Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.339
Bolje 80 IQ detojebci nego mendelejevBolje i oni nego stepski varvari istocno od reke Bug, Zbruc i Karpata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje 80 IQ detojebci nego mendelejevBolje i oni nego stepski varvari istocno od reke Bug, Zbruc i Karpata.
Nije svako dovoljno produhovljen da bude neutralac.Ne znam što je vama simpletonima toliko teško da shvatite da normalan čovek može samo da mrzi i jedne i druge
samo pivot do pivotaNi srbistancic nije neko olicenje demokratije lol
free palestine su ove crnkinje što su branile didijaNije svako dovoljno produhovljen da bude neutralac.
Petrove "reforme" su bile potemkinovo selo, sa ciljem da jednu turobnu sizmaticku severnoazijsku pustaru od zemlje prikaze kao nekakvu Evropu i Zapad, nesto sto nije niti ce biti.mendelejev
Normalni ljudi ne mrze ljude, vec zale te moralne nakaze, u shta su se zversko pretvorili od mrznjeNe znam što je vama simpletonima toliko teško da shvatite da normalan čovek može samo da mrzi i jedne i druge
Jesi video kad ih pitaju zasto nose keffiyeh, a one kazu da je to SIMBOL GENOCIDAfree palestine su ove crnkinje što su branile didija
Ne znaš ni šta je poćomkinovo selo niti ko je mendelejev a do dan danas europski nedefinisani mešanci moraju da mu ga pušePetrove "reforme" su bile potemkinovo selo
Kipling turčin ovo pisao lolsa ciljem da jednu turobnu severnoazijsku pustaru od zemlje prikaze kao nekakvu Evropu i Zapad, nesto sto nije niti ce biti
Mendel nije Nemačka reč niti ime već Jevrejsko, skraćeno od Imanuil i to skraćeno u PoljskojOtuda i uvoz naucnika i arhitekti iz Evrope, uklj. i tog Nemca MENDELjejeva
Ne znam o kojim ljudima govorimoNormalni ljudi ne mrze ljude, vec zale te moralne nakaze, u shta su se zversko pretvorili od mrznje
Jesi video kad ih pitaju zasto nose keffiyeh, a one kazu da je to SIMBOL GENOCIDA
Да, теби мозак за час забагује кад схвати да треба да мислиNe znam o kojim ljudima govorimo
Lazne povrsne kulise, izgled bitniji od sustine itd.Ne znaš ni šta je poćomkinovo selo
Daj broj dileraniti ko je mendelejev a do dan danas europski nedefinisani mešanci moraju da mu ga puše
Kipling turčin
Uglavnom uvezena licnost.Mendel nije Nemačka reč niti ime već Jevrejsko, skraćeno od Imanuil i to skraćeno u Poljskoj
Mora da tamjan prošmrče da mu digne kognitivne sposobnostiДа, теби мозак за час забагује кад схвати да треба да мисли
Podrzavao je genocid u Gazi , trabunjao o nekakvoj "judeohriscanskoj"civilizaciji i generalno je imao mracne ideje: teokratija, ukidanje zenskih prava, peddere u gulag, crnce na plantazu itd.
Sve je tacnoNista od ovoga nije tacno ali bas nista.
Sve je tacno
Mislio sam da sam video sve od Srbalja i da ništa više ne može da me iznenadi, a onda danas vidim ovog pravoslavnog zilota koji podržava američke Demse i shitliboveMora da tamjan prošmrče da mu digne kognitivne sposobnosti
Ne , nego ce podrzati lika koji je podrzavao jevrejski genocid nad Palestincima i koji je drobio o nekakvoj judeohriscanskoj civilizaciji.Mislio sam da sam video sve od Srbalja i da ništa više ne može da me iznenadi, a onda danas vidim ovog pravoslavnog zilota koji podržava američke Demse i shitlibove
Ne , nego ce podrzati lika koji je podrzavao jevrejski genocid nad Palestincima i koji je drobio o nekakvoj judeohriscanskoj civilizaciji.
Lazne povrsne kulise, izgled bitniji od sustine itd.
„Већ су се прошириле смешне приче да су картонска села превозила дуж наше руте на удаљеност од стотину лига; да су бродови и топови били офарбани, коњица без коња итд.; градови без улица, улице без кућа, а куће без кровова, без врата и прозора.“1.
„Градови, села, имања, а понекад и само колибе били су толико украшени цвећем, осликаним украсима и тријумфалним капијама да је њихов изглед варао око и деловали су као некакви чудесни градови, магично створени дворци, величанствене баште.“
— Катарина II је писала престоници.„Да бих се уверио да не узалуд имам поверење у способности фелдмаршала кнеза Потемкина, морам доћи у његове провинције, где су све јединице организоване што је могуће боље и најуређеније; трупе које су овде такве су да их чак и странци искрено хвале; граде се градови; нема заостатка.“
Broj je PMC7435142 možeš ga kontaktirati na pmc.ncbi.nlm.nih.govDaj broj dilera
Tomsk u Sibiru je uvezen u Rusiju imperijom tako da daUglavnom uvezena licnost.
