Liberalni fašizam i rasizam u Srbiji

...u Rusiji neka "liberalka" iz NVO izjavila kako je Amerika bacila na Japan atomske bombe da bi od zemlje napravila "bonbonicu"...i dodala "sta bi Rusiji falilo da Amerika i od nje napravi "bonbonicu"...valjda ih je Putin poslao na lecenje :)

ko bi rekao za LDPovce:shock:onakvi pacifisti i borci protiv nasilja.......ccccc.....

P.S. mislim da ne može da se leči

..."".vrachaju nam i zavide
al' to, valjda tako ide
zavist treba i zasluziti""
ps. Ne prevazidjeni Dj. Balashevic:lol:

Не превазиђени антисрбин који је отпевао песму ђукановићу, краљ дроге и трафикинга у Црној Гори. Да и не заборавимо његово пљување на Крајишке Србе и хвалисање усташа.

Zar vam je ta stranka LDP toliki trn u oku? Mislim ima mnogo većih stranaka pa se ne kačite na njih nego samo na LDP. Evo ja recimo užasno mrzim SPS (političke pigmeje ove zemlje) koji možda ne prelaze cenzus, zato što su 90-tih uz pomoć 1,5 miliona šiptarskih glasova sa Kosova (ljudi nisu ni izlazili na izbore) i ostalih mahinacija i krađa mučili ovu zemlju 10 godina; moja je mržnja prema njima bolesno patološka. Da li i vi gajite patološku mržnju prema LDP? I zašto, s obzirom da ta stranka nije nikada bila na vlasti, a i sami teoretišete o njenim mogućnostima za prelazak cenzusa, dakle za goli opstanak.

Зато Срби желe да се затре лдп, и они који сарађују са лдп:
Чеда на ХРТ.

«КОСОВО НИКАД НИЈЕ БИЛО СРПСКО, САДА ПОГОТОВО, ТРЕБА СЕ ПОМИРИТИ СА ТИМ»

«ВОЈВОДИНА СЕ ТРЕБА ОДВОЈИТИ ОД СРБИЈЕ»

«СРБИ ИЗ БОСНЕ, ОДНОСНО МЛАДИЋ И КАРАЏИЋ СУ МОНСТРУМИ КОЈИ РУШЕ СРПСКИ НАРОД»

«СРБИ ИЗ ХРВАТСКЕ СУ НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИНЦИ И ПОСТУПИЛИ СУ ПОГРЕШНО ПРЕМА ХРВАТСКОЈ ВЛАДИ»

Не превазиђени антисрбин који је отпевао песму ђукановићу, краљ дроге и трафикинга у Црној Гори. Да и не заборавимо његово пљување на Крајишке Србе и хвалисање усташа.

Чеда на ХРТ.

«СРБИ ИЗ ХРВАТСКЕ СУ НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИНЦИ И ПОСТУПИЛИ СУ ПОГРЕШНО ПРЕМА ХРВАТСКОЈ ВЛАДИ»

Kad je ovo izjavio na HRT?

Чеда на ХРТ.

Iako LDP mrzim više nego ti, moram, radi istine, reći da je ovo - gomila falsifikata, većinu od toga čak ni Čeda, stvarno, nije rekao. Džeboute, da mi je neko pričao da ću braniti Čedu... :shock:

Ne znam sta ste se svi naostrili kada ce posle ovih izbora radikali biti jaci za jos nekoliko procenata DSS ce dobiti koliko ima ili nesto manje, DS koliko je dobio na proslim izborima a pitanje je da li ce jos neko uci u skupstinu....dakle DSS opet skupa mlada..:D hebiga bice opet .....dzaba ste krecili.....

Kako može "liberalni" i "fašizam" u istoj rečenici, kada se oni isklučuju! Kao kad bi neka žena bila "malo" trudna! A rasizam je jedna od nekoliko najvećih gluposti na svetu. Pogotovo kod nas, jer je na ovom terenu od kada postoje ljudi ovde, bilo neviđenih mešanja gena.

Nacionalisti Vojislava Šešelja + Socijalisti Slobodana Miloševića = Šešeljebvo-Miloševićevi nacionalsocijalisti. To je bilo 90-ih. Zato smo tada bili u kavezu. Ne ponovilo se.

Prosto neverovatno, koliko im LDP raspaljuje mashtu,da, prosto moze da se kaze da su opsednuti :shock::shock::shock:

Ako pogledash, od koga dolaze takvi komentai...bilo bi smeshno da nije toliko jadno!

Prividja im se fashizam tamo gde ga ni malo nema a "svim srcem" su podrzali-branili, fashistichki skup u Novom Sadu
:confused:

U napadu ludila i patoloshke mrznje,LDP nazivaju komunjarama a pri tom, najglasniji su u odbrani komunjarsko-funjarske porodice Miloshevic-(Chaushesku) Markovic
:confused:

Kao "jachi argument" ovde se moze chuti i da je Ceda, izmedju otalog, i Ciganin, i samo su tu ostali dosledni svojoj rasistichkoj osobini i "strasti" koju ne kriju,diveci se"podvizima"najveceg zlikovca Ratka Mladica :evil:

Miloshevic-(Chaushesku) Markovic
tu se slažem sa tobom

Kao "jachi argument" ovde se moze chuti i da je Ceda, izmedju otalog, i Ciganin,

nije ciganin (Rom)
i samo su tu ostali dosledni svojoj rasistichkoj osobini i "strasti" koju ne kriju,diveci se"podvizima"najveceg zlikovca Ratka Mladica :evil:
napisala si da je zver i Hitler i Napoleon kao i Ratko Mladić

a tamo je bilo na spisku i Solana ...........da li je on zver:?:zaboravi na trenutak da si LDP

tu se slažem sa tobom

nije ciganin (Rom)

napisala si da je zver i Hitler i Napoleon kao i Ratko Mladić

a tamo je bilo na spisku i Solana ...........da li je on zver:?:zaboravi na trenutak da si LDP

Pa ne moze da se poredi sa Mladicem i Miloshevicem!!!

ps. U, onoj drugoj temi, bilo je, kako su zavrshili Hitler, Napoleon i Solana., koji je josh uvek ziv, a moj komentar je bio usmeren ka narodu, chiji su ovi bili !

napisala si Portugal.........ne razumem
Da, i shta ti ,tu, nije jasno?
Napoleon - zver? :shock: U isti koš s Hitlerom i Mladićem? :shock: :confused: Mislim, znam ja dobro da Korzikanac nije bio "cvećka", ali, brate...

Naravno da ne moze da se poredi.

Tema je bila druga, gde su uistom "paketu" bila sva trojica. Napoleon, verovatno kao osvajach, pa kako je zavrshio....

:evil:Hitler i Mladic:evil: su, naravno, neshto drugo

Back