maalecka
Zainteresovan član
- Poruka
- 415
jao sto mi je lepa kosa!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

muka mi je od kose..
perem je svaki drugi dan, shishke perem svako jutro, feniranje takodje svko jutro.. -.-
oshishala bi se na celavo.....

Tako sam jedno vreme ja zivela..gledaj da ne peres siske svaki dan samo nemoj da ih diras da ih ne mastis..![]()
to je malo tezhe.. 

Neka frizura za duzu kratku kosu za predlog? Ja sam se pre nekih godinu i po osisala kratko i super mi je bilo prvih 7-8 meseci. Sad mi je vec dosadila i ne znam sta da radim s njom. Ako je pustam,bice nikakva dok ne bude bila dugacka. A ne bih da je ostavim kao kratku. Htela bih nesto da menjam. Ali sta?Neka frizura za duzu kratku kosu za predlog?
![]()

U svakom slučaju, nemam pojma kako ću preživeti kad krene da raste i gubi oblik...

Ja od sinoć puštam kosu. Nije moja želja, već nužni zahtev koji moram da ispunim. Ništa me ne pitajte!U svakom slučaju, nemam pojma kako ću preživeti kad krene da raste i gubi oblik...

Ne razumem kada neko kaze da vise voli kratku kosu...I sa repicima i bez izgubice oblik,ko sto rece Nenemusha.....
Meh,ostavicu je kao kratku.

Ne razumem kada neko kaze da vise voli kratku kosu...![]()

muka mi je od kose..
perem je svaki drugi dan, shishke perem svako jutro, feniranje takodje svko jutro.. -.-
oshishala bi se na celavo.....
...
meni jeste bas kovrdzava i zelim bas duguuu ali uvek koliko god da porsate deluje kratko jer se skovrdza,a i moram redovno da se sisam jer su mi krajevi stalno ispucali i ako je negujem i imam sve moguce preparate ...![]()
??