Kako može biti bajato ako se peče na par sati
Al ste razmaženi
Ja bih ti rekao da izvadis glavu iz mesta gde je drzis i lepo obidjes tri cetiri lidla..
Stanje hleba je bajato posle 16h vec nekoliko meseci....ni blizu kao nekada..
Banane, to samo kad nije na akciji , iako meni 140 din po kg i nije neka akcija, ali meni nije...zato sto izmedju te cene i lepo dozrelih i velikih banana u maxi i nezrelih i zelenih u lidlu , to uopste nije za merenje, a u DISu je kako kad, sad imaju lepe , ali obicno nemaju kad je akcija, budu ili prestare ili nekako ostecene...Dis ima kao i uvek najgore poslovno osoblje, bas su losi sa osobljem, cak ispomoc koju prebace sa objekta na objekat ih urusi totalno jer se onda pokvari i onaj objekat koji nije bio toliko los....ali stvarno DIS je mera za kako imati lose radnike..pokvarene....ne lose, maxi ima lose , znaci uzmes njih 20 i naci ces 2 lenje total i 2 lopovi kradu maxi kako stignu i namestaju trikove musterijama...
Cinjenica je da je mario bio tacan prorok u dve stvari , da akcije skupi markice kupovanjem voca donosi da samo prvi dan bude ono sto je nagrada, bonus.
Cinjenica je da ako je akcija od cetvrtka, samo u cetvrtak ce biti banana u svim lidl objektima na teritoriji Beograda...petak , mario kaze izbace jedan paket, mozda, ja to nisam video ni u jednom objektu lidla u BG...
A kazem meni cak i ne znaci cena od 140 din po kg...sva sreca pa se ja i lidl lepo slazemo u smislu da njihove akcije i nisu akcije za mene pa mi super..
Npr akcija piletine, ja mogu da u istom tom trenutku obidjem sunce, koka del mar, maxi i dis i negde ce biti ista ili za 20 din jeftinija piletina, tako da nema sta da se ljutim sto je razgrabljeno u lidlu...i ne ljutim se nikad, ni za svinjsko ni za telece ni za jedno meso , uvek ima u BG alternative...
U DISu ce biti kao da su svinje pregazile odelenje, narocito ako je povrce, u maxi ce biti elegantno , maxi je uvideo reakciju i pohvale od mene , ne kazem da su zbog mene, ali negde su videli da se isplati biti pazljiv sa povrcem i vocem i na to imaju jaku guzvu, i mene licno..
Stoji to da su kolica u lidlu mnogo punija, stoji i da su racuni mnogo veci , i stoji da verovatno mnogo vise zaradjuju na svojim VERNIM jer stvarno imaju verne musterije...To stoji ,