- Poruka
- 21.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pitam istraživače Lidla da ne bih išao za dzabe posto mi nije bas blizu.
Da li imaju kore za lazanje? Hvala unapred, pozdrav!![]()
Hvala. Znam. Mislim da Lidl ima najjeftinije.У свим радњама имаш коре за лазање. Барила.
sad je meni jasno zasto tebi smrdi lidlovo mesoMora odmah da se zamrzne ja sam tako kupio piletinu i odmah po dolasku kući otvorio da ih spakujem u kese i kaže žena da su smrdeli pilići.
Ova je suva kao dimljena,a nemam rostilj jer meso retko jedem,dugo ga uopste nisam jeo ne znam sto poceh uopsteŠto ne praviš roštilj zar je toliko teško? Jel ima vode u tim gril majstor pakovanjima? Jel ugasi roštilj? Ja izbegavam meso iz lidla jer toliko vode iscuri da mi ugasi ugalj. Nemoguće je napraviti roštilj. A i meso kalira DUPLO.
Dakle ako je kilo mesa u lidlu 1000 dinara tehnički gledano kada odbiješ vodu to meso ti uvaljuju po ceni od 2000 din po kilogramu.
Jeftinije je kupovati meso u najskupljoj mesari.
Kupio sam jednom i čim sam otvorio meso je smrdelo. Dakle lidl prodaje smrdljivo mesosad je meni jasno zasto tebi smrdi lidlovo meso
kupujes ono pred samim istekom roka i onda smatras da zamrzavanjem resavas problem![]()
naravno kad kupujes sa isteklim rokom ili sto istice sutraKupio sam jednom i čim sam otvorio meso je smrdelo. Dakle lidl prodaje smrdljivo meso![]()
Ja obicno kupim sa cepom ne zato sto sam neki VIP nego zato sto mi prakticnije a mleko ne upotrebim odmah nego ga razvucem 2-3 dana.Jao jeste čep je za VIP osobe.![]()
Isto. Nisam ni ja VIP nego eto iz istog razloga volim da bude zatvoreno.Ja obicno kupim sa cepom ne zato sto sam neki VIP nego zato sto mi prakticnije a mleko ne upotrebim odmah nego ga razvucem 2-3 dana.