Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pošto je zdrava i prava - fizički i psihički, ne ide ni u Vrnjačku Banju ni u Guču....

već isključivo ide na najlepše more na svetu, Jadransko - Croatia :heart:

Jeste jedno od najlepsih ali ljudi na jugu nisu ni u pakao da ih posaljesh :hahaha:
Glupi, neobrazovani, pokvareni, bezobrazni i zlobni... Smeska ti se, svaki dan ti dolazi u kucu a kad mu se pruzi prilika zabije ti nozekanju u ledja. Prljavi licemeri.

Ali sta da ocekuje covek od populacije za koju je visa skola - doktorat :lol:

Jeste jedno od najlepsih ali ljudi na jugu nisu ni u pakao da ih posaljesh :hahaha:
Glupi, neobrazovani, pokvareni, bezobrazni i zlobni... Smeska ti se, svaki dan ti dolazi u kucu a kad mu se pruzi prilika zabije ti nozekanju u ledja. Prljavi licemeri.

Ali sta da ocekuje covek od populacije za koju je visa skola - doktorat :lol:

Kapetane, pa veliki si dečko :) ....

stoga bi morao znati da takvih o kojima pišeš ima svuda, ama baš svuda ...

Tema je malo passe, jer je leto nazalost na izmaku:(

samo da kazem da sam bio i ovo leto u Hrvatskoj, doduse samo nekoliko dana , na proputovanju kod kume u Italiju. Malo je skupo , malo je tugaja i zal za mladoscu kada obidjes mesta gde si kao mlad provodio bar mesec dana godisnje, ali more je i dalje lepo , hrvatska se mnogo izgradila, putevi su odlicni, usluga takodjer, a niko te ne pita da li si srbin ili nisi, pa cak i ako vozis BG table, kao sto sam ja vozio svoj auto.

Licno , nisam imao nikakvih problema, otisao sam po drugi put nakon raspada Juge, video jos jednom neka mesta za koja me vezu lepe uspomene, i mislim da je vreme da se ide dalje, na neke nove destinacije, jer sada je hrvatska samo jedno od mesta preko granice gde mozes i ne moras da ides da letujes, a nije ni najlepse , ni najjeftinije...

Svakome ko ima lepe uspomene preporucujem da ode, i priseti se istih uz dobro vino na nekoj terasi gde je onomad lumpovao sa ekipom , i da sledece leto provede u Spaniji.

Bio sam pre nedelju dana u Sarajevu. Pre toga bio sam tamo 1990 i 1991. Zapamtio sam ga kao grad sa velikom dušom spreman da srdačno primi i ugosti svakog čoveka bez obzira na veru, naciju i ko zna šta.
Ali... Ove 2009 se nisam osećao prijatno u njemu. Ljudi su poprilično neljubazni. Na svakom koraku se oseća neka neprijatna tenzija. Brojni natpisi na Baš - čaršiji koji glase "Zločinački Srbi su uradili to i to..." svakako utiču na to da se ljudi iz Srbije (a naročito Srbi) ne osećaju prijatno.
Takvi natpisi koji ne govore o tome šta je uradila neprijateljska vojska, već se jedan ceo narod naziva zločonačkim se sa pravom mogu okarakterisati kao govor mržnje.

Ono, ko zna i šta su sve ti ljudi preživeli...

Pa kada sam se tako neprijatno osećao u jednom Sarajevu, mogu misliti kako bih se osećao u Zadru, Dubrovniku, Splitu (u kome sam neprijatno, šovinistički obojeno iskustvo imao davne 1980)...

Uostalom, čujem da je noćenje u Makarskoj 15 evra. Na Tasosu je 8 evra, a može da se nađe i jeftinije. Pa sada, ko želi da plati više i da razmišlja hoće li mu neko razlupati auto ili glavu - neka izvoli. Hrvatsko primorje jeste lepo, ali da li je baš toliko lepše od (na primer) grčkog?

