Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .
imam strasnu kosu :eek: feniranje kose ne moze da je ukroti jer se posle pola sata izvije .. svaka dlaka vodi svoju politiku ... a sto se tice boje :mrgreen: imam mnogooooo nijansi plave crvenskaste smedje i crne xD ... zadnji put sam se farbala pocetkom juna i od tada nisam uopste jer necu da je dodatno unistavam a zelim da je pustim ... a prethodno sam bila plavusa pa onda mozete zamisliti kako je kada se ispira crvena preko plave :eek: ... a prirodno mi je kosa svetlija crna pa se preliva i na smedje i nekako na teget ... a inace svaki dan presujem kosu sa profesionalnom presom koja mnogo manje gori kosu od onih kineskih ... uzas :sad2:

evo jedan recept za sampon za brzi rast kose i za rast nove kose :

- sampon od koprive
- pantenol
- kapi od koprive
- AD kapi (vodeni rastvor)
- B vitamin u ampulama (slobodno stavite 2-3 ampule) ... sa tom mesavinom perete kosu i nakon pranja obican balzam koji i inace koristite ...

a ako imate vremena mozete da stavite i ovo pakovanje za kosu :

1 ili 2 zumanceta
-nekoliko kasika ricinusovog ulja
-trecina bocice AD kapi (uljani rastvor)
-kapi od koprive
-B vitamin u ampuli
-2 - 3 kasike pantenola

Ovo lepo smuckajte, utrljajte u koren i na celu duzinu kose i ostavite na glavi sto duze. prava je vitaminska bomba za kosu ...

ovo sam procitala na jednom forumu i svi se hvale da je odlicno i da su zadovoljni rezultatima ... ovih dana moram i ja da probam ... :D

imam strasnu kosu :eek: feniranje kose ne moze da je ukroti jer se posle pola sata izvije .. svaka dlaka vodi svoju politiku ... a sto se tice boje :mrgreen: imam mnogooooo nijansi plave crvenskaste smedje i crne xD ... zadnji put sam se farbala pocetkom juna i od tada nisam uopste jer necu da je dodatno unistavam a zelim da je pustim ... a prethodno sam bila plavusa pa onda mozete zamisliti kako je kada se ispira crvena preko plave :eek: ... a prirodno mi je kosa svetlija crna pa se preliva i na smedje i nekako na teget ... a inace svaki dan presujem kosu sa profesionalnom presom koja mnogo manje gori kosu od onih kineskih ... uzas :sad2:

pa realno,nije ti to neka pegla kada moras svaki dan da peglas kosu........
ja ispljunula dosta kinte za neki sprej+keramicka presa i peglam je samo nakon pranja.........
a inace mi je neukrotiva,a bude dobra tako.............
a i ono,mrzi me da se peglam,tako da.a i previse volim svoju kosu.............:D

pa realno,nije ti to neka pegla kada moras svaki dan da peglas kosu........
ja ispljunula dosta kinte za neki sprej+keramicka presa i peglam je samo nakon pranja.........
a inace mi je neukrotiva,a bude dobra tako.............
a i ono,mrzi me da se peglam,tako da.a i previse volim svoju kosu.............:D

meni se i kad je ispeglam razyebe posle sat-dva.. :lol:
a inache se feniram svaki drugi dan, a presa samo za specijalne prilike.. :manikir:

Цццц, вид' ти ово, неко пегла косу па је и даље има.:eek:
Кад бих пеглала сваки други дан косу, од ње ништа не би остало.

ako mss na mene,peglam je u proseku jednom nedeljno....nekad cesce,nekad ni toliko........
***,sve je u nezi i dobroj presi itd...........i u umerenosti,naravno.........;)
ali,najvise u nezi..stvarno brinem o kosi.............

ako mss na mene,peglam je u proseku jednom nedeljno....nekad cesce,nekad ni toliko........
***,sve je u nezi i dobroj presi itd...........i u umerenosti,naravno.........;)
ali,najvise u nezi..stvarno brinem o kosi.............

А вероватно имаш и природно нормалну косу.
Можеш да је негујеш кол'ко хоћеш, ако је природно лоша, ништа не помаже.:neutral:

Nemam pojma gde ste s pricom pa cu da se ubacim na coravo kako meni odgovara.
Dakle u 9 meseci prethodnih sam presla put od kose do dupeta do skroz kratke muske frizure u jedno 4, 5 shishanja.
Prvo duga.
Onda asimetricni pazh do ramena.
Pa pazh do brade.
Pa neki chupavi pazh sa kojim sam licila na Dzoni Rotena.
Pa opet nesto asimetricno ( s jedne strane skroz kratko s druge pramen do brade) - od ovoga sam odustala jer su poceli da me zovu emo.
I nakraju sam popizdela i sve to oshishala te sam sad dechak.

Takodje sam u medjuvremenu, za tih 9 meseci presla iz svoje prirodno plave u smedju pa u intenzivno crvenu pa prelaz na narandzasto i sad opet pustam svoju prirodnu boju.
A pustam opet i dugu kosu...

Avaj.

Back