LICEMERJE

pa mozesh da se zalish
da se pomirish
da se opustish...ako te mrze mrze te ebiga. :) verovatno ih nervirash necim.
to ti je neka karma u proshlim zivotima si ti ugnjetavala :evil:
shta znam mene mama osudjuje a ja imam izgleda zhutu auru a ona to ne kapira dozivljava kao neki stres. a ja se ne kontrolishem i onda smo svi isfrustrirani. a ja se grebem. i ne oprah zube

ej evo ti jedan trik, i to je od one doktorke...meni se cini da nekad i upali ali nisam sigurna da upali uvek... treba da budesh prvo opushtena i mirna i nekako ok..... e onda kad vidish tu osobu onda zamishljaj da joj dajesh neki lep poklon. aj pa probaj pa vidi je l se neshto menja pa javi

divlja u srcu:
Naravno, a sta radis kad ti neko zabija klipove?
Jel' moze covek da izadje sa tim na kraj, a da ne mora da menja firmu, mislim to je ipak krajnja solucija??

hebote...:lol: Pa nema nekog univerzalnog pravila....Važno je čije POVERENJE imaš...ovo drugo (s klipovima u točku) se ne zove licemerje već mobing odnosno bosing, naročito ako te ometaju da radiš, u prvom redu si zbog toga tu, jel tako.
Btw. u Nemačkoj se vode i sudski sporovi zbog toga, samo je ovde još uvek nekažnjivo nefer ponašanje na poslu.
Šta raditi? Distancirati se, emotivno. Voditi dnevnik uvreda. Pokazati HR-u, popričati sa šefom, ili direktorom, ili ...pokrenuti parnicu :) Kazati nekome koga ovaj pažljivo sluša, nekom koga poštuje (to sam ja uradila jednom, od tada je sve ok ;) )
TRANSPARENTNOST je važna. To, kada bi se dešavalo, nikako ne bi bio samo tvoj i samo lični problem (nisi na ulici , nego na poslu) već i problem menadžmenta (koji nije dobar ako tako nešto dopušta ili ne reaguje a trebalo bi i bla bla ). Rekoh jednom, ali mi ne poverovaše - DUŽNOST I OBAVEZA svakog šefa (ili menadžera) je da SPREČI OGOVARANJE po svaku cenu. Klipovi su samo epilog loše klime.

Za Gazdu: Licemerje je kad sebi dozvoljavas ono sto drugima ne...(Ako si ti mogla da svoj profil napravis kako si htela,sto je problem da i ja napravim svoj?)

Kaa:
Licemerje je kad sebi dozvoljavas ono sto drugima ne..

Ја бих рекла исто овако!
Тужно је што лицемери нису свесни тога, него су и даље убеђени у исправност свог става и бусају се оним што другима замерају!:?

(Ово сад нема везе са Газдарицом, него уопште!)

Hellen:
Тужно је што лицемери нису свесни тога, него су и даље убеђени у исправност свог става и бусају се оним што другима замерају!:?

Na primer: meni nalepljuju ovisnost o forumu (koju nikad nisam poricala), a sami ostavljaju i po 30 poruka dnevno. :mrgreen:
Kao da je alkos samo onaj koji pije svaki dan, a ne i onaj sto dugo ne pije pa odjednom krene da se lesi. :lol:

divlja u srcu:
Na primer: meni nalepljuju ovisnost o forumu (koju nikad nisam poricala), a sami ostavljaju i po 30 poruka dnevno. :mrgreen:

Da, ali je isto licemeran i ovaj tvoj post, gde dok navodis primer za odlicnu gornju definiciju licemerja, zapravo koristis priliku da kao kroz primer, uvijeno, u pozi zrtve, uzvratis napadom po tim nekima (wolf in sheep clothing).
Znaci, ubacujes sopstvene licemerne pobude cak i u pokusaju da definises licemerje kroz primer, sto je zaista shokantno, svaka cast... da se igramo zmurke, to bi bilo poslednje mesto gde bih potrazio....

mislim sjajni ste bre ljudi. bolji ste od ovih mazgova shto shetaju gradom.

e sad i oni reshavaju aure meni bilo super a sad kad svi to rade mislim kakve dileje

e to vas zezam ja pricam samosa ovima koji su neopasni a opasne izbegavam i zato ne napredujem naprotiv. niste bolji od ovih sto shetaju gradom. sta da vam radim. idem da utvrdim kakvu neko ima auru a nervira me kad dodji ovi neopasni steta to me opasni izbegavaju

jeeeeeee ima nas jos zutih :)

pravicemo tim

ovi zeleni su neki diktatori mislim. mi zuti smo skakutavi
pazi uvek polazish od seb kako si greshan...blabla...heheh lakse je tako posmatrati ; )))))
ne znam ni ja.

ne umesh da se povezesh shto bi rekli neki.

Back