Liberalni fašizam i rasizam u Srbiji

pa popularnost neke stranke ne znaci nuzno i njen veci kvalitet i ispravnost ideja za koje se zalaze

Pa nisam ja tvrdio da znači...
Samo sa rekao da DS nije izgubila podršku glasača, već je postala jača nego ikad (dugo je bila u senci SPO, a jedno vreme i Koštunice u raznim koalicijama).

Oni koji žele vlast i da uzmu odgovornost u svoje ruke prilagode retoriku, demagogiju i delovanje koje će im to i omogućiti ..

Док се не докаже да је крив, он није крив. Дакле, прекини салажним оптужбама на рачун Генерала Ратка Младића.
"general" Ratko Mladic je osumnjichen za ratni zlochin!
On je ,po mom mishljenju, masovni ubica, zlikovac i ratni profiter.......
Sta si ti?
Glasnogovornik celog Naroda?
...."ceo narod crveni se i stidi se"........
E svasta ima u Srbiji :mrgreen:
P.S
Procitaj temu--JEDAN MALI RAT JE UVEK DOBAR POSAO !
Kao tebe da sam imao u vidu kada sam pisao :shock:
Da, poshten svet crveni i stidi se, zbog zlikovca i zbog vas, koji ga proglashavate herojem, i samim tim, pljujete po herojima, koje je Srbija, stvarno imala!!!:x:x

Ето видиш. А пошто ти немаш везе са Младићем, онда да лупеташ около. Друго, самаси рекла да је по твом мишљењу, дакле не по мишљењу свих у Србији. Треће 97% грађана Србије каже НЕ за ЛДП ставове. Тако да... Шта ти остаје?

Ето видиш. А пошто ти немаш везе са Младићем, онда да лупеташ около. Друго, самаси рекла да је по твом мишљењу, дакле не по мишљењу свих у Србији. Треће 97% грађана Србије каже НЕ за ЛДП ставове. Тако да... Шта ти остаје?

Rekla sam poshten i normalan svet!
Tu, svakako nisam mislila na vas, koji slavite zlikovca i velichate njegov "podvig"

Mozemo da se razlikujemo u podrshci raznim politichkim strankama, ali, trebalo bi da se ne razlikujemo u stavu, da je neko, ko je osumnjichen za takav masakr, zlo

Адеме, јел то исто оно као што је и онај ђубретар крив? Мислим на оног Рамуша, што га ови наши ослободише, јер није било довољно доказа.

Vidi, to sto se desilo kada su oslobodili onog glavnog UCK zlikovca je samo inat Haskog tribunala i prvenstveno Evrope nad svim sranjem koje je ova zemlja prouzrokovala...prvo Evropi pa onda samoj sebi, ne svidja vam se sto su krenuli nasim metodama, A? Pogurani "majkom" Rusijom hteli ste rat, imali ste ga (ispusili smo svi), hteli ste veliku Srbiju i ostale kurce i palce, eto vam sad vaseg inata, sad kad je EU i Amerika krenula putem inata koji ste toliko forsirali 20 godina dobicete sve nazad desetrostruko vise inata jer se sa velikim silama jedna mala, predrkana jadna i gladna zemljica NE ZAJEBAVA, inace prolazi kako prolazi, Rusija vam se smeje u lice i dobija strateske delove zemlje dok se granice u Srbiji pomeraju. Sah mat!

Ma kakav LDP ?! To je ( po mom mishljenju ) jedna potpuno neozbiljna politicka stranka . Oni bi inace odavno iscezli da nemaju sponzore iz inostranstva .

Да нема амера који их финансирају нестали би они брзо... Еј, људи, нема расправе са алергичном, она је свим срцем уз Харадинаја... Како могу речи либерални и фашизам да се нађу заједно? Мислим, мало је немогуће...

Rekla sam poshten i normalan svet!
Tu, svakako nisam mislila na vas, koji slavite zlikovca i velichate njegov "podvig"

Mozemo da se razlikujemo u podrshci raznim politichkim strankama, ali, trebalo bi da se ne razlikujemo u stavu, da je neko, ko je osumnjichen za takav masakr, zlo

Da li ti razlikuješ "osumnjičen" i "osuđen"? Svako može da osumnjiči svakoga za nešto, ali treba i dokazati, a ne. linčovati bez sudjenja! A treba malo obratiti pažnju i ko sumnjiči.

Da li ti razlikuješ "osumnjičen" i "osuđen"? Svako može da osumnjiči svakoga za nešto, ali treba i dokazati, a ne. linčovati bez sudjenja! A treba malo obratiti pažnju i ko sumnjiči.

Ajde, pokushaj da sam smislish neshto pametnije!:roll:

Vec ste, hiljadu puta "prezvakali" te nebuloze iz "centralne otadzbinske uprave"pa se 'vatate za to, osumnjchen a ne osudjen.

Osumnjichen je na osnovu chvrstih dokaza, a bice osudjen, kada se nadje u tribunalu!

Pa, ako Bog da, shto pre, jer, ko zna, josh koliko ce nevinih, mladih vojnika stradati zbog tog smrada i "rodoljuba"

Ti, zaista, nisi u stanju da napravish razliku izmedju dobra i zla !!!

LDP ""fashisti"" osudjuju masovnog ubicu Mladica, shto nosi na dushi nekoliko hiljada ljudi :roll::roll:
Ja nisam u stanju da razlikujem dobro i zlo, a ti porediš Mladića sa Hitlerom???
Čoveka koji je bio general jedne strane u građanskom ratu i koji je svojoj vojsci izdavao naređenja da civilima ne sme faliti dlaka sa glaveizjednačavaš sa idejnim tvorcem i realizatorom najmonstruoznije rasističke akcije koju je svet ikada video???
Ti devojčice sasvim očigledno imaš ozbiljnih problema.

A da li je dokazano da nije???
Osumnjichen je, bezi, krije se,zbog njegove vojnichke""chasti"" stradaju vojnici u kasarnama, ceonarod crveni i stidi se.......
A dokaz, josh malo,kad se nadje u tibunalu!!!
Osumnjičen i beži od suda koji je osuđuje samo Srbe, dok ubice Srba (ako ih uopšte i optuži) oslobađa. Šta treba da očekuje od suda koji je Momčila Krajišnika (predstavnika zakonodavne, a ne izvršne vlasti) osudio onako drakonski, a istovremeno na slobodu pustio dokazanog koljača Orića?
Šta da očekuje od suda koji sudi Miloševiću, a Mesića dovodi kao svedoka?

to nisu komunističke tendencije
To jesu komunističke tendencije. U stvari, to su tendencije svih ekstremista.
Mislim, da pravite veliku greshku, shto krivite LDP za sopstvene propuste, za loshe koalicije, za gubitak podrshke, od strane biracha, koji su od vas ochekivali mnogo vishe!
Ja samo hoću da kažem da LDP vodi pogrešnu politiku.

Back