alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Jedini fasizam i rasizam u zemlji Srbiji je onaj vase omiljene stranke....SRS-a!
Naravno, sa sve onom "light" varijantom, dss i sps
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedini fasizam i rasizam u zemlji Srbiji je onaj vase omiljene stranke....SRS-a!
Pa isključuju se i međusobno pojmovi socijalizam i fašizam, pa je Hitlerova partija bila nacional-socijalistička.Kako može "liberalni" i "fašizam" u istoj rečenici, kada se oni isklučuju!
Lik koji sebe naziva Milunkom Savić daje sebi za pravo da izjednačava Hitlera i Mladića????Napoleon - zver? :shock: U isti koš s Hitlerom i Mladićem? :shock:Mislim, znam ja dobro da Korzikanac nije bio "cvećka", ali, brate...
A on to nije???dakle shta je reko,a shta nije?morao bi da bude moron da bi prichao ovako neshto..
Nacionalisti Vojislava Šešelja + Socijalisti Slobodana Miloševića = Šešeljebvo-Miloševićevi nacionalsocijalisti. To je bilo 90-ih. Zato smo tada bili u kavezu. Ne ponovilo se.
Lik koji sebe naziva Milunkom Savić daje sebi za pravo da izjednačava Hitlera i Mladića????
Naravno, sa sve onom "light" varijantom, dss i sps![]()
Ti kao luconosa bi trebao da zanas da se pijuni retko kada pitaju i krvica uglavnom nije njihova...
Auuu da je bar tako, vecina naroda koji podrzava SRS je samo odlicno zavedena pricama o velikoj Srbiji, vladanju Srbije svetom i slicnim patriJotskim glupostima, SRS je tipicna zavedi me partija koja je nasla nacin da pitkim pricama dobije dobar deo populacije plitkog razmisljanja predstavljajuci se kao domacinska stranka, medjutim oni su nesposobni da ucine bilo sto jer jednostavno osim pravljenja buke nikada nisu imali nikakav konkretan program dok je DSS sasvim druga prica, stravicna fasisticko nacional-sovinisticka masinerija koja da ima apsolutnu vlast momentalno bi proterala i poubijala sve "izdajnike Srbije", "nepatrijote" i uvela novi totalitarni postfasisticki rezim, SRS, DSS i SPS su dvije stranke koje posle 11. Maja MORAJU predstavljati istoriju Srbije u koju vise ne zelimo da zalazimo.
"stanu na rep"laju na "izdajnike" i "neprijatelje"Ista je to "pricha"
DSS se zadovoljava "mrvicama" koje im daju radikali, pa josh uvek, kad im ovi"stanu na rep"laju na "izdajnike" i "neprijatelje"
Shto se tiche njihovog birachkog tela, nude im, taman toliko, koliko mogu da
razumeju![]()
Ko je harao? Milunka Savić?Razlikuju se, samo u vremenu, prostoru i okolnostima u kojima su harali !!!
Da da... Harao je... po tvojoj glavi očigledno...mladic
![]()
To ukazuje da LDP vodi izuzetno kontraproduktivnu politiku. Ta stara komunistička tendencija, da se stvaraju neprijatelji na svim stranama, i da se oni grupno gone, bilo verbalno bilo putem nasilja, izuzetno je kontraproduktivna.Zar vam je ta stranka LDP toliki trn u oku? Mislim ima mnogo većih stranaka pa se ne kačite na njih nego samo na LDP. Evo ja recimo užasno mrzim SPS (političke pigmeje ove zemlje) koji možda ne prelaze cenzus, zato što su 90-tih uz pomoć 1,5 miliona šiptarskih glasova sa Kosova (ljudi nisu ni izlazili na izbore) i ostalih mahinacija i krađa mučili ovu zemlju 10 godina; moja je mržnja prema njima bolesno patološka. Da li i vi gajite patološku mržnju prema LDP? I zašto, s obzirom da ta stranka nije nikada bila na vlasti, a i sami teoretišete o njenim mogućnostima za prelazak cenzusa, dakle za goli opstanak.
Da da... Harao je... po tvojoj glavi očigledno...
Ja zaista nisam u stanju da razumem mozak (sko se to uopšte može nazvati mozgom) koji je u stanju da poredi Hitlera i Mladića. No, LDP fašiste treba razumeti.
To ukazuje da LDP vodi izuzetno kontraproduktivnu politiku. Ta stara komunistička tendencija, da se stvaraju neprijatelji na svim stranama, i da se oni grupno gone, bilo verbalno bilo putem nasilja, izuzetno je kontraproduktivna.
Да ли је и где је доказано да је Младић масовни убица????
Pa DS ima sad najveću podršku nego ikad u istoriji otkad se rešio vas LDP fanatika...
Preuzeli su ogroman broj nakadašnjih glasača DSS, od kojih su imali manje glasova pre 2004 (mislim na period od 2000)...Sad su jedna od dve najveće stranke u Srbiji..
Da da... Harao je... po tvojoj glavi očigledno...
Ja zaista nisam u stanju da razumem mozak (sko se to uopšte može nazvati mozgom) koji je u stanju da poredi Hitlera i Mladića. No, LDP fašiste treba razumeti. Ti jadnici mrze sebe zato što su se rodili na pogrešnom mestu i zato što jesu to što se trude da ne budu.
A da li je dokazano da nije???
Osumnjichen je, bezi, krije se,zbog njegove vojnichke""chasti"" stradaju vojnici u kasarnama, ceonarod crveni i stidi se.......
A dokaz, josh malo,kad se nadje u tibunalu!!!
A da li je dokazano da nije???
Osumnjichen je, bezi, krije se,zbog njegove vojnichke""chasti"" stradaju vojnici u kasarnama, ceonarod crveni i stidi se.......
A dokaz, josh malo,kad se nadje u tibunalu!!!