gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Znači,dobre su i babe?...a nekad ste bili galebovi.biće još babljeg lita, more je toplo!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači,dobre su i babe?...a nekad ste bili galebovi.biće još babljeg lita, more je toplo!![]()
Znači,dobre su i babe?...a nekad ste bili galebovi.![]()
Slažem se.Ti ubedi Hrvate a ja sam spremio kokice.veliki je problem kada mali narodi sebi pridaju preteranu vaznost, a time mislim i na Srbe i na Hrvate. treba shvatiti da smo svi mi samo mali srafovi u velikoj masini i da nam je bolje da saradjujemo koliko mozemo....
Znači,dobre su i babe?...a nekad ste bili galebovi.![]()
CINJENICE-MI ZIVIMO SVOJ SAN,VI IMATE SAMO SNOVE,BEZ ODOBRENJA ZAPADNIH SILA I AMERIKE,NESMIJETE NI PRDUCNUTI
,POKUSATE NESTO I AJMOOO MOSTOVI SVI U VODI
Djizus koji retArdinjo![]()
bable lito nema veze sa babama, ali nisan ni očekiva da ti to znaš!
bable lito nema veze sa babama, ali nisan ni očekiva da ti to znaš!
'ajde babotrebci,šta se sad vadite?Ma sta on zna?lakse metar u d... nego cenat u glavu![]()
Ti ne znaš ni da brojiš.Da nisi u te turiste uračunao i Jasenovac,biseru hrvatske inteligencije?
Odgovor je da,bio sam.Da li si ikada bio na Hrvatskom primorju?
Ako jesi, sudeći po tvojim komentarima, to je moglo biti samo pre Jasenovca, pa bi trebalo da imaš oko 80 godina, ako si bio posle toga, onda si pravi licemer ili si skoro čuo za Jasenovac
'ajde babotrebci,šta se sad vadite?
Letovanje u Hrvatskoj - naravno.
Ove godine sam bio na ostrvu Brach, posetio Split, Dubrovnik... i proveo se odlicno!
Onaj ko kaze da Hrvatska nema jednu od najlepsih obala u ovom delu Evrope, ili nikad istu nije posetio, ili je zatucani forumski sovinista koji politiku mesha sa uzivanjem, a vrlo verovatno da je i jedno i drugo.
meni keva otisla na Hvar kod tetke prosle nedelje i kaze da joj genocidne ustase namerno namestile kishu ,buru i ladnocu evo vec 3 dana, pa vi sada letujte kod tih krvnika
![]()
Šta se praviš blesavleto je pri kraju, godišnji odmori završili, počela škola, faks, poso....
dakle tema je za LOCK![]()
Šta se praviš blesav?Nisi čuo da je počelo bablje leto,treba i ovi dalmoši nešto da zarade...deo penzije,veštačku vilicu ili periku,i tako.
![]()
Odgovor je da,bio sam.Šta je to posebno što tamo ima a nema u Grčkoj,Turskoj,Egiptu,Tunisu,Španiji?...i treba da se plati 50-100% više,ako izuzmemo Španiju.Hrvati su od svih pobrojanih najnegostoljubiviji narod,nisu nešto ni pismeni što se tiče stranih jezika a izuzev mora i obale nemaju ništa posebno da ponude.
Ali,da.Tebi trebaju galebovi.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11104303&postcount=552
![]()
Šta se praviš blesav?Nisi čuo da je počelo bablje leto,treba i ovi dalmoši nešto da zarade...deo penzije,veštačku vilicu ili periku,i tako.
![]()
piciginx
čitam i lovim rakove,
mrzim ulizice i poltrone
не, ај пали па да ми разлупа неко кола.. у Грчкој је најјаче, ем сви причају српски ем нас нису издали... пријатније ти некако кад знаш да се не купаш с' говнима него с' браћом))
jel možda u Kaštelima?nemoj da kakvu čizmu upecaš
il možda celu bauštelu
a ko se sad ulizuje![]()
Prepoznao si se...![]()
![]()
![]()
Iskreno, volela bi da posetim Dubrovnik i Split, pogotovo ovih meseci kada se ukida viza, pa me interesuje, kakva su vasa iskustva? Cula sam dosta prica o nihovom ne tako prijatnom doceku! Izbacivanje iz restorana, sta je to "hleb" i tako to... Rekli su mi da kolima ni ne pokusavam da odem , jer odose gume!
Da li ste bili skoro i kako ste se proveli?
ne nego sam prepoznao tebe ....aaa znači miŠonjo ti postao odjednom drag...e pa tako ruka ruku mije
baš si slepac/qrelacsve ti treba crtati
![]()