Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put cujem,dodjes s racunom o gresci bez pitanja vrate novacBila u Lidlu par puta, potpuno razočarenje. Roba prosečna, cene jake, ništa se to meni nije dopalo. A posebno mi se nije dopalo to što mi je kada sam uzela dva tri proizvoda po navodno - 30% ceni, naplaćena puna cena. Nazvala sam kasnije da to reklamiram, potpumo su me iskurirali.
Tako da, do viđenja prijatno!
Njihova smrznuta boranija i grasak su bolji od na pr. Premija smrznutih proizvodasvidja mi se sto u lidlu imaju pakovanja od 500 gr makarona ili kilo
a ne ova od 350 ili 400
onda imaju pakovanja od 2 kila brasna
pakovanja od kilo smrznutog povrca raznih vrsta
a kvalitet proizvoda uopsteno// nije bas nesto
Bila u Lidlu par puta, potpuno razočarenje. Roba prosečna, cene jake, ništa se to meni nije dopalo. A posebno mi se nije dopalo to što mi je kada sam uzela dva tri proizvoda po navodno - 30% ceni, naplaćena puna cena. Nazvala sam kasnije da to reklamiram, potpumo su me iskurirali.
Nema sanse da je jedna cena na rafu druga na kasi,ali poznat mi je taj animozitet kad ljudi kazu da nisu usli tamo,pa meni je to smesno,kakve veze ima koja je radnja ,radi se o novim proizvodima na trzistu ,cenama i kvalitetu,ja sam nasao par stvari koje stalno konzumiram i nema vise razloga da se zavlacim u maxi i ideu makar zbog cenaRadi se o principu, ne možeš da napišeš nešto i da se toga ne pridržavaš. I da kuliraš reklamaciju. A ja imam mnogo pametnijeg posla nego da ponovo odlazim kod njih. Bila, videla, završila.
A o ukusima ne treba raspravljati.
a sta je to tako skupo u lidlu kad je poenta postojanja lidla niske ceneBila u Lidlu par puta, potpuno razočarenje. Roba prosečna, cene jake, ništa se to meni nije dopalo. A posebno mi se nije dopalo to što mi je kada sam uzela dva tri proizvoda po navodno - 30% ceni, naplaćena puna cena. Nazvala sam kasnije da to reklamiram, potpumo su me iskurirali.
mercendajzeri tj komercijalistiDesavalo se to ranije dosta puta, posebno u Veru. Ali mi se nikada nije desilo u Lidlu.
Cak se ni u Veru nije desilo odavno jer sad imaju ove promotere ili kako se vec zove to zanimanje, sad mi stade mozak, koji moraju da obilaze standove proizvodjaca za kog rade i sami slazu robu, kontrolisu cene, slikaju i salju sefovima da vide da je sve po ps-u. A dok su ranije to radili ovi obicni kasiri iz Vera to je bila tarapana.
Ma kakvi novo ko kad bi ih sad tero da uce engleskiI sad se setih dve babe koje su dodle u Lidl i komentarisu na kasi kako je izvikana radnja i kako nema sta da se kupi. A uzele najlepse zelje, grand kafu i jos jednu neku domacu stvar za koju su znale sta je. I to je to. Nisu htele da probaju nista novo. I eto za njih nema sta da se kupi u Lidlu. Strasno. Takvi sigurno glasaju za Vucica, da se nista ne promeni slucajno.
Radi se o principu, ne možeš da napišeš nešto i da se toga ne pridržavaš. I da kuliraš reklamaciju. A ja imam mnogo pametnijeg posla nego da ponovo odlazim kod njih. Bila, videla, završila.
A o ukusima ne treba raspravljati.
Bila u Lidlu par puta, potpuno razočarenje. Roba prosečna, cene jake, ništa se to meni nije dopalo. A posebno mi se nije dopalo to što mi je kada sam uzela dva tri proizvoda po navodno - 30% ceni, naplaćena puna cena. Nazvala sam kasnije da to reklamiram, potpumo su me iskurirali.
Купујем готове лазање. Права ствар.jel u lidlu vise nema kora za lazanje?