Newton
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
mnogi ce spasiti sve vrednosti iz vasega doma pred najezdom lopova... koje vam vise ne mogu vratiti
Сигурно да има и негативних примјера...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogi ce spasiti sve vrednosti iz vasega doma pred najezdom lopova... koje vam vise ne mogu vratiti
pošto je zdrava i prava - fizički i psihički, ne ide ni u Vrnjačku Banju ni u Guču....
već isključivo ide na najlepše more na svetu, Jadransko - Croatia![]()
Jeste jedno od najlepsih ali ljudi na jugu nisu ni u pakao da ih posaljesh![]()
Glupi, neobrazovani, pokvareni, bezobrazni i zlobni... Smeska ti se, svaki dan ti dolazi u kucu a kad mu se pruzi prilika zabije ti nozekanju u ledja. Prljavi licemeri.
Ali sta da ocekuje covek od populacije za koju je visa skola - doktorat![]()
Kapetane, pa veliki si dečko....
stoga bi morao znati da takvih o kojima pišeš ima svuda, ama baš svuda ...
Tema je malo passe, jer je leto nazalost na izmaku
samo da kazem da sam bio i ovo leto u Hrvatskoj, doduse samo nekoliko dana , na proputovanju kod kume u Italiju. Malo je skupo , malo je tugaja i zal za mladoscu kada obidjes mesta gde si kao mlad provodio bar mesec dana godisnje, ali more je i dalje lepo , hrvatska se mnogo izgradila, putevi su odlicni, usluga takodjer, a niko te ne pita da li si srbin ili nisi, pa cak i ako vozis BG table, kao sto sam ja vozio svoj auto.
Licno , nisam imao nikakvih problema, otisao sam po drugi put nakon raspada Juge, video jos jednom neka mesta za koja me vezu lepe uspomene, i mislim da je vreme da se ide dalje, na neke nove destinacije, jer sada je hrvatska samo jedno od mesta preko granice gde mozes i ne moras da ides da letujes, a nije ni najlepse , ni najjeftinije...
Svakome ko ima lepe uspomene preporucujem da ode, i priseti se istih uz dobro vino na nekoj terasi gde je onomad lumpovao sa ekipom , i da sledece leto provede u Spaniji.
Pa kada sam se tako neprijatno osećao u jednom Sarajevu, mogu misliti kako bih se osećao u Zadru, Dubrovniku, Splitu (u kome sam neprijatno, šovinistički obojeno iskustvo imao davne 1980)...
Tema je malo passe, jer je leto nazalost na izmakuQUOTE]
Kako kome...
.sreća naša što se ljeto produžilo
Tema je malo passe, jer je leto nazalost na izmaku
samo da kazem da sam bio i ovo leto u Hrvatskoj, doduse samo nekoliko dana , na proputovanju kod kume u Italiju. Malo je skupo , malo je tugaja i zal za mladoscu kada obidjes mesta gde si kao mlad provodio bar mesec dana godisnje, ali more je i dalje lepo , hrvatska se mnogo izgradila, putevi su odlicni, usluga takodjer, a niko te ne pita da li si srbin ili nisi, pa cak i ako vozis BG table, kao sto sam ja vozio svoj auto.
Licno , nisam imao nikakvih problema, otisao sam po drugi put nakon raspada Juge, video jos jednom neka mesta za koja me vezu lepe uspomene, i mislim da je vreme da se ide dalje, na neke nove destinacije, jer sada je hrvatska samo jedno od mesta preko granice gde mozes i ne moras da ides da letujes, a nije ni najlepse , ni najjeftinije...
Svakome ko ima lepe uspomene preporucujem da ode, i priseti se istih uz dobro vino na nekoj terasi gde je onomad lumpovao sa ekipom , i da sledece leto provede u Spaniji.
...izdajaaaa!!!![]()
Beogradski šarmer Ljubiša Samardžić uživa u Dubrovniku
Sho ne...Lepe krasne hrvatice..Pa da onda mogu da im nabijam na nos kako sam im ebo sugradjanke...![]()
Lepo rečeno, zaista.
aj ne laži
šta neka ti klinka podmetnula nogu i pao si na sladoled koji su dotad lizao
![]()
Lepo rečeno, zaista.
Ovo gore si sam smislio? Svaka ti čast.
Ovakvim komentarima u potpunosti otkrivaš ko zaista jesi.
