- Poruka
- 7.025
Pa sto ne kazes, sunce li ti tvoje blesavo, sad bar znam s kim se vijam po sobicku!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno ih nervirash necim. 
josh mi samo fale machke...divlja u srcu:Naravno, a sta radis kad ti neko zabija klipove?
Jel' moze covek da izadje sa tim na kraj, a da ne mora da menja firmu, mislim to je ipak krajnja solucija??
Pa nema nekog univerzalnog pravila....Važno je čije POVERENJE imaš...ovo drugo (s klipovima u točku) se ne zove licemerje već mobing odnosno bosing, naročito ako te ometaju da radiš, u prvom redu si zbog toga tu, jel tako.
Kazati nekome koga ovaj pažljivo sluša, nekom koga poštuje (to sam ja uradila jednom, od tada je sve ok
?:e bash sam lujka, zhute aure i doktorkejosh mi samo fale machke...
da li je to dobro ili zabrinjavajuce ? lepo pise za te zute aure..pikax:i meni zuta aura..da li je to dobro ili zabrinjavajuce ? lepo pise za te zute aure..
Ima na Zdravlju tema - Bioenergija
ma ja sam resavala test do zute, tu je bilo 11 yes-aNina2:A meni ispale cak tri boje po 9...green, violet i blue![]()
( na ostalim 4,2,1 ) i zadovoljna rezultatom -> ostalo nisam ni resavala 
ima samo jedan test..onaj ?-cindivlja u srcu:Onaj prvi test je bzvz, ovaj je kompleksniji. Ljubicasta 10, indigo 9, lavander 7. Bas sam u nijansama.![]()

jbs ga, trebalo je onda upaliti svetlo na vreme!divlja u srcu:Pa sto ne kazes, sunce li ti tvoje blesavo, sad bar znam s kim se vijam po sobicku!!![]()
Decko, sta ja imam sa tobom i tvojim profilom?!Kaa:Za Gazdu: Licemerje je kad sebi dozvoljavas ono sto drugima ne...(Ako si ti mogla da svoj profil napravis kako si htela,sto je problem da i ja napravim svoj?)
Kaa:Licemerje je kad sebi dozvoljavas ono sto drugima ne..
Devojcicice,nem`o se pravis naivna,zakljucala si onu temu kad sam ja samo skicirao kako bih voleo da mi profil izgleda.Gazdarica:Decko, sta ja imam sa tobom i tvojim profilom?!
Hellen:Тужно је што лицемери нису свесни тога, него су и даље убеђени у исправност свог става и бусају се оним што другима замерају!:?

divlja u srcu:Na primer: meni nalepljuju ovisnost o forumu (koju nikad nisam poricala), a sami ostavljaju i po 30 poruka dnevno.![]()