- Poruka
- 9.451
Ja u vremenu o kom pricate nisam bio ni rodjen, al znam da je keva imala 2500 maraka, cale 1300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

2500 DM nisu tada imali ni gastrabajteri po Nemačkoj. Vole ljudi uveličavati.Ja u vremenu o kom pricate nisam bio ni rodjen, al znam da je keva imala 2500 maraka, cale 1300
Nije mit.Ja sam decembar 89 imao 580 dm.To su mitovi o 1000 DM platama tada. Toliko je mogao da ima inžinjer u dobroj firmi. Ja sam kao početnik imao nešto preko 400 maraka što je bila pristojna plata.
pa nema uvelicanja, keva bila doktor u vojsci u Sloveniji, i do rata imala toliku platu.2500 DM nisu tada imali ni gastrabajteri po Nemačkoj. Vole ljudi uveličavati.
Naravno ,sve zavisi ko je gde radio.pa nema uvelicanja, keva bila doktor u vojsci u Sloveniji, i do rata imala toliku platu.

Сад се праве у КиргистануDa li vredi dati 120, 130 ili više evra za 501 (iako su u pitanju najbolje farmerke na svetu) ali za te pare kupiš nekoliko pari običnih farmerki?
A opet, ništa bolje ne stoji od leviski.
Problem je sto vecina poznatih brendova koristi reciklirani materijal za izradu svojih proizvoda, to je sada novi trend, zelena agenda.Isti slucaj, pre par godina sam cisto iz nostalgije uzeo jedne 501, i pocepale su se bas brzo, 3-4 meseca su izdrzale. Bukvalno su kvalitetnije iz Pazara![]()
To sam teo da pitam - živeo u Raści a nije čuo za Pazarke 501?Isti slucaj, pre par godina sam cisto iz nostalgije uzeo jedne 501, i pocepale su se bas brzo, 3-4 meseca su izdrzale. Bukvalno su kvalitetnije iz Pazara![]()
Kroj slim i ne zatvara se pomocu dugmica.Koja je razlika izmedju 501 i 511?
hvala, znaci samo to,Kroj slim i ne zatvara se pomocu dugmica.
Normalno 501 je kao sto kazes stara skola koja se posle navale slim modela ponovo vraca. Najveci je problem sto su veliki brendovi potpali pod uticaj zelene agende koja zahteva upotrebu recikliranog materijala koji je jako tesko obraditi, da ne govorimo o hemikalijama koje su zabranjene jer nisu ekoloski podobne.hvala, znaci samo to,
pitam posto imam 511 krem koje nosim od 2017~2018, i plave 501, koje u zivotu obukao nisam, bas jer nisu slim, i bas izgledaju "stara skola" te cu da poklonim nekom.
Eto, mislio sam da je mozda ima jos nekih razlika

Zato stari Skoti nisu imali problema, prikladna odeca, jedino treba paziti na duzinu .Meni svanulo kada su se pojavile ove tegljive farmerke tj moja jaja se taspevala od sreće
![]()
Jel još pamuk beru crni robovi ili koji k da bi cijena bila 10 USD?Proizvodna cena Levi's farmerki je oko 10$, sa sve logistikom.
Ostalo je samo
![]()
![]()
To je realna cena najgrublji pamuk i malo konca plus par nitni i dugmića. Kaubojska odeća.Jel još pamuk beru crni robovi ili koji k da bi cijena bila 10 USD?
Moraš platiti i ljude, moraš otplatiti strojeve, moraš platiti transport, moraš platiti kemikalije, vodu, struju. Čista sirovina je 10 USD, ali ti ne kupuješ balu pamuka nego gotove hlače.To je realna cena najgrublji pamuk i malo konca plus par nitni i dugmića. Kaubojska odeća.
Idi u levis šop u usa pa se svađaj. Jedne koštaju 10-15$Moraš platiti i ljude, moraš otplatiti strojeve, moraš platiti transport, moraš platiti kemikalije, vodu, struju. Čista sirovina je 10 USD, ali ti ne kupuješ balu pamuka nego gotove hlače.
Kako da ne. Između 60$ i 80$ su u Walmartu, kako gdje, nove. Vintage modeli idu i do 300$Idi u levis šop u usa pa se svađaj. Jedne koštaju 10-15$
I meni ih je pun ormar, samo kaj ih ja kupujem u Europa 92 outletu po 130-140 eura. Bitno mi je samo da su udobne, ne očekujem da traju 10 godina, kupim ionako par novih nakon godinu dvije. Uvijek kupim i naramak majica, nek se nađe.Ja ih dobijam iz usa za 10-15$ pun mi orman