Pa da ponovim šta mi se desilo davne 1980 u mestu Grljevci kod Splita.
Mene, devetogodišnjeg dečaka, majka je poslala da u prodavnici kupim hleb. Otišao sam i zatražio hleb. Prodavačica mi je ljutito rekla: "Nemamo!".
Zbunjeno sam pokazao na pun raf hleba i upitao: "Šta je to?".
Odbrusila mi je: "Kruh!".
Rekao sam onda: "Dajte onda jedan kruh."
Na to mi je rekla: "Nemamo!" i okrenula se ka drugoj mušteriji da ga usluži stavljajući mi doznanja da za mene nema ni hleba ni kruha.
Ti ne bi?Jesi li mami sve ispričao???
...izdajaaaa!!!![]()
Beogradski šarmer Ljubiša Samardžić uživa u Dubrovniku
![]()
Tekst: V.V.
Foto: Željko Tutnjević/Cropix
DA JE hrvatska obala oaza hedonizma srpske zvijezde često naglašavaju. U skladu s tim, mnogi susjedi nam ove godine osvježenje od vrućina su potražili na Jadranu, a jedan od njih, glumac koji u Dubrovniku već tradicionalno ljetuje je srpski šarmer Ljubiša Samardžić. On je ujedno i ovogodišnji gost Festivala Julian Rachlin and Friends, u čijem bogatom programu sa suprugom Mirjanom uživa svakodnevno.
Glumac rođen u Skopju u siromašnoj obitelji, vrlo rano ostao je bez oca, a djetinjstvo je proveo radeći u obiteljskoj slastičarnici. U Beograd se uputio s kartonskim koferom u rukama, a prekretnica njegovog života dogodila se kada je upoznao Krešu Golika koji ga je angažirao za film Branka Bauera, "Prekobrojna". Glumio je u nebrojenom nizu partizanskih filmova, partneri su mu nerijetko bili Boris Dvornik i Bata Živojinović, a danas se više bavi produkcijom i režijom, više nego glumom.
"Bio je to opet splet okolnosti. Nakon tih nekoliko producentski značajnih filmova, razbolio mi se sin. Odlučio sam se potpuno koncentrirati na njegovo liječenje. Otišao je u London gdje mu je transplantirana leđna moždina i kad se vratio u Beograd, bio sam siguran da se izvukao i da je toj strašnoj priči kraj. U tom je trenutku počelo bombardiranje Beograda, zbog kojeg se Draganu stanje pogoršalo. Odveo sam ga s njegovom suprugom i djecom kod moje kćeri Jovane u Budimpeštu i kad sam se vratio, te sam večeri došao na ideju da napravim film u kojem ću kroz osobne priče prikazati unutrašnji prkos i ludost svoje zemlje. I dok su sirene zavijale, svaki smo se dan nalazili u mome uredu, a svaki je suradnik donosio svoje doživljaje iz prethodne noći koje smo polako ubacivali u scenarij. Na kraju smo došli do divnog teksta i odlučili početi snimanje, makar i pod bombama. Na sreću, Milošević je relativno brzo potpisao i dao sve što su tražili i tog smo trenutka krenuli u realizaciju. Izabrao sam ekipu koju sam želio i od samih glumaca napravio čudo. Film “Nebeska udica” otvorio je Berlinski festival rame uz rame s Wendersovim “Hotelom od milijun dolara”. Nitko nije mogao vjerovati, bio sam presretan", nedavno je ispričao Samardžić.
http://www.index.hr/xmag/clanak/beogradski-sarmer-ljubisa-samardzic-uziva-u-dubrovniku/449265.aspx
Ti ne bi?
ON je oduvek bio jedan smrad izdajnicki . U srede rataa , podrzavao je Hrvatsku i bio protiv Srba iz Hrvatske . Stavo se na njihovu stranu 100 % . Odma je bio gost u vise hravatskih emisija , gde je pljuvao po Srbiji i Srbima . Nije propustio ni jednu priliku da ne pljune na Srbe i Srpski narod .
Djubre kumunjarsko .
Kako gde.Vjerojatno govoriš istina..
Za takve pizdarije se moglo gadno jahebati te daleke 1980......
Kako gde.
Ta prodavačica očigledno nije bila zabrinuta za posledice.
A može biti da je nije hteo...Možda je loše naguzija neki tvoj zemo??