Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovcije u veru, lidlu i maxiju
kozije u maxiju

najbolje je u veru ovcije u zemljanim posudama sto se uvozi iz grcke.

У продавницама млекаре Круна, има их на свакој БГ пијаци. Најбоље је овчије од Млекопродукта, препознаћете га по црвеним туфнама по чаши.

nemnojjjjjjjj.. to mleko je kiselo i puno pesticida..cim je na akciji. i satro za VIP....
Širiš dezinformacije lidl prodaje vrhunsko pola pola akcijsko mleko po pristupačnoj ceni kada ga uopšte ima :mrgreen:

Ja ovde i u hr cepam mileram a u grčkoj gr jogurt. I to namažem na lepinju gr jogurt pa nutelu pa jagode.

Širiš dezinformacije lidl prodaje vrhunsko pola pola akcijsko mleko po pristupačnoj ceni kada ga uopšte ima :mrgreen:

Ja ovde i u hr cepam mileram a u grčkoj gr jogurt. I to namažem na lepinju gr jogurt pa nutelu pa jagode.
nista ja ne sirim samo citiram otprilike sta ti pises za mleko i za ostalu robu u Lidlu..a ovamo kupujes na pakete

bas cu pogledati, hvala.
biser-ovcije-kiselo-mleko-6-380-g-.jpg

Ja sam uzo neke kobasice narezane tri vrste isto -80% tako da sam dao po pakovanju 120 din mislim. Pakovanje 300 gr odmah bacio u dubinsko jedno otvorio. Nije loše vrede 120 din. Trebo sam svih 5-6 paketa da uzmem.

To sniženje se pojavljuje uveče pred zatvaranje ako sutra ističe rok?

Mora odmah da se zamrzne ja sam tako kupio piletinu i odmah po dolasku kući otvorio da ih spakujem u kese i kaže žena da su smrdeli pilići.
Sam se trujes, a posle Lidl kriv?

Back