Nije hteo da pomogne pacijentu jer je Srbin

Ponedeljak, 7. septembar 2009. 13:58

Čelnici hrvatske opštine Vrhovine optužili su lekara u Domu zdravlja u Otočcu Enesa Mujkanovića da nije hteo da pružiti adekvatnu pomoć pacijentu Bošku Radiću koji je dovezen sa simptomima moždanog udara, zato što je Srbin, piše "Jutarnji list."

Načelnik ove opštine Milorad Delić tvrdi problemi nastali kada je lekara Mujkanovića pozvao telefonom i zamolio ga da bolesnog sugrađanina sanitetskim vozilom otpremi u bolnicu u Ogulin, što je on odbio.

Zamenik načelnika tvrdi da je lekar kada su on i načelnik došli u stacionar u Otočcu počeo da ih vređa govoreći im da mu je dosta njihovog četnikovanja.

Mujkanović je na kraju isterao čelnike opštine, piše ovaj list.

Pacijent je potom opštinskim automobilom prevezen do bolnice u Ogulinu i to tek posle telefonske intervencije direktora Doma zdravlja Otočac.

U ogulinskoj bolnici mu je dijagnosikovan moždani udar.

Načelnik opštine Vrhovine najavio je da će se na ponašanje Mujkanovića žaliti ministru zdravlja, a da će obavestiti i delegaciju Evropske komisije u Hrvatskoj, jer to nije prvi put da građani srpske nacionalnosti imaju primedbe na postupke tog lekara.

Mujkanović nije želo da komentariše slučaj, već je rekao da ga nije briga za novinare i da se za ono što radi jedino može izjasniti na sudu.

I od svega toga nece biti nista, sve se zatashka :)

Eno one mucenike zive spalili na kornatima i optuzili fenomen ;)
nekome glava mora da leti za onog klinca od 17 godina.
Ali ne nece, fenomen je tu ;)

Eto, nema vishe srba u hrvatskoj pa se optuzuju fenomeni :lol:

Poslednja izmena:

samo da kazem da sam bio i ovo leto u Hrvatskoj, doduse samo nekoliko dana , na proputovanju kod kume u Italiju. Malo je skupo , malo je tugaja i zal za mladoscu kada obidjes mesta gde si kao mlad provodio bar mesec dana godisnje, ali more je i dalje lepo , hrvatska se mnogo izgradila, putevi su odlicni, usluga takodjer, a niko te ne pita da li si srbin ili nisi, pa cak i ako vozis BG table, kao sto sam ja vozio svoj auto.

Licno , nisam imao nikakvih problema, otisao sam po drugi put nakon raspada Juge, video jos jednom neka mesta za koja me vezu lepe uspomene, i mislim da je vreme da se ide dalje, na neke nove destinacije, jer sada je hrvatska samo jedno od mesta preko granice gde mozes i ne moras da ides da letujes, a nije ni najlepse , ni najjeftinije...

Svakome ko ima lepe uspomene preporucujem da ode, i priseti se istih uz dobro vino na nekoj terasi gde je onomad lumpovao sa ekipom , i da sledece leto provede u Spaniji.
:klap::klap::klap:

:worth::worth::worth:

b o n a

:ok::ok::ok:

...izdajaaaa!!!:think: :mrgreen:

Beogradski šarmer Ljubiša Samardžić uživa u Dubrovniku

thumbnail.ashx

Tekst: V.V.
Foto: Željko Tutnjević/Cropix

DA JE hrvatska obala oaza hedonizma srpske zvijezde često naglašavaju. U skladu s tim, mnogi susjedi nam ove godine osvježenje od vrućina su potražili na Jadranu, a jedan od njih, glumac koji u Dubrovniku već tradicionalno ljetuje je srpski šarmer Ljubiša Samardžić. On je ujedno i ovogodišnji gost Festivala Julian Rachlin and Friends, u čijem bogatom programu sa suprugom Mirjanom uživa svakodnevno.

