Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .
sve devojke sa ravnim siskama su ISTE :eek:

jel vam se svidja friz da devojka ima kratku kosu kao dechachic, meni je to bas mocno, naravno ako ima dobar oblik glave pa joj stoji lepo...

a? a?

Da, moj friz...:heart: Mada mi se nekada i ne svidja, u stvari zalim za dugom kosom...:p Jedino mi je glupo sto za maturu ove godine necu moci nista da uradim sa njom, a ako je pustim da raste nece dovoljno porasti i opet necu nista moci da uradim...Ali nema veze..Imacu kratku kosu i bicu jedina u generaciji... :lol:

Da, moj friz...:heart: Mada mi se nekada i ne svidja, u stvari zalim za dugom kosom...:p Jedino mi je glupo sto za maturu ove godine necu moci nista da uradim sa njom, a ako je pustim da raste nece dovoljno porasti i opet necu nista moci da uradim...Ali nema veze..Imacu kratku kosu i bicu jedina u generaciji... :lol:

izvuci neke sarene pramenove tipa zeleno,plavo kao sto neko vec pomenu
mnogo lepo stoji devojkama sa takvom frizurom

evo kad vec svi spominju kratku kosu...........:sad2:(msm da mi je jos rano da ovo spominjem-stoji mi knedla u grlu:sad2:)
isla sam u 5ak sa namerom da se osisam kratko,onako da bude cupavo........:sad2:
......ali buduci da ja NEMAM LEPE;ZENSTVENE crte lica,rekla je da moze da me osisa tako,ali cu izgledati kao da imam 10 godina...............:neutral:
pa sam odustala.............:sad2:
inace,mojoj kevi bi ta frizura extra stajala,jos je u fazi ubedjivanja....nadam se da cu uspeti da je dobijem:mrgreen:

E, kad smo kod kratke kose, i moja je kratka... Jako, jako kratka. I ja imam istu dilemu oko maturske frizure XD Ali i mislila sam da izvlačim neke pramenčiće ( to može jako lepo da se izvede, imam jako zahvalan friz, skroz asimetričan, levo imam jedan pramen do brade, imam neke ređe šiške idu ukoso, desno kraće, levo sve duže, a leva strana mi je kratka skroz... ), kako mi je kosa crvena ( nešto tamnije crveno, dosta intenzivna boja, nije mahagoni- da ne bude zabune ) izvlačila bi pramenove isto crvene sam omnogo intenzivnije i svetlije... Tako nekako XD
Inače, uvek sam volela da vidim devojku sa kratkom kosom, to mi je uvek bilo simpa :heart:
A momke sa dugom :heart: Gde je tu logika, pojma nemam, ali izgleda da sam još kao mala malčice pomešala frizure polovima i tako je ostalo do dana današnjeg XD

Eeeee, hator, šta ti slušaš frizerku, ako ti hoćeš da se šišaš na kratko i čupavo, šta te briga šta ti ona kaže :P I meni su svi rekli da mlađe izgledam, pa me je nešto bolelo uvo. Mada ipak imam takvu facu da sam uvek izgledala starija neg' što jesam :neutral: Valjda sad konačno izgledam u skladu sa svojim godinama :lol:

Eeeee, hator, šta ti slušaš frizerku, ako ti hoćeš da se šišaš na kratko i čupavo, šta te briga šta ti ona kaže :P I meni su svi rekli da mlađe izgledam, pa me je nešto bolelo uvo. Mada ipak imam takvu facu da sam uvek izgledala starija neg' što jesam :neutral: Valjda sad konačno izgledam u skladu sa svojim godinama :lol:

pogledaj moju sliku na temi nase slike............
ja sam 92.........
i zamisli mladje od toga........
ja ne mogu.:neutral:

hator, ne izgledaš mlađa nego što jesi. Baš smatram da imaš dobre crte lica za šišanje na kratko, sad zavisi KOJU kratku frizuru si ti želela da izabereš, ne zaboravi da i čak sa kratkom kosom imaš širok spektar opcija ;) Ti nemoj uzeti nešto sa klasičnim šiškama koje ti prekrivaju čelo, boje uzmi nešto malo zrelije, probrljaj po netu, možeš naći dosta slika kratkih frizura, odatle sam i ja vadila inspiraciju ;)

Dodirljiva, što se crta lica tiče nisu potrebne neke BOg zna kakve crte lica da bi žena dobro izgledala sa kratkom kosom, ali činjenica je da mora da bude zadovoljna svojim licem, zato što kratka kosa stvarno baca akcenat na lice...
Btw, da je potrebno hrabrosti- potrebno je. Ili ludosti XD Vi odlučite XD JA sam sa kose koja mi je padala do pola leđa ( bila je krasna, moram priznati ) skratila iznenada do brade, a onda bez ikakve najave skroz na kratko, ko Jovanka Orleanka XD XD XD Od tad ne prestajem da štrecam ljude iznenadnim šišanjima XD

E, kad smo kod kratke kose, i moja je kratka... Jako, jako kratka. I ja imam istu dilemu oko maturske frizure XD Ali i mislila sam da izvlačim neke pramenčiće ( to može jako lepo da se izvede, imam jako zahvalan friz, skroz asimetričan, levo imam jedan pramen do brade, imam neke ređe šiške idu ukoso, desno kraće, levo sve duže, a leva strana mi je kratka skroz... ), kako mi je kosa crvena ( nešto tamnije crveno, dosta intenzivna boja, nije mahagoni- da ne bude zabune ) izvlačila bi pramenove isto crvene sam omnogo intenzivnije i svetlije... Tako nekako XD
Inače, uvek sam volela da vidim devojku sa kratkom kosom, to mi je uvek bilo simpa :heart:
A momke sa dugom :heart: Gde je tu logika, pojma nemam, ali izgleda da sam još kao mala malčice pomešala frizure polovima i tako je ostalo do dana današnjeg XD

Где се може видети твоја слика?:flert:

Back