maalecka
Zainteresovan član
- Poruka
- 415
Наравно, ако јој стоји...
Још ако је зелена или црвена коса.....![]()
ma jok, mislim prirodna boja kose, najbolje crnokosa
recimo fensi fazon, i kratka kosa. a? a? sta kazete?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, ако јој стоји...
Још ако је зелена или црвена коса.....![]()
sve devojke sa ravnim siskama su ISTE
jel vam se svidja friz da devojka ima kratku kosu kao dechachic, meni je to bas mocno, naravno ako ima dobar oblik glave pa joj stoji lepo...
a? a?
Da, moj friz...Mada mi se nekada i ne svidja, u stvari zalim za dugom kosom...
Jedino mi je glupo sto za maturu ove godine necu moci nista da uradim sa njom, a ako je pustim da raste nece dovoljno porasti i opet necu nista moci da uradim...Ali nema veze..Imacu kratku kosu i bicu jedina u generaciji...
![]()
Eeeee, hator, šta ti slušaš frizerku, ako ti hoćeš da se šišaš na kratko i čupavo, šta te briga šta ti ona kažeI meni su svi rekli da mlađe izgledam, pa me je nešto bolelo uvo. Mada ipak imam takvu facu da sam uvek izgledala starija neg' što jesam
Valjda sad konačno izgledam u skladu sa svojim godinama
![]()
pogledaj moju sliku na temi nase slike............
ja sam 92.........
i zamisli mladje od toga........
ja ne mogu.![]()
ae .....te pucaju kompleksi...strasno......ja znam ono likusa 90 koje izgledaju dosta mladje od tebe...a i tome nefali nista......
ne seri da me pucaju....
treba da me cujes ako se otvori tema kakve noge imate![]()
strasno....devojko....ae ja svoje komplekse krijem i od sebe...msm nevidim poentu u eksponiranju istih.....
ovako se lakse pomiris sa njima.probaj.
msm sta da ti kazem...
ovako se lakse pomiris sa njima.probaj.
Ne. Baš obrnuto. Kada stalno spominješ svoje,hm,mane stalno su tu prisutne i stalno misliš na to kako imaš krive noge,noge u X,ili imaš velik stomak.
Kada pokušaš da ih ostaviš iza sebe mnogo si sigurnijij u svemu što radiš.![]()
E, kad smo kod kratke kose, i moja je kratka... Jako, jako kratka. I ja imam istu dilemu oko maturske frizure XD Ali i mislila sam da izvlačim neke pramenčiće ( to može jako lepo da se izvede, imam jako zahvalan friz, skroz asimetričan, levo imam jedan pramen do brade, imam neke ređe šiške idu ukoso, desno kraće, levo sve duže, a leva strana mi je kratka skroz... ), kako mi je kosa crvena ( nešto tamnije crveno, dosta intenzivna boja, nije mahagoni- da ne bude zabune ) izvlačila bi pramenove isto crvene sam omnogo intenzivnije i svetlije... Tako nekako XD
Inače, uvek sam volela da vidim devojku sa kratkom kosom, to mi je uvek bilo simpa
A momke sa dugomGde je tu logika, pojma nemam, ali izgleda da sam još kao mala malčice pomešala frizure polovima i tako je ostalo do dana današnjeg XD
ma jok, mislim prirodna boja kose, najbolje crnokosa
recimo fensi fazon, i kratka kosa. a? a? sta kazete?![]()
ne seri da me pucaju....
treba da me cujes ako se otvori tema kakve noge imate![]()