Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .
Nemam pojma gde ste s pricom pa cu da se ubacim na coravo kako meni odgovara.
Dakle u 9 meseci prethodnih sam presla put od kose do dupeta do skroz kratke muske frizure u jedno 4, 5 shishanja.
Prvo duga.
Onda asimetricni pazh do ramena.
Pa pazh do brade.
Pa neki chupavi pazh sa kojim sam licila na Dzoni Rotena.
Pa opet nesto asimetricno ( s jedne strane skroz kratko s druge pramen do brade) - od ovoga sam odustala jer su poceli da me zovu emo.
I nakraju sam popizdela i sve to oshishala te sam sad dechak.

Takodje sam u medjuvremenu, za tih 9 meseci presla iz svoje prirodno plave u smedju pa u intenzivno crvenu pa prelaz na narandzasto i sad opet pustam svoju prirodnu boju.
A pustam opet i dugu kosu...

Avaj.

Haha, i ja sam pre jedno 3 godine svoju dugu dugu kosu ošišala prvo do ramena, sa šiškama.
Pa onda neki kraći paž.
Pa sam se tu zaustavila. I počela da puštam kosu.
I letos mi kosa porasla koliko sam želela, do grudiju junačkih :mrgreen:
I frizerka me sj.ebe i ošiša me stepenasto, počevši od brade :dash:
Sve sa šiškama. Koje su sad porasle toliko da ne vidim ništa.
Al ne šišam ih opet. Nikako.
I da, puštam opet dugu kosu.

Nemam pojma gde ste s pricom pa cu da se ubacim na coravo kako meni odgovara.
Dakle u 9 meseci prethodnih sam presla put od kose do dupeta do skroz kratke muske frizure u jedno 4, 5 shishanja.
Prvo duga.
Onda asimetricni pazh do ramena.
Pa pazh do brade.
Pa neki chupavi pazh sa kojim sam licila na Dzoni Rotena.
Pa opet nesto asimetricno ( s jedne strane skroz kratko s druge pramen do brade) - od ovoga sam odustala jer su poceli da me zovu emo.
I nakraju sam popizdela i sve to oshishala te sam sad dechak.

Takodje sam u medjuvremenu, za tih 9 meseci presla iz svoje prirodno plave u smedju pa u intenzivno crvenu pa prelaz na narandzasto i sad opet pustam svoju prirodnu boju.
A pustam opet i dugu kosu...

Avaj.

:hahaha::hahaha: Sto mi nesto poznato ovo...Jos mi samo reci da si uvek nezadovoljna i onda smo iste...Dobro, ja se ne farbam... Ali sam shvatila da je najbolje duga kosa, ravna, ali ne preduga...Mozda malo ispod ramena...Trenutno i ja pustam dugu kosu, ali mi je mnogo kratka pa ide prilicno sporo, ali ok, kad sam htela kratku, eto mi je sada...:mrgreen:

@Shushu

Shishke <3
Ispada uvek da je duga kosa najbolje resenje.

@Abell
Ma zar je uopste moguce biti zadovoljan sa frizurom:D
Zavidim svima koji su to doziveli..naravno da nisam zadovoljna..
Sad opet hocu dugu kosu, ocu i ovo i ono..
Imam osecaj da nikad frizerka ne uradi BAS ono sto sam joj rekla;(

A dok docekam da poraste...grozno...sreca pa ide zima, kapu na glavu i ne planiram da je skidam dok ne izraste bar do brade :))

@Shushu

Shishke <3
Ispada uvek da je duga kosa najbolje resenje.

@Abell
Ma zar je uopste moguce biti zadovoljan sa frizurom:D
Zavidim svima koji su to doziveli..naravno da nisam zadovoljna..
Sad opet hocu dugu kosu, ocu i ovo i ono..
Imam osecaj da nikad frizerka ne uradi BAS ono sto sam joj rekla;(

A dok docekam da poraste...grozno...sreca pa ide zima, kapu na glavu i ne planiram da je skidam dok ne izraste bar do brade :))

Jao, a meni sad uzasno stoji kapa, kad nemam kosu...Ne znam sto...:sad2: Kada sam imala dugu htela sam kratku, sada je obrnuto... Kad imam siske, necu siske, kad nemam ocu... Kad mi je stepenasta hocu ravnu, kad je ravna ocu stepenastu... uzas... Bas sam komplikovana... :lol:

crvena kosa je lepa,al ako dobro ispadne boja,al ono narandzasto je bljak :D

ja sam se letos farbala u neku plavu nijasnu, pa mi je bila neshto kao tamno plava shto vuche na smedje..
e sad za maturu planiram il skroz u plavo, ili da vratim moju staru boju/svetlo smedja sa plavim pramenovima....:P razmislicu.. :)

Ja sam odlučila da ću se ofarbati u crveno...kad tad.:lol:

A sto da se farbas? Koje boje ti je kosa?
Moja je svetlosmedja, leti vuce na plavo, kao da sam izvlacila pramenove, a zimi je svetlosmedja. I sto sad da je upropastim i ostetim nekom bojom koja ce da izgleda neprirodno. Aj da si se zajebala ranije, dok si bila osnovna skola, znas vec, sad se farbaju i u petom razredu, al sto sad da je krecis bezveze.

@Abell
Sve znam, sve znam:D
Moracemo da pokupujemo jedno 10 perika pa da menjamo kako nam dune ^^

@Oceanborn
Javljaj se sa utiscima ^^

Slazem se vezano za ovo sto je bojica rekla...
Preduslov je naravno imati lep oblik lobanje .mada sve zavisi..kazu da kratka kosa bolje stoji devojkama sa malim nosom i generalno sitnijim delovima lica..no ne mora da znaci .
Kad je kosa u pitanju, bukvalno jedan pramen manje ili vise moze da drasticno promeni situaciju..
Individualno je.

А да, сетих се шта ти је рекла фризерка.
Ма, за*еби фризерку и пичи по своме, ако баш 'оћеш.
И уопште не изгледаш толико млађе, не претеруј.:p
А на крају, ако ти се не буде свидело, порашће.:)

Back