Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije mi jasno zasto se tema odvlaci u neko klinacko prepucavanje u fazonu, ciji je Paja veci........

veliki je problem kada mali narodi sebi pridaju preteranu vaznost, a time mislim i na Srbe i na Hrvate. treba shvatiti da smo svi mi samo mali srafovi u velikoj masini i da nam je bolje da saradjujemo koliko mozemo....

moze i babino leto, ako neko od forumasa ima neku kucicu na moru, a da zeli da je ustupi bez love, ja bih se rado preselio.....

CINJENICE-MI ZIVIMO SVOJ SAN,VI IMATE SAMO SNOVE:D,BEZ ODOBRENJA ZAPADNIH SILA I AMERIKE,NESMIJETE NI PRDUCNUTI:D,POKUSATE NESTO I AJMOOO MOSTOVI SVI U VODI:D

Djizus koji retArdinjo:lol::lol:

pa koje su to cinjenice na kontu vaseg sna o tisucljetnom snu na osnovu teritorijalnih pretenzija koje imate i gajite ih kao gljive u vasim glavicama!??? sto se ti sad ovako pametan nadovezujes na ono sto je rekao muceni alex ...koga vidim nema danas !?? :think:....ajd i tebi da odgovorim...da , ne smemo ''prducnuti'', ali amerika nece doveka biti sila, a evropa se nece kurc.iti iza atlanskog saveza;)...a onda sta ce onda biti !?? mostovi ?? :per::hahaha::zper: cekaj samo kad budes prelazio most na korani, kupi ili savi...onako zbunjen neces znati na koju bi stranu. sad uzivaj;). na nisanu vas imaju itali, austrijanci ,madjari...to sto ste katolici...to nema nikakve veze. katolici su se rokali medju sobom kroz verske ili teritorijalne snove. samo polako, kad predjes mostove ,gradit ces ih:ok:

;) degerativni rvatu:klap:

Da li si ikada bio na Hrvatskom primorju?

Ako jesi, sudeći po tvojim komentarima, to je moglo biti samo pre Jasenovca, pa bi trebalo da imaš oko 80 godina, ako si bio posle toga, onda si pravi licemer ili si skoro čuo za Jasenovac

Odgovor je da,bio sam.:per:Šta je to posebno što tamo ima a nema u Grčkoj,Turskoj,Egiptu,Tunisu,Španiji?...i treba da se plati 50-100% više,ako izuzmemo Španiju.Hrvati su od svih pobrojanih najnegostoljubiviji narod,nisu nešto ni pismeni što se tiče stranih jezika a izuzev mora i obale nemaju ništa posebno da ponude.
Ali,da.Tebi trebaju galebovi.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11104303&postcount=552
:lol:

Letovanje u Hrvatskoj - naravno.
Ove godine sam bio na ostrvu Brach, posetio Split, Dubrovnik... i proveo se odlicno!
Onaj ko kaze da Hrvatska nema jednu od najlepsih obala u ovom delu Evrope, ili nikad istu nije posetio, ili je zatucani forumski sovinista koji politiku mesha sa uzivanjem, a vrlo verovatno da je i jedno i drugo.

u kom si mestu na bracu bio? nisi pre imao vikendicu tamo? posecivao si dalmaciju pre '92???
sada ti videh datum rodjenja i povlacim SVA pitanja

не, ај пали па да ми разлупа неко кола.. у Грчкој је најјаче, ем сви причају српски ем нас нису издали... пријатније ти некако кад знаш да се не купаш с' говнима него с' браћом :)))

Šta se praviš blesav:evil:?Nisi čuo da je počelo bablje leto,treba i ovi dalmoši nešto da zarade...deo penzije,veštačku vilicu ili periku,i tako.:mrgreen:

miŠonjo

kakve li te bablje leto spopalo... kriza je :mrgreen:

eto počeli su hotele otvarati i po kontinentalnoj Hrvatskoj

kad je već Dalmacija podbacila...možda nas kontinentalni deo izvuće iz bankrota :lol: ...a sumnjam da će neko u toplice iz Srbije, kad i vi to imate :idea::D

Iskreno, volela bi da posetim Dubrovnik i Split, pogotovo ovih meseci kada se ukida viza, pa me interesuje, kakva su vasa iskustva? Cula sam dosta prica o nihovom ne tako prijatnom doceku! Izbacivanje iz restorana, sta je to "hleb" i tako to... Rekli su mi da kolima ni ne pokusavam da odem , jer odose gume!
Da li ste bili skoro i kako ste se proveli?

mozda budem otisao jednom ali ponecu kasikaru za svaki slucaj z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back