Glumac rođen u Skopju u siromašnoj obitelji, vrlo rano ostao je bez oca, a djetinjstvo je proveo radeći u obiteljskoj slastičarnici. U Beograd se uputio s kartonskim koferom u rukama, a prekretnica njegovog života dogodila se kada je upoznao Krešu Golika koji ga je angažirao za film Branka Bauera, "Prekobrojna". Glumio je u nebrojenom nizu partizanskih filmova, partneri su mu nerijetko bili Boris Dvornik i Bata Živojinović, a danas se više bavi produkcijom i režijom, više nego glumom.

"Bio je to opet splet okolnosti. Nakon tih nekoliko producentski značajnih filmova, razbolio mi se sin. Odlučio sam se potpuno koncentrirati na njegovo liječenje. Otišao je u London gdje mu je transplantirana leđna moždina i kad se vratio u Beograd, bio sam siguran da se izvukao i da je toj strašnoj priči kraj. U tom je trenutku počelo bombardiranje Beograda, zbog kojeg se Draganu stanje pogoršalo. Odveo sam ga s njegovom suprugom i djecom kod moje kćeri Jovane u Budimpeštu i kad sam se vratio, te sam večeri došao na ideju da napravim film u kojem ću kroz osobne priče prikazati unutrašnji prkos i ludost svoje zemlje. I dok su sirene zavijale, svaki smo se dan nalazili u mome uredu, a svaki je suradnik donosio svoje doživljaje iz prethodne noći koje smo polako ubacivali u scenarij. Na kraju smo došli do divnog teksta i odlučili početi snimanje, makar i pod bombama. Na sreću, Milošević je relativno brzo potpisao i dao sve što su tražili i tog smo trenutka krenuli u realizaciju. Izabrao sam ekipu koju sam želio i od samih glumaca napravio čudo. Film “Nebeska udica” otvorio je Berlinski festival rame uz rame s Wendersovim “Hotelom od milijun dolara”. Nitko nije mogao vjerovati, bio sam presretan", nedavno je ispričao Samardžić.

http://www.index.hr/xmag/clanak/beogradski-sarmer-ljubisa-samardzic-uziva-u-dubrovniku/449265.aspx

:super::super::super:

:hahaha::hahaha::hahaha:

aj ne laži:eek:

šta neka ti klinka podmetnula nogu i pao si na sladoled koji su dotad lizao :mrgreen:
:rotf::rotf::rotf:
Lepo rečeno, zaista.
Ovo gore si sam smislio? Svaka ti čast.
Ovakvim komentarima u potpunosti otkrivaš ko zaista jesi.

Pa da ponovim šta mi se desilo davne 1980 u mestu Grljevci kod Splita.
Mene, devetogodišnjeg dečaka, majka je poslala da u prodavnici kupim hleb. Otišao sam i zatražio hleb. Prodavačica mi je ljutito rekla: "Nemamo!".
Zbunjeno sam pokazao na pun raf hleba i upitao: "Šta je to?".
Odbrusila mi je: "Kruh!".
Rekao sam onda: "Dajte onda jedan kruh."
Na to mi je rekla: "Nemamo!" i okrenula se ka drugoj mušteriji da ga usluži stavljajući mi doznanja da za mene nema ni hleba ni kruha.

Lepo rečeno, zaista.
Ovo gore si sam smislio? Svaka ti čast.
Ovakvim komentarima u potpunosti otkrivaš ko zaista jesi.

Pa da ponovim šta mi se desilo davne 1980 u mestu Grljevci kod Splita.
Mene, devetogodišnjeg dečaka, majka je poslala da u prodavnici kupim hleb. Otišao sam i zatražio hleb. Prodavačica mi je ljutito rekla: "Nemamo!".
Zbunjeno sam pokazao na pun raf hleba i upitao: "Šta je to?".
Odbrusila mi je: "Kruh!".
Rekao sam onda: "Dajte onda jedan kruh."
Na to mi je rekla: "Nemamo!" i okrenula se ka drugoj mušteriji da ga usluži stavljajući mi doznanja da za mene nema ni hleba ni kruha.

