- Poruka
- 85.296
Kako je zgodna izgleda ko raketa, po meni jedna od tgodnijih forumašica moram da priznam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://forum.krstarica.com/threads/udarac-po-dupetu.1030839/page-3ihh što bi je sad šljisnuo po dupetu u sreći i zdravlju da ih nosi
da baš kao da zove jedan dobar šljusihh što bi je sad šljisnuo po dupetu u sreći i zdravlju da ih nosi
Ej, tagujte me vi, dupepljeskači, nemoj da ogovarate iza leđada baš kao da zove jedan dobar šljus![]()
Rastrgnuće te Nemice.
Nemice su praktične žene, one ne padaju na te slabostiRastrgnuće te Nemice.
![]()
Slabosti? Kakav konzervativizam.Nemice su praktične žene, one ne padaju na te slabosti
Protestantska škrtičavost.Slabosti? Kakav konzervativizam.
Ma nije, nova si tamo. Kad se budeš malo adaptirala porašće ti samopouzdanje i eto tebe u lovu.Protestantska škrtičavost.
Ali ja ne lovim, u tome je caka.Ma nije, nova si tamo. Kad se budeš malo adaptirala porašće ti samopouzdanje i eto tebe u lovu.
Pa znam, video sam sliku. Kad se budeš adaptirala manje ćeš da odbijaš one koje love tebe, i eto tebe ulovljene.Ali ja ne lovim, u tome je caka.
Ja sam već ulovljenaPa znam, video sam sliku. Kad se budeš adaptirala manje ćeš da odbijaš one koje love tebe, i eto tebe ulovljene.
![]()