Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila u Lidlu par puta, potpuno razočarenje. Roba prosečna, cene jake, ništa se to meni nije dopalo. A posebno mi se nije dopalo to što mi je kada sam uzela dva tri proizvoda po navodno - 30% ceni, naplaćena puna cena. Nazvala sam kasnije da to reklamiram, potpumo su me iskurirali.

Tako da, do viđenja prijatno!

svidja mi se sto u lidlu imaju pakovanja od 500 gr makarona ili kilo
a ne ova od 350 ili 400
onda imaju pakovanja od 2 kila brasna
pakovanja od kilo smrznutog povrca raznih vrsta

a kvalitet proizvoda uopsteno// nije bas nesto

Svaki njihov proizvod je pojam za nas,posebno sto kod nas prolaze s greskom sto bi oni bacili
Bila u Lidlu par puta, potpuno razočarenje. Roba prosečna, cene jake, ništa se to meni nije dopalo. A posebno mi se nije dopalo to što mi je kada sam uzela dva tri proizvoda po navodno - 30% ceni, naplaćena puna cena. Nazvala sam kasnije da to reklamiram, potpumo su me iskurirali.

Prvi put cujem,dodjes s racunom o gresci bez pitanja vrate novac

Radi se o principu, ne možeš da napišeš nešto i da se toga ne pridržavaš. I da kuliraš reklamaciju. A ja imam mnogo pametnijeg posla nego da ponovo odlazim kod njih. Bila, videla, završila.

A o ukusima ne treba raspravljati.

svidja mi se sto u lidlu imaju pakovanja od 500 gr makarona ili kilo
a ne ova od 350 ili 400
onda imaju pakovanja od 2 kila brasna
pakovanja od kilo smrznutog povrca raznih vrsta

a kvalitet proizvoda uopsteno// nije bas nesto
Njihova smrznuta boranija i grasak su bolji od na pr. Premija smrznutih proizvoda
Meni se posebno dopada smrznuta zuta boranija.

Prvo gledas cene gore, a ne dole kao u drugim radnjama.

A drugo brate mili pa Lidl je jedina prodavnica koja vraca pare. Ajde probaj u Veru ili Maksiju da ti vrate pare ako je nesto prikazano na akciji, a na kasi puna cena. Meni se to 78 puta desilo u Veru i nikad nisu hteli da vrate pare sto su po zakonu u obavezi, samo da se vrati ceo proizvod. U Maksiju isto. Jedini put u zivotu su mi vratili pare tako u Tempu od svih domacih lanaca.

I trece koje su to jake cene. O cemu pricas.

Radi se o principu, ne možeš da napišeš nešto i da se toga ne pridržavaš. I da kuliraš reklamaciju. A ja imam mnogo pametnijeg posla nego da ponovo odlazim kod njih. Bila, videla, završila.

Nema sanse da je jedna cena na rafu druga na kasi,ali poznat mi je taj animozitet kad ljudi kazu da nisu usli tamo,pa meni je to smesno,kakve veze ima koja je radnja ,radi se o novim proizvodima na trzistu ,cenama i kvalitetu,ja sam nasao par stvari koje stalno konzumiram i nema vise razloga da se zavlacim u maxi i ideu makar zbog cena

a sta je to tako skupo u lidlu kad je poenta postojanja lidla niske cene

Desavalo se to ranije dosta puta, posebno u Veru. Ali mi se nikada nije desilo u Lidlu.

Cak se ni u Veru nije desilo odavno jer sad imaju ove promotere ili kako se vec zove to zanimanje, sad mi stade mozak, koji moraju da obilaze standove proizvodjaca za kog rade i sami slazu robu, kontrolisu cene, slikaju i salju sefovima da vide da je sve po ps-u. A dok su ranije to radili ovi obicni kasiri iz Vera to je bila tarapana.

I sad se setih dve babe koje su dodle u Lidl i komentarisu na kasi kako je izvikana radnja i kako nema sta da se kupi. A uzele najlepse zelje, grand kafu i jos jednu neku domacu stvar za koju su znale sta je. I to je to. Nisu htele da probaju nista novo. I eto za njih nema sta da se kupi u Lidlu. Strasno. Takvi sigurno glasaju za Vucica, da se nista ne promeni slucajno.

Desavalo se to ranije dosta puta, posebno u Veru. Ali mi se nikada nije desilo u Lidlu.

Cak se ni u Veru nije desilo odavno jer sad imaju ove promotere ili kako se vec zove to zanimanje, sad mi stade mozak, koji moraju da obilaze standove proizvodjaca za kog rade i sami slazu robu, kontrolisu cene, slikaju i salju sefovima da vide da je sve po ps-u. A dok su ranije to radili ovi obicni kasiri iz Vera to je bila tarapana.
mercendajzeri tj komercijalisti

I sad se setih dve babe koje su dodle u Lidl i komentarisu na kasi kako je izvikana radnja i kako nema sta da se kupi. A uzele najlepse zelje, grand kafu i jos jednu neku domacu stvar za koju su znale sta je. I to je to. Nisu htele da probaju nista novo. I eto za njih nema sta da se kupi u Lidlu. Strasno. Takvi sigurno glasaju za Vucica, da se nista ne promeni slucajno.
Ma kakvi novo ko kad bi ih sad tero da uce engleski

Nesporazumi se dešavaju. Šta da ti kažu ljudi telefonom?
Zašto nisi donela robu i račun?

Roba koja je na popustu 30% , ponekada prođe kao roba sa punom cenom, valjda zavisi od bar kod čitača.
Meni se desilo dva puta isto, ali je odmah rešeno.
Uzela sam haljinicu za plažu, čitač je očitao punu cenu, odmah je rešeno.

Drugi put sam uzela grudnjake. Nisu mi odgovarali, donela sam račun da mi vrate novac jer nisu imali veći broj.
Kasirka je ljubazno meni vratila PUNU CENU, mada su bili na sniženju. Odmah sam reagovala i rekla a su bili na popustu.
Obično ne uzimam račune osim ako postoji mogućnost da ću morati menjati robu, kao taj put.
Kasirka nije gledala račun, prevukla je čitač preko bar koda.
Sada znam, ako uzimam nešto od robe na popustu, naglasim kada očitava taj artikl.

Što se tiče asortimana, cena, kvaliteta, već sam o Lidlu pisala, prezadovoljna sam.

generalno, ništa posebno
nema nekih začina kojih nema drugde
prosečan izbor hrane koja nije ni najjeftinija u odmosu na druge supermarkete

neko je pomenuo da imaju pakovanja od pola kile umesto od 400 gr kako je danas uobičajeno
sve su to trgovački trikovi, lako se shvati da je to jedno isto kad pogledate cenu iste robe po kilogramu
mogu da upakuju i u 567gr, ali neće biti ništajeftinije

Back