maalecka
Zainteresovan član
- Poruka
- 415
jao sto mi je lepa kosa!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muka mi je od kose..
perem je svaki drugi dan, shishke perem svako jutro, feniranje takodje svko jutro.. -.-
oshishala bi se na celavo.....
Tako sam jedno vreme ja zivela..gledaj da ne peres siske svaki dan samo nemoj da ih diras da ih ne mastis..![]()
Ja sam se pre nekih godinu i po osisala kratko i super mi je bilo prvih 7-8 meseci. Sad mi je vec dosadila i ne znam sta da radim s njom. Ako je pustam,bice nikakva dok ne bude bila dugacka. A ne bih da je ostavim kao kratku. Htela bih nesto da menjam. Ali sta?Neka frizura za duzu kratku kosu za predlog?
![]()
Ja od sinoć puštam kosu. Nije moja želja, već nužni zahtev koji moram da ispunim. Ništa me ne pitajte!U svakom slučaju, nemam pojma kako ću preživeti kad krene da raste i gubi oblik...
Ne razumem kada neko kaze da vise voli kratku kosu...I sa repicima i bez izgubice oblik,ko sto rece Nenemusha.....
Meh,ostavicu je kao kratku.
Ne razumem kada neko kaze da vise voli kratku kosu...![]()
muka mi je od kose..
perem je svaki drugi dan, shishke perem svako jutro, feniranje takodje svko jutro.. -.-
oshishala bi se na celavo.....
meni jeste bas kovrdzava i zelim bas duguuu ali uvek koliko god da porsate deluje kratko jer se skovrdza,a i moram redovno da se sisam jer su mi krajevi stalno ispucali i ako je negujem i imam sve moguce preparate ...![]()