za te kasne kupovine hleba su prodavnice koje nekako izracunaju da im se isplati , meni se cini da ja huskam prodavnice na to , jer ja poprilicno uzivam u rezulatima mog ponasanja, trosim sto vise mogu u lokalu , zato imam izbor ogromnog broja trgovinskih lanaca.. i sve blize mi prilaze...
Dok je bio kovid, iznosili su voce i povrce u 21, ja sam dolazio samo kasno uvece, manja guzva nisam hteo da se bespotrebno izlazem....
Maxi mi je prvi izasao u susret sa kasnim ponudama hleba, ali onda sam se odselio, pa mi je aman bio blizi , par mojih pitanja, radnicama sefu i nasli su racunicu i sad su nocna nabavka....imaju uvek ili skoro uvek hleb i u 19h...znam nekad je sveza doprema a nekad je neka reciklaza podgreju u pekari onaj vec isusen, pa se osvezi...ali radi posao...
Lidl to ne radi vec nekoliko meseci...poprilicno je kamen hleb kad ga uzmes posle 16h...
Hoćeš da kažeš da zbog tebe peku hleb u 8h uveče?

Nisam ni fanatik ni grupi. A ti, umeš li da odgovoriš na temu i komentarišeš bez ličnih (i ružnih) osvrta? Zamisli, neko sem tebe ima lično iskustvo, a i deli ga s drugima.

Nisam ni fanatik ni grupi. A ti, umeš li da odgovoriš na temu i komentarišeš bez ličnih (i ružnih) osvrta? Zamisli, neko sem tebe ima lično iskustvo, a i deli ga s drugima.
tvoje licno iskustvo je bilo da nije istina ono sto je moje licno iskustvo jel tako...
Da ima uvek banana u lidlu , ja kazem lepo prosetaj do lidla pa javi da li ima...
A za pristup da je tvoje tacno a moje netacno na veruj mi Mico , to je ovde ono sto je moja reakcija....samo se popni na govornicu i da ti damo ozvucenje pa da nas ubedis...da je tvoje iskustvo tacnije od nasih i da ne treba da se pojavljuju nasa iskustva nikako..

tvoje licno iskustvo je bilo da nije istina ono sto je moje licno iskustvo jel tako...
Da ima uvek banana u lidlu , ja kazem lepo prosetaj do lidla pa javi da li ima...
A za pristup da je tvoje tacno a moje netacno na veruj mi Mico , to je ovde ono sto je moja reakcija....samo se popni na govornicu i da ti damo ozvucenje pa da nas ubedis...da je tvoje iskustvo tacnije od nasih i da ne treba da se pojavljuju nasa iskustva nikako..
Ne ubeđujem nikoga nego sam rekla svoje iskustvo i mišljenje
Jednu rečenicu na tvojih 550

Aj u zdravlje

Hocu da peku hleb ako im je reklama uvek svez hleb, kao sto im je reklama.....
Ovako to nije tacno nego je uvek tacnija barr u BG fora da nadjes prodavnicu gde je menadzer neko ko trazi kako da poveca promet i onda mu predlozis on proba i vidi da mu se proda , tacno oni odrede koliko da izbace u 18h ili 20h , imao sam ja dilove i u 20h, a rade do 22, on zna racunicu ako se procuje u kraju da ima hleba kasnije, to mnogo znaci , jer onda slanje u kupovinu izgleda ovako , dosli nam gosti , ajde idi u aman, tamo ima hleba ovako kasno , i tamo kupi to , kilo mesa, kupi 4 litra soka, kupi 2kg krompira , kolace ovo ono, to ti je 2000 mada ja vidim vec 3500 rsd samo zato sto je rizikovao 29 dinara vlasnik te prodavnice, a da je uzeo bar 300 din na to sto u kraju svi znaju da tu ima hleba kasno , nek je njih 20 nedeljno znaci 3 dnevno , njemu se isplati ta prica, u Amanu ima hleba i kasnije...

Back