On je samoproglašeni Nedićevac, što znači da večito traži žrtvu u Srbalja da bi mogao da nađe "vladu narodnog spasa" da spasi državu i okadi groboveMislio sam da sam video sve od Srbalja i da ništa više ne može da me iznenadi, a onda danas vidim ovog pravoslavnog zilota koji podržava američke Demse i shitlibove
Hajde onda daj neki link za crnce na plantazu? Moze? Kad je sve tacno![]()
Charlie Kirk Black Views
There is no information in the provided context indicating that Charlie Kirk made any statements about Black people in relation to cotton fields. However, the sources detail numerous controversial and racially charged remarks he made about Black people, including questioning the competence of Black professionals, disparaging civil rights icons, and promoting racist stereotypes.
For example, Kirk stated, “If I see a Black pilot, I’m going to be like, boy, I hope he’s qualified” , and referred to prominent Black women such as Michelle Obama and Ketanji Brown Jackson as affirmative action picks who lacked the “brain processing power” to be taken seriously. He also claimed that “happening all the time in urban America, prowling Blacks go around for fun to go target white people, that’s a fact” , rhetoric that has been widely condemned as inflammatory and racist.
Additionally, Kirk dismissed systemic racism, called white privilege a “racist lie” , and labeled Dr. Martin Luther King Jr. “awful” and “not a good person,” calling the Civil Rights Act of 1964 a “huge mistake”. Critics have described his rhetoric as advancing white supremacist ideas, even if indirectly, by legitimizing extremist views and denying racial injustice.
AI-generated answer. Please verify critical facts.
delawareblack.com
Charlie Kirk on Race: Key Statements and Controversies - Delawareblack.com
wordinblack.com
Racism, Rhetoric, and Charlie Kirk: A Reality We Can’t Ignore - Word In Black
blacknews.com
Charlie Kirk Did Not Like Black People. He Called MLK “Awful” and George Floyd a “Scumbag”
+ 7 more
Elaborate
The Guardian
theguardian.com› us-news › 2025 › sep › 11 › charlie-kirk-quotes-beliefs
Charlie Kirk in his own words: ‘prowling Blacks’ and ‘the great replacement strategy’ | Charlie Kirk shooting | The Guardian
1 day ago - The far-right commentator didn’t pull his punches when discussing his bigoted views on current events
Charlie Kirk Black Views
There is no information in the provided context indicating that Charlie Kirk made any statements about Black people in relation to cotton fields. However, the sources detail numerous controversial and racially charged remarks he made about Black people, including questioning the competence of Black professionals, disparaging civil rights icons, and promoting racist stereotypes.
For example, Kirk stated, “If I see a Black pilot, I’m going to be like, boy, I hope he’s qualified” , and referred to prominent Black women such as Michelle Obama and Ketanji Brown Jackson as affirmative action picks who lacked the “brain processing power” to be taken seriously. He also claimed that “happening all the time in urban America, prowling Blacks go around for fun to go target white people, that’s a fact” , rhetoric that has been widely condemned as inflammatory and racist.
Additionally, Kirk dismissed systemic racism, called white privilege a “racist lie” , and labeled Dr. Martin Luther King Jr. “awful” and “not a good person,” calling the Civil Rights Act of 1964 a “huge mistake”. Critics have described his rhetoric as advancing white supremacist ideas, even if indirectly, by legitimizing extremist views and denying racial injustice.
AI-generated answer. Please verify critical facts.
delawareblack.com
Charlie Kirk on Race: Key Statements and Controversies - Delawareblack.com
wordinblack.com
Racism, Rhetoric, and Charlie Kirk: A Reality We Can’t Ignore - Word In Black
blacknews.com
Charlie Kirk Did Not Like Black People. He Called MLK “Awful” and George Floyd a “Scumbag”
+ 7 more
Elaborate
The Guardian
theguardian.com› us-news › 2025 › sep › 11 › charlie-kirk-quotes-beliefs
Charlie Kirk in his own words: ‘prowling Blacks’ and ‘the great replacement strategy’ | Charlie Kirk shooting | The Guardian
1 day ago - The far-right commentator didn’t pull his punches when discussing his bigoted views on current events
u levici nema puno pameti ili razumaKako je moguće da levica, feministkinje, homoseksualci, transvestiti i ta ekipa svi redom podržavaju muslimane u Palestini i Gazi i protiv su Izraela iako bi ti muslimani da se njih pita zapalili gej parade a ženama ne bi dali pravo na abortus i svaku koja bi promenila par partnera bi kamenovali i proglasili je za kurvu?