Jesi li mami sve ispričao???

...izdajaaaa!!!:think: :mrgreen:

Beogradski šarmer Ljubiša Samardžić uživa u Dubrovniku

thumbnail.ashx

Tekst: V.V.
Foto: Željko Tutnjević/Cropix

DA JE hrvatska obala oaza hedonizma srpske zvijezde često naglašavaju. U skladu s tim, mnogi susjedi nam ove godine osvježenje od vrućina su potražili na Jadranu, a jedan od njih, glumac koji u Dubrovniku već tradicionalno ljetuje je srpski šarmer Ljubiša Samardžić. On je ujedno i ovogodišnji gost Festivala Julian Rachlin and Friends, u čijem bogatom programu sa suprugom Mirjanom uživa svakodnevno.

Glumac rođen u Skopju u siromašnoj obitelji, vrlo rano ostao je bez oca, a djetinjstvo je proveo radeći u obiteljskoj slastičarnici. U Beograd se uputio s kartonskim koferom u rukama, a prekretnica njegovog života dogodila se kada je upoznao Krešu Golika koji ga je angažirao za film Branka Bauera, "Prekobrojna". Glumio je u nebrojenom nizu partizanskih filmova, partneri su mu nerijetko bili Boris Dvornik i Bata Živojinović, a danas se više bavi produkcijom i režijom, više nego glumom.

"Bio je to opet splet okolnosti. Nakon tih nekoliko producentski značajnih filmova, razbolio mi se sin. Odlučio sam se potpuno koncentrirati na njegovo liječenje. Otišao je u London gdje mu je transplantirana leđna moždina i kad se vratio u Beograd, bio sam siguran da se izvukao i da je toj strašnoj priči kraj. U tom je trenutku počelo bombardiranje Beograda, zbog kojeg se Draganu stanje pogoršalo. Odveo sam ga s njegovom suprugom i djecom kod moje kćeri Jovane u Budimpeštu i kad sam se vratio, te sam večeri došao na ideju da napravim film u kojem ću kroz osobne priče prikazati unutrašnji prkos i ludost svoje zemlje. I dok su sirene zavijale, svaki smo se dan nalazili u mome uredu, a svaki je suradnik donosio svoje doživljaje iz prethodne noći koje smo polako ubacivali u scenarij. Na kraju smo došli do divnog teksta i odlučili početi snimanje, makar i pod bombama. Na sreću, Milošević je relativno brzo potpisao i dao sve što su tražili i tog smo trenutka krenuli u realizaciju. Izabrao sam ekipu koju sam želio i od samih glumaca napravio čudo. Film “Nebeska udica” otvorio je Berlinski festival rame uz rame s Wendersovim “Hotelom od milijun dolara”. Nitko nije mogao vjerovati, bio sam presretan", nedavno je ispričao Samardžić.

http://www.index.hr/xmag/clanak/beogradski-sarmer-ljubisa-samardzic-uziva-u-dubrovniku/449265.aspx

ON je oduvek bio jedan smrad izdajnicki . U srede rataa , podrzavao je Hrvatsku i bio protiv Srba iz Hrvatske . Stavo se na njihovu stranu 100 % . Odma je bio gost u vise hravatskih emisija , gde je pljuvao po Srbiji i Srbima . Nije propustio ni jednu priliku da ne pljune na Srbe i Srpski narod .
Djubre kumunjarsko .

ON je oduvek bio jedan smrad izdajnicki . U srede rataa , podrzavao je Hrvatsku i bio protiv Srba iz Hrvatske . Stavo se na njihovu stranu 100 % . Odma je bio gost u vise hravatskih emisija , gde je pljuvao po Srbiji i Srbima . Nije propustio ni jednu priliku da ne pljune na Srbe i Srpski narod .
Djubre kumunjarsko .

:ok::ok::ok::ok::ok:

Bravo za Ljubišu.

Naravno da govoriš gluposti....

...Usput kako si gledao HTV usred rata??

na plinsko kuhalo ili špaker na drva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back