Liberalni fašizam i rasizam u Srbiji

Naravno, sa sve onom "light" varijantom, dss i sps:roll:

Auuu da je bar tako, vecina naroda koji podrzava SRS je samo odlicno zavedena pricama o velikoj Srbiji, vladanju Srbije svetom i slicnim patriJotskim glupostima, SRS je tipicna zavedi me partija koja je nasla nacin da pitkim pricama dobije dobar deo populacije plitkog razmisljanja predstavljajuci se kao domacinska stranka, medjutim oni su nesposobni da ucine bilo sto jer jednostavno osim pravljenja buke nikada nisu imali nikakav konkretan program dok je DSS sasvim druga prica, stravicna fasisticko nacional-sovinisticka masinerija koja da ima apsolutnu vlast momentalno bi proterala i poubijala sve "izdajnike Srbije", "nepatrijote" i uvela novi totalitarni postfasisticki rezim, SRS, DSS i SPS su dvije stranke koje posle 11. Maja MORAJU predstavljati istoriju Srbije u koju vise ne zelimo da zalazimo.

Auuu da je bar tako, vecina naroda koji podrzava SRS je samo odlicno zavedena pricama o velikoj Srbiji, vladanju Srbije svetom i slicnim patriJotskim glupostima, SRS je tipicna zavedi me partija koja je nasla nacin da pitkim pricama dobije dobar deo populacije plitkog razmisljanja predstavljajuci se kao domacinska stranka, medjutim oni su nesposobni da ucine bilo sto jer jednostavno osim pravljenja buke nikada nisu imali nikakav konkretan program dok je DSS sasvim druga prica, stravicna fasisticko nacional-sovinisticka masinerija koja da ima apsolutnu vlast momentalno bi proterala i poubijala sve "izdajnike Srbije", "nepatrijote" i uvela novi totalitarni postfasisticki rezim, SRS, DSS i SPS su dvije stranke koje posle 11. Maja MORAJU predstavljati istoriju Srbije u koju vise ne zelimo da zalazimo.

Ista je to "pricha"

DSS se zadovoljava "mrvicama" koje im daju radikali, pa josh uvek, kad im ovi:evil:"stanu na rep"laju na "izdajnike" i "neprijatelje"
Shto se tiche njihovog birachkog tela, nude im, taman toliko, koliko mogu da
razumeju:confused:

Ista je to "pricha"

DSS se zadovoljava "mrvicama" koje im daju radikali, pa josh uvek, kad im ovi:evil:"stanu na rep"laju na "izdajnike" i "neprijatelje"
Shto se tiche njihovog birachkog tela, nude im, taman toliko, koliko mogu da
razumeju:confused:

S tim da sam se pogresno izrazio...htio sam reci SRS, DSS i SPS su jedna stranka a ne dvije...jeste...ista je to prica.....samo je ovaj najzesci otrov u vidu DSS ipak na nasu srecu u najmanjem pakovanju inace bi bio kaos!

Zar vam je ta stranka LDP toliki trn u oku? Mislim ima mnogo većih stranaka pa se ne kačite na njih nego samo na LDP. Evo ja recimo užasno mrzim SPS (političke pigmeje ove zemlje) koji možda ne prelaze cenzus, zato što su 90-tih uz pomoć 1,5 miliona šiptarskih glasova sa Kosova (ljudi nisu ni izlazili na izbore) i ostalih mahinacija i krađa mučili ovu zemlju 10 godina; moja je mržnja prema njima bolesno patološka. Da li i vi gajite patološku mržnju prema LDP? I zašto, s obzirom da ta stranka nije nikada bila na vlasti, a i sami teoretišete o njenim mogućnostima za prelazak cenzusa, dakle za goli opstanak.
To ukazuje da LDP vodi izuzetno kontraproduktivnu politiku. Ta stara komunistička tendencija, da se stvaraju neprijatelji na svim stranama, i da se oni grupno gone, bilo verbalno bilo putem nasilja, izuzetno je kontraproduktivna.

Da da... Harao je... po tvojoj glavi očigledno...

Ja zaista nisam u stanju da razumem mozak (sko se to uopšte može nazvati mozgom) koji je u stanju da poredi Hitlera i Mladića. No, LDP fašiste treba razumeti.

Ti, zaista, nisi u stanju da napravish razliku izmedju dobra i zla !!!

LDP ""fashisti"" osudjuju masovnog ubicu Mladica, shto nosi na dushi nekoliko hiljada ljudi :roll::roll:

To ukazuje da LDP vodi izuzetno kontraproduktivnu politiku. Ta stara komunistička tendencija, da se stvaraju neprijatelji na svim stranama, i da se oni grupno gone, bilo verbalno bilo putem nasilja, izuzetno je kontraproduktivna.

Mislim, da pravite veliku greshku, shto krivite LDP za sopstvene propuste, za loshe koalicije, za gubitak podrshke, od strane biracha, koji su od vas ochekivali mnogo vishe!

Da da... Harao je... po tvojoj glavi očigledno...

Ja zaista nisam u stanju da razumem mozak (sko se to uopšte može nazvati mozgom) koji je u stanju da poredi Hitlera i Mladića. No, LDP fašiste treba razumeti. Ti jadnici mrze sebe zato što su se rodili na pogrešnom mestu i zato što jesu to što se trude da ne budu.

mislim da si u pravu, ne mogu se uporedjivati, razlikuju su u nekim detaljima. dok je jedan zapovedao iz kancelarije, drugi je u "radnjama" verovatno i ucestvovao direktno ili posredstvom naredjenja. zatim prvi je shvatio na kraju sta je uradio, i odlucio da sam sebi presudi, dok drugi i dalje, uz obilatu pomoc pojedinaca, misli da je bio heroj, i da on vredi vise od sbrije.

A da li je dokazano da nije???
Osumnjichen je, bezi, krije se,zbog njegove vojnichke""chasti"" stradaju vojnici u kasarnama, ceonarod crveni i stidi se.......
A dokaz, josh malo,kad se nadje u tibunalu!!!

Док се не докаже да је крив, он није крив. Дакле, прекини салажним оптужбама на рачун Генерала Ратка Младића.

A da li je dokazano da nije???
Osumnjichen je, bezi, krije se,zbog njegove vojnichke""chasti"" stradaju vojnici u kasarnama, ceonarod crveni i stidi se.......
A dokaz, josh malo,kad se nadje u tibunalu!!!

Sta si ti?
Glasnogovornik celog Naroda?
...."ceo narod crveni se i stidi se"........
E svasta ima u Srbiji :mrgreen:
P.S
Procitaj temu--JEDAN MALI RAT JE UVEK DOBAR POSAO !
Kao tebe da sam imao u vidu kada sam pisao :shock:

Back