Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.536
Ne pere,baca ihČak štoviše, neki od glavonja je izjavio da ih ne pere nikada.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pere,baca ihČak štoviše, neki od glavonja je izjavio da ih ne pere nikada.
Ja znam da je Bane bumbar tako ležao u kadi i trljao da izbledeNašao, lik se tušira u njima i tu i tamo uklanja mrlje:
The advice to "never wash your Levi's" is not a literal instruction, but rather a recommendation to reduce the frequency of washing jeans, especially in a washing machine. Levi's CEO Chip Bergh has publicly stated that he rarely washes his own jeans, often spot-cleaning or showering with them instead, to conserve water and maintain the jeans' shape and color.
Meni pun orman 501 drugarica mi jedno vreme non stop donosila iz usa. Žao mi da ih bacim pa čuvam. Koštaju 10-20$Da li vredi dati 120, 130 ili više evra za 501 (iako su u pitanju najbolje farmerke na svetu) ali za te pare kupiš nekoliko pari običnih farmerki?
A opet, ništa bolje ne stoji od leviski.
Cene u Srbiji,znam da je u USA tolikoMa kakvi levis 501 je u usa 10-20$
pa porucis preko Ebay-aCene u Srbiji,znam da je u USA toliko
Pa ti pošalje pazaracpa porucis preko Ebay-a
dao si mi ideju za biznisPa ti pošalje pazarac![]()
Ja sam prve leviske imala neke uvoz Iz Grcke (mislim da su u konzervi bile mada nisam sad bas potpuno sigurnaBila je i prevara ...501 kec Pazarski u ambalaži u limenci... iz FMP-covic i kompanija.devedestih.
Imao sam i ja Grcke,kupio u Glifadi....bolje su bile od francuskih kupljene u free šopu u podzemnom prolazu kod palate AlbanijeJa sam prve leviske imala neke uvoz Iz Grcke (mislim da su u konzervi bile mada nisam sad bas potpuno sigurna) i eno ih i danas, presecene malo iznad kolena i krpljene, prosivane, stepane, ali nisu oblik izgubile….posle njih sve su bile manje kvalitetne…
Prosečna plata 1989 i 1990 je bila negde oko 600 maraka sa srednjom školom...za vreme Ante Markovića svima je skočila duplo ali to je kratko trajalo.Pokušavao sam da upoređujem životni standard sada i u vrijeme SFRJ. Jedan od parametara bila bi cijena levis 501 u odnosu na plaće. Kada sam se zapslio 1989 za plaću mogao sam kupiti 4 komada levis 501, sada 10-11 komada istih farmerki, neki kažu manje kvalitetnih ali teško je to objektivno ocijeniti.
Toti je ko danas 2000€Prosečna plata 1989 i 1990 je bila negde oko 600 maraka sa srednjom školom...za vreme Ante Markovića svima je skočila duplo ali to je kratko trajalo.
To su mitovi o 1000 DM platama tada. Toliko je mogao da ima inžinjer u dobroj firmi. Ja sam kao početnik imao nešto preko 400 maraka što je bila pristojna plata.Prosečna plata 1989 i 1990 je bila negde oko 600 maraka sa srednjom školom...za vreme Ante Markovića svima je skočila duplo ali to je kratko trajalo.
Moj ćale je sa srednjom stručnom spremom imao soma dem.To su mitovi o 1000 DM platama tada. Toliko je mogao da ima inžinjer u dobroj firmi. Ja sam kao početnik imao nešto preko 400 maraka što je bila pristojna plata.