Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je sve OK ali tema je o ljetovanju u RH a ne Edipov ili neki drugi kompleks koji te muči u sparno ljetno doba..

Pa nema tu kompleksa. Pripadaš narodu koji se proslavio u klanju ljudi, spaljivanju kuća i ubijanju dece. Po pravljenju logora za masovne egzekucije ljudi (ne biljaka ili životinje), iskrivljivanju i skrivanju istine i genocidu. Šta tu ima da se priča o nečijim kompleksima. Ja samo kažem da niko, pa ni Srbi, tamo ne treba da letuje, jer pobogu, toliko turista vam pogine u sezoni svake godine, pod nerazjašnjenim okolnostima, da ispada da se bavite turizmom samo da bi imali mesa za vežbanje genocida.

Ja tebe nisam vređao niti ti imputirao bolesti, prema tome nemoj ni ti to da radiš...

Pa nema tu kompleksa. Pripadaš narodu koji se proslavio u klanju ljudi, spaljivanju kuća i ubijanju dece. Po pravljenju logora za masovne egzekucije ljudi (ne biljaka ili životinje), iskrivljivanju i skrivanju istine i genocidu. Šta tu ima da se priča o nečijim kompleksima. Ja samo kažem da niko, pa ni Srbi, tamo ne treba da letuje, jer pobogu, toliko turista vam pogine u sezoni svake godine, pod nerazjašnjenim okolnostima, da ispada da se bavite turizmom samo da bi imali mesa za vežbanje genocida.

Ja tebe nisam vređao niti ti imputirao bolesti, prema tome nemoj ni ti to da radiš...

To je samo tvoje mišljenje i možda određene manjine tvog naroda.
Malo se raspitaj što misli cijeli svijet o tome ko se proslavio ubijanjem, genocidom i iskrivljavanjem istine! :D
Naći ćeš samo jedan odgovor, a taj neće biti Croats! ;)

To je samo tvoje mišljenje i možda određene manjine tvog naroda.
Malo se raspitaj što misli cijeli svijet o tome ko se proslavio ubijanjem, genocidom i iskrivljavanjem istine! :D
Naći ćeš samo jedan odgovor, a taj neće biti Croats! ;)
Буди мало самокритичан... помоћи ће ти да се лакше суочиш са животом. Негирати злочине, поготову тако масовне као оне у НДХ за вријеме Другог свјетског рата, је монструозно!

Na Makarskoj rivijeri nedostatak toaleta, lokali neaju wc :)

Ali definitivno su svi mirni jer je dosla naredba po lokalnim seoskim HDZ odborima da se ne kamenuju turisti iz srbije jer je kriza u zemlji ;)
Sporadichno urlanje i pokazivanje one stvari je sasvim normalno posto uglavnom dalmatinci mumumumucaju :hahaha:

Poslednja izmena:
dali su( po toj logici) japanci ostali bez licne imovine po americi, ili bili prinudjeni da je budzasto prodaju???

da, ali su ostali bez oko milion ljudi u ww2 sto zbog bombardovanja hiroshime i nagasakija, sto zbog bombardovanja industrije. a velika vecina su bili civili. i ameri su im se izdrkavali po lobanji i posle ww2.

po logici koju promovisete ovde, veoma mali broj nacija bi igde isao na letovanje...
rusi ne bi privirili nemacku, jevreji takodje...
u redu je ne zaboraviti, i ja to postujem. ne treba ni oprostiti, i za to sam.
ali preterivati i praviti od svakog naroda zlotvore, to vec ne stoji.
jes, bas ce ljubo i matija nekog da tresnu maljem po glavi.... :D
s.erete...
:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back