Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lidl je prvi počeo sa tim lažnim akcijama, ujutro iznesu kutiju banana i to je to za ceo dan. Šta bi vi 140 din.
Sinoć sam bila, kupila 3kg banana, narandži možda 1,5 -2 , pakovanje limuna i još ponešto.
Dođem kući, vidim da na osnovu kupovine voća imam pakovanje borovnica, ili bresaka, ili čerija, ili celer rebraš za 1 din.
Danas nisam išla, možda ću sutra.

Screenshot_2025-06-07-19-09-22-861_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Ja potvrdjujem da sam u istoj grupi kao i mario...samo podrzavam sve one koji nisu u toj grupi....znaci kome god uvek ima banana, borovnica i bukovaca, nek ima....
Meni nema nikad ili skoro nikad...narocito kad su na akciji...
Zato za mene ima u maxi, a nekad mi se omakne u amanu , ali ovo u amanu to je nesto cudno , samo u mom amanu ima...to je zato sto je suvlasnik, tu, kako se to zove, franshiza....i onda covek proceni da mu banane ili paradajs ili paprika ne ide pa ce da se pokvari sutra i onda jedan dan , zvekne popust posteno...znaci sa 160 spusti pomorandze na 100, dok to nema u drugim amanima...

Tako da se nisam nasao u lidlu cak i kad odem u nis nadjem se u maxi , nadjem se valjda u ideji mislim da je ideja bila, ali se ne nadjem u lidlu...ali mi kazu da u paracinu razvaljuju , i da imaju nekoliko marketa...

Npr ovo sto laki lu objavljuje , to ona odradi super sve isti dan i onda pokupi prvi dan nagradu , za sve ostale , koji to iz tri cetiri dana, sipak...tako da ima strategiju lidl i to ne treba da cudi , odlicni su sa strategijama..

Za nesto moze da se vadis, po objektima, npr tacno znas sta kupuje seljanija, sta ustanicka, sta u Ilica ....ali negde ne mozes to da radis, cak su i cene razlicite, sto mi kazuje da me je prevozala za gace ona tetaiz ustanicke...

Veliki supermarketi imaju svoja pravila duplo skuplju robu nego u zemljama eu neprodatu i pokvarenu vraćaju dobavljaču ili proizvođaču. Onda taj isti neće više da je plasira preko super i mega marketa pa lidl, maxi i idea moraju da uvoze hranu što onda troduplira cene u srbiji. Ili jednostavno ukinu pola proizvoda kao lidl.

Obiđite u evropi lidl šokiraćete se em duplo nižim cenama i 10 pita većom ponudom artikala! U lidl srbija isti artikli se pojavljuju na 10 različitih pozicija u radnji! To se zove multipliciranje iz šupljeg u prazno gmbh DOO.

Back