pijem! i sta mislis da je??
sta mislim da je sta?
vezes cesto kosu?
cetkas mokru?
lezes sa mokrom kosom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pijem! i sta mislis da je??
Mislim da ovo nije problem.I ja imam kovrdzavu kosu i jednostavno koliko god da je duga uvek ce izgledati mnogo krace.sta mislim da je sta?
vezes cesto kosu?
cetkas mokru?
lezes sa mokrom kosom?
Mislim da ovo nije problem.I ja imam kovrdzavu kosu i jednostavno koliko god da je duga uvek ce izgledati mnogo krace.![]()
to je logicno.........
nego pitam zbog krajeva..............
imam strasnu kosufeniranje kose ne moze da je ukroti jer se posle pola sata izvije .. svaka dlaka vodi svoju politiku ... a sto se tice boje
imam mnogooooo nijansi plave crvenskaste smedje i crne xD ... zadnji put sam se farbala pocetkom juna i od tada nisam uopste jer necu da je dodatno unistavam a zelim da je pustim ... a prethodno sam bila plavusa pa onda mozete zamisliti kako je kada se ispira crvena preko plave
... a prirodno mi je kosa svetlija crna pa se preliva i na smedje i nekako na teget ... a inace svaki dan presujem kosu sa profesionalnom presom koja mnogo manje gori kosu od onih kineskih ... uzas
![]()
pa realno,nije ti to neka pegla kada moras svaki dan da peglas kosu........
ja ispljunula dosta kinte za neki sprej+keramicka presa i peglam je samo nakon pranja.........
a inace mi je neukrotiva,a bude dobra tako.............
a i ono,mrzi me da se peglam,tako da.a i previse volim svoju kosu.............![]()
Kakvu frizuru i boju kose imate?Da li ste ikada zheleli da menjate frizuru i boju kose?Ja imam smedju kosu, bobi frizuru, ali inache ovako nikad ne bih menjala boju kose.Chesto menjam frizuru zato shto mi je kosa kovrdzhava, pa je nekad isfeniram...A vi?
meni se i kad je ispeglam razyebe posle sat-dva..
a inache se feniram svaki drugi dan, a presa samo za specijalne prilike..![]()
sprej za kosu idobra pegla i videces
o naravno sistematicno peglanje![]()
a kakav sprej za kosu?![]()
ja sam ga uzela kod frizerke.neki za ispravljanje i zastitu kose od toplote..........sigurno ima vise prozvodjaca............pitaj frizerku da ti preporuci![]()
Цццц, вид' ти ово, неко пегла косу па је и даље има.
Кад бих пеглала сваки други дан косу, од ње ништа не би остало.
nisam ukapirala, al nema veze![]()
ako mss na mene,peglam je u proseku jednom nedeljno....nekad cesce,nekad ni toliko........
***,sve je u nezi i dobroj presi itd...........i u umerenosti,naravno.........
ali,najvise u nezi..stvarno brinem o kosi.............
А вероватно имаш и природно нормалну косу.
Можеш да је негујеш кол'ко хоћеш, ако је природно лоша, ништа не помаже.![]()
na engleskom,kad ti neko kaze hvala,odgovaras mu you're welcome......ali me mrzelo da pisem sve![]()