Levi's farmerke

Našao, lik se tušira u njima i tu i tamo uklanja mrlje:

The advice to "never wash your Levi's" is not a literal instruction, but rather a recommendation to reduce the frequency of washing jeans, especially in a washing machine. Levi's CEO Chip Bergh has publicly stated that he rarely washes his own jeans, often spot-cleaning or showering with them instead, to conserve water and maintain the jeans' shape and color.

Našao, lik se tušira u njima i tu i tamo uklanja mrlje:

The advice to "never wash your Levi's" is not a literal instruction, but rather a recommendation to reduce the frequency of washing jeans, especially in a washing machine. Levi's CEO Chip Bergh has publicly stated that he rarely washes his own jeans, often spot-cleaning or showering with them instead, to conserve water and maintain the jeans' shape and color.
Ja znam da je Bane bumbar tako ležao u kadi i trljao da izblede
:lol:

Mmmmmmm.... zamišljam Ari kako se tušira u Levisicama...

1000003035.gif

Da li vredi dati 120, 130 ili više evra za 501 (iako su u pitanju najbolje farmerke na svetu) ali za te pare kupiš nekoliko pari običnih farmerki?

A opet, ništa bolje ne stoji od leviski.
Meni pun orman 501 drugarica mi jedno vreme non stop donosila iz usa. Žao mi da ih bacim pa čuvam. Koštaju 10-20$ 😐

Donela mi i kanađanke 80$ kod nas neke fejk bile 200€

Bila je i prevara ...501 kec Pazarski u ambalaži u limenci... iz FMP-covic i kompanija.devedestih.
Ja sam prve leviske imala neke uvoz Iz Grcke (mislim da su u konzervi bile mada nisam sad bas potpuno sigurna :D) i eno ih i danas, presecene malo iznad kolena i krpljene, prosivane, stepane, ali nisu oblik izgubile….posle njih sve su bile manje kvalitetne…

Ja sam prve leviske imala neke uvoz Iz Grcke (mislim da su u konzervi bile mada nisam sad bas potpuno sigurna :D) i eno ih i danas, presecene malo iznad kolena i krpljene, prosivane, stepane, ali nisu oblik izgubile….posle njih sve su bile manje kvalitetne…
Imao sam i ja Grcke,kupio u Glifadi....bolje su bile od francuskih kupljene u free šopu u podzemnom prolazu kod palate Albanije

Pokušavao sam da upoređujem životni standard sada i u vrijeme SFRJ. Jedan od parametara bila bi cijena levis 501 u odnosu na plaće. Kada sam se zapslio 1989 za plaću mogao sam kupiti 4 komada levis 501, sada 10-11 komada istih farmerki, neki kažu manje kvalitetnih ali teško je to objektivno ocijeniti.

Pokušavao sam da upoređujem životni standard sada i u vrijeme SFRJ. Jedan od parametara bila bi cijena levis 501 u odnosu na plaće. Kada sam se zapslio 1989 za plaću mogao sam kupiti 4 komada levis 501, sada 10-11 komada istih farmerki, neki kažu manje kvalitetnih ali teško je to objektivno ocijeniti.
Prosečna plata 1989 i 1990 je bila negde oko 600 maraka sa srednjom školom...za vreme Ante Markovića svima je skočila duplo ali to je kratko trajalo.

Back