Lepota mladosti

meni nije samo jasan jedan fenomen? a to je zašto vam je monika beluči nešto posebno? :eek: ili je za to zaslužna medijska pažnja ili njeno prezime možda ima toliki uticaj

ima toliko lepih žena a vi ste se zalepili za moniku beluči :pljus:

Meni se uvek svidjala, pamtim i kada sam je prvi put videla na slici. U nekom italijanskom modnom magazinu je bila fotografija sa njom iz Dobermana.

Sta znam, ima lepotu koja se vidja na slikarskom platnu i ima u pogledu blagi "prezir prema muskarcima". Da ne prisvajam, to je napisao Pistalo. Tipa, ulazi mladic i vice prijateljima "video sam lepoticu, ljudi!". I? Jesi li joj prisao?
Nisam, bila je starica i sedela je sama.
Kako onda znas da je lepotica?
Znam po gordom pogledu koji skriva blagi prezir prema muskarcima.

To mi se mnogo svidelo! Dobar opis.
Sto je najgore, ima istine u tome.

Kad smo vec kod Monike...evo na jednoj naslovnoj strani ona i kcerka joj.Iako je kcerka mlada,slatka,ne moze se reci da je ruzna...nije mi ljepotica kao Monika.
Jednostavno joj fali ono nesto sto joj ima majka bi je svrstalo u vrh.
1690570377827.png

Неупоредиво ми је лепша старија.
Ова слика испред камере, где је баш млада и ова испод ње, лево не могу да се пореде. Средње године су јој изоштриле црте лица и дале на карактеру.
Мене само чуди како она не уме да се обуче.
Слажем се, а има и пропорције лица које се сматрају привлачним. Увек је питање привлачности, тј. укуса, али укуси се разликују...
Бред Пит који је њен вршњак би могао да јој буде пандан у том смислу, а опет многе жене би пре изабрале неког другог.

Back