bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al su ti digli.
Planirala sam prepisku, po tvojoj ranijoj preporuci, ali sam odustala da bih se poštedela nerviranja.al su ti digli.
meni su na
6.000
9.000
15.000
25.000
ocigledno kod njih treba manje trositi.. bas im je gloopa fora.
treba da im pises i pitas zasto te kaznjavaju kao redovnog kupca..ja bi im ladno pisao da mi se to desilo pa neka objasnjavaju poslovnu politiku koja umesto da stimulise vecu kupovinu i da ti cak smanje limita oni destimulisu i povecavaju... jos ce mario oko nekih stvari biti u pravu za lidl, ne verujem sta sam upravo rekao.![]()
Sve na pijaci je sa kvantasa, bar u Beogradu.Bar voce i povrce mozete kupovati na pijaci.
Mozete I meso, samo se treba lepo organizovati.
Imamo mi jos domace hrane I sela.
O kontroli kvaliteta da ne pričamo.Sve su to nakupci i prekupci.
Sve na pijaci je sa kvantasa, bar u Beogradu.
Tako da nemojte da slusate price.
Imam ja jednu komsinicu koja drzi tezgu ispred makisja i stalno prica kako ona ima neki plac u Grockoj gde to sve proizvodi.
Jedno jutro ja se zateknem na Kalenicu rano ujutru i eto nje kupije sve po 10 kila na Kalenicu onda preprodaje kod Maksija kod nas u kraju.
A ovi sa kalenica svi nabavljaju na kvantasu.
Sve su to nakupci i prekupci.
Sad će lidl botovi da te pojedu na ovoj temiBar voce i povrce mozete kupovati na pijaci.
Mozete I meso, samo se treba lepo organizovati.
Imamo mi jos domace hrane I sela.
Prvo pitaj boga iz kog Lidla su te slike a drugo frižideri su prazni jer ih je mario opustošio,. pa dok su ih popuniliimas premnogo slika iz lidla za nekog ko ne ide u lidl![]()
Ja sam u martu vratila aplikaciju, prvi mesec bilo je 3000 pa neka pitica ili krofna za 1 dinar, kako sam se malo zanela i kupovala često u Lidlu, onda su podigli granicu na 6000. To im je valjda neka fora, svakako nema veze, kupujem gde mi odgovara u datom trenutku.Planirala sam prepisku, po tvojoj ranijoj preporuci, ali sam odustala da bih se poštedela nerviranja.
U Lidlu imam sve što mi treba, osim mesa, svo povrće i voće je dobrog kvaliteta i sveže.
Maxi je sledeći, mada Univerexport ima odlično meso, sireve, kajmak, ali najređe ga posećujem.
Volim da pazarim u cugu, bez obilaska marketa.
U Gomeksu sam kupovala dobro maslinovo ulje, Ideu ne znam kada sam posetila.
Voće i povrće mi je najvažnije, to je razlog zašto mi je dobar Lidl.
I na taj kvantaš donose proizvođači svoju robu. Samo nemaju vremena da sede i prodaju džak po džak, nego prodaju nakupcima, koji posle prodaju drugim nakupcima, koji tu robu nose na beogradske pijace.Sve na pijaci je sa kvantasa, bar u Beogradu.
Tako da nemojte da slusate price.
Imam ja jednu komsinicu koja drzi tezgu ispred makisja i stalno prica kako ona ima neki plac u Grockoj gde to sve proizvodi.
Jedno jutro ja se zateknem na Kalenicu rano ujutru i eto nje kupije sve po 10 kila na Kalenicu onda preprodaje kod Maksija kod nas u kraju.
A ovi sa kalenica svi nabavljaju na kvantasu.
Sve su to nakupci i prekupci.
Naravno da povrće 'neko proizvodi'. Lidl, za razliku od nakupaca, ima kontrolu kvaliteta i na svakom proizvodu ima deklaracijuI na taj kvantaš donose proizvođači svoju robu. Samo nemaju vremena da sede i prodaju džak po džak, nego prodaju nakupcima, koji posle prodaju drugim nakupcima, koji tu robu nose na beogradske pijace.
Naravno, paradajz u martu je iz uvoza, jer ne može tako rano da se proizvede u Srbiji. Lubenica u maju je iz uvoza. Paprika u februaru je iz uvoza.
Zato je sada domaća paprika na kvantašu, zato će u junu biti domaća lubenica na kvantašu, i tako redom.
Citirala sam post u kom piše da su na pijacama sve nakupi i prekupci. Nisam se dotakla priče o kontroli kvaliteta.Naravno da povrće 'neko proizvodi'. Lidl, za razliku od nakupaca, ima kontrolu kvaliteta i na svakom proizvodu ima deklaraciju
Domaci proizvodjaci imaju vec unapred dil sa nekom kucom tipa Lidl, Maxi pa ti pise cak i na pakovanju proizveo taj i taj ili daju robu otkupljivacima na licu mesta, hladnjacarima i ostalima.I na taj kvantaš donose proizvođači svoju robu. Samo nemaju vremena da sede i prodaju džak po džak, nego prodaju nakupcima, koji posle prodaju drugim nakupcima, koji tu robu nose na beogradske pijace.
Naravno, paradajz u martu je iz uvoza, jer ne može tako rano da se proizvede u Srbiji. Lubenica u maju je iz uvoza. Paprika u februaru je iz uvoza.
Zato je sada domaća paprika na kvantašu, zato će u junu biti domaća lubenica na kvantašu, i tako redom.
Opsednut si Lidlom.Budeš na lidl izbornoj listi " za skuplju i nekvalitetniju hranu"![]()