Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne treba da vices nego postavis lepo da se vidi nalepnica..nije na kasiru da zagleda tvoje kese i da li postoji jos neka nalepnica sa druge strane.
Pri narednoj kupovini budete slobodni da kasirima napomenete da na traci kase imate proizvod sa nalepnicom 30%, kao i da iste postavite tako da se etiketa nalazi na gornjoj (vidljivoj) strani.

niko ne spori da su u grckoj povoljnije cene...to je ocigledno.

sad su i kod nas poceli da spustaju..vec se jogurt u maxiju prodavao za 160 din litar ipo
i kackavalj je sve cesce ispod hiljadarke..ocigledno su ljudi poceli manje da kupuju.
Дукатов је већ дуго у Универу 149 дин. од кг и по.

Sećate li se sočnih napolitanki u kojima su pronađeni tragovi fekalija pa su povučene iz prodaje? Opet su prisutne u lidlu i jedva čekaju da vam zabrabonjaju život :kitis:

Screenshot_2023-06-08-13-53-55-381-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

pretpostavljam da su te skuplje od onih klasicnih bez plastenika?
Skuplje su, jer je rasada grejana, jer se proizvode u strogo kontrolisanim uslovima. Nije normalno da paprika dospe za branje krajem maja. Proizvodnja je skupa, pa je skup i proizvod.
Paprika bez plastenika dospeva u avgustu, gaji se na otvorenom, i razumljivo je da je jeftinija od plasteničke.

Ja sam inace vako posten pravedan kad uzimam od lopova i lovana,ali da radim tako negde sigurno bih nosio kesu hrane svaki dan dzabe,kao proveravaju na vratima,pa taj sto proverava radi za pljuge normalno je da se udruze

Uvek previde tako da je to definitivno politika lidla. Jedino u lidlu moram to da napominjem nigde drugde. Posle svake kupovine imam barem jednu reklamaciju na račun.
oko reklamacija je najgora ideja..cesto proizvodi na akciji nisu na akciji jer je akcija prosla ali oni nisu sklonili natpis .. dobra strana je sto moraju da ti prodaju po ceni koja stoji pa ti vracaju novac :D

Back