Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma može bre nego je debela tek otvorila punkt i navalila na mene jer sam kao apolon. Svašta sam ja vukao u ručnom prtljagu godinama nisam od juče. Nije mi dozvolila ni pakovanje od 0,3 pa prijavljuje tamo da imam i laptop. Glupača dabogda oćelavila od onog skenera :mrgreen:

zato kao svaki normalan paradajz turista treba u grcku ici kolima i sve mozes da preneses :deda:

ja svake godine donesem 10 teglica merende jer je obozavam :D
Ne mogu jer mi se više isplati avionom jer vučem duvan 240 grama što me tamo košta 60 evra a ovde neka sića par evra.

Drugo atina je daleko izađe me autom 350 evra tamo vamo.

a koliko izadje avionaska karta do atine?
100 evra povratna ima tačno termini koji su slabiji, bude avion poluprazan pa spavamo :lol:

IMG_20230531_184852.jpg

Imaju super sendviče @ves.bole bi poludeo za njima, bolji od vučićevog :lol:

Деинсталирала сам Лидлову апликацију, доста ми је тих идиотских купона за ствари које ме не занимају. А и ретко идем тамо сад.
Vero ima najgoru app. Ja sam skoro iskoristio kupon Lidla kad su davali cokolade za 1 dinar 3 x 100 g. To je bio prvi put do sledeće čokolade. 😂

Vero je skup zavrće uši skuplja hrana nego u grčkoj barem 5 puta. Lidl je skuplji duplo od lidla u grčkoj ako ne i troduplo.

Poručio sam dva kilograma meda iz gr lidlaod po 4,3 evra livadski da mi se donese :mrgreen:

Ako počnem da švercujem avionom med i puter izađe me gratis avionska karta atina bg :)

Back