електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Зато ја узимам мало паковање од 0,5.kad uzmem litar mleka, obicno bacim 1 do 2 deci posle desetak dana jer ne potrosim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато ја узимам мало паковање од 0,5.kad uzmem litar mleka, obicno bacim 1 do 2 deci posle desetak dana jer ne potrosim.
i ja ga puno jedem, narocito ovcije ili kozije.Само кисело млеко трошим.
И ја. Волим и грчки јогурт.i ja ga puno jedem, narocito ovcije ili kozije.
nemnojjjjjjjj.. to mleko je kiselo i puno pesticida..cim je na akciji. i satro za VIP....Ja uzimam paket od 12 komada traje mi mesec dana otprilike. Evo sad ću da udrobim čmarne kolutiće u mleko![]()
Razumeju sverceri na pijacama, rastorani, kafići.Не разумем толику употребу млека.
Gde nalaziš ovčije i kozije?i ja ga puno jedem, narocito ovcije ili kozije.
Što bacaš deci? Sipaj.kad uzmem litar mleka, obicno bacim 1 do 2 deci posle desetak dana jer ne potrosim.
Ok, hvala.ovcije u veru, lidlu i maxiju
kozije u maxiju
najbolje je u veru ovcije u zemljanim posudama sto se uvozi iz grcke.
U čašu.gde da sipam?
ovcije u veru, lidlu i maxiju
kozije u maxiju
najbolje je u veru ovcije u zemljanim posudama sto se uvozi iz grcke.
Širiš dezinformacije lidl prodaje vrhunsko pola pola akcijsko mleko po pristupačnoj ceni kada ga uopšte imanemnojjjjjjjj.. to mleko je kiselo i puno pesticida..cim je na akciji. i satro za VIP....
bas cu pogledati, hvala.У продавницама млекаре Круна, има их на свакој БГ пијаци. Најбоље је овчије од Млекопродукта, препознаћете га по црвеним туфнама по чаши.
Decigde da sipam?

Da piju da ne bacaš.sta ce mi u casi?
nista ja ne sirim samo citiram otprilike sta ti pises za mleko i za ostalu robu u Lidlu..a ovamo kupujes na paketeŠiriš dezinformacije lidl prodaje vrhunsko pola pola akcijsko mleko po pristupačnoj ceni kada ga uopšte ima
Ja ovde i u hr cepam mileram a u grčkoj gr jogurt. I to namažem na lepinju gr jogurt pa nutelu pa jagode.
Sam se trujes, a posle Lidl kriv?Ja sam uzo neke kobasice narezane tri vrste isto -80% tako da sam dao po pakovanju 120 din mislim. Pakovanje 300 gr odmah bacio u dubinsko jedno otvorio. Nije loše vrede 120 din. Trebo sam svih 5-6 paketa da uzmem.
To sniženje se pojavljuje uveče pred zatvaranje ako sutra ističe rok?
Mora odmah da se zamrzne ja sam tako kupio piletinu i odmah po dolasku kući otvorio da ih spakujem u kese i kaže žena da su smrdeli pilići.