Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam uzo neke kobasice narezane tri vrste isto -80% tako da sam dao po pakovanju 120 din mislim. Pakovanje 300 gr odmah bacio u dubinsko jedno otvorio. Nije loše vrede 120 din. Trebo sam svih 5-6 paketa da uzmem.

To sniženje se pojavljuje uveče pred zatvaranje ako sutra ističe rok?

Mora odmah da se zamrzne ja sam tako kupio piletinu i odmah po dolasku kući otvorio da ih spakujem u kese i kaže žena da su smrdeli pilići.

Što ne praviš roštilj zar je toliko teško? Jel ima vode u tim gril majstor pakovanjima? Jel ugasi roštilj? Ja izbegavam meso iz lidla jer toliko vode iscuri da mi ugasi ugalj. Nemoguće je napraviti roštilj. A i meso kalira DUPLO.

Dakle ako je kilo mesa u lidlu 1000 dinara tehnički gledano kada odbiješ vodu to meso ti uvaljuju po ceni od 2000 din po kilogramu.

Jeftinije je kupovati meso u najskupljoj mesari.

Što ne praviš roštilj zar je toliko teško? Jel ima vode u tim gril majstor pakovanjima? Jel ugasi roštilj? Ja izbegavam meso iz lidla jer toliko vode iscuri da mi ugasi ugalj. Nemoguće je napraviti roštilj. A i meso kalira DUPLO.

Dakle ako je kilo mesa u lidlu 1000 dinara tehnički gledano kada odbiješ vodu to meso ti uvaljuju po ceni od 2000 din po kilogramu.

Jeftinije je kupovati meso u najskupljoj mesari.
Ova je suva kao dimljena,a nemam rostilj jer meso retko jedem,dugo ga uopste nisam jeo ne znam sto poceh uopste

Meso je bilo higijenski neispravno u svakom slučaju a prodavalo se legalno u lidlu. Da im pohlepa nije tolika da drže cenu dok ne počne da smrdi lidl možda bi i bilo u redu. Ovako su za prekršajnu prijavu i zatvaranje maloprodajnog objekta :D

IMG_20230613_202809.jpg

Poslednja izmena:
prestani vise da lupetas i zagadjujes temu ..razumem da se napise kada nesto nije u redu u Lidlu ili nekoj drugoj prodavnici
razumem i zezanciju ali ovo sto ti radis i pises je laz i zahebancija svih onih koji citaju... i kupuju u Lidlu ..pljujes po Lidlu a redovno kupujes tamo

Back