Lepota mladosti

Al si se istrigerovala 😀

Lepa zena, rekla bih bas po muskom ukusu, plus joj je uloga u filmu Malena obezbedila status seks simbola.

Videla sam je jednom uzivo, pre 10ak godina i iznenadilo me sto je jako niska, nekako je nisam percipirala tako.

da, Monika baš igra za muški pogled. onaj tip uz koga dečaci dožive prvo seksualno buđenje itsl

no, moraćemo da prihvatimo da se muški i ženski pogled razlikuju

Nije samo ovde tako...od Merlin do pre desetak godina je to tako.
Verovatno je prva promenila manekenka Gia. I sjajno prosla, nema sta.

Eto, ja nisam fan Merlin i mislim da je velika greska gurati zene u taj kalup.

Skarlet Johanson je bukvalno izgubila karijeru zbog tog seksipila a la Merlin a cura je imala vrsne uloge.

nekako ne mogu da uporedim Merilin fazon sa Suzanom Mančić.

Ја сам рекла за Монику да ми делује гломазно и да ми се не допада њен стил, поготово обућа коју бира. Ако није реално онда се тако слика да делује.
Гломазна ми је и Софија Лорен. Све ми је на њој велико од зуба до шаке.
Али то је мој укус. Имам право на њега. Врло важно шта ја мислим. Њих сигурно то не дотиче.

Ја сам рекла за Монику да ми делује гломазно и да ми се не допада њен стил, поготово обућа коју бира. Ако није реално онда се тако слика да делује.
Али то је мој укус. Имам право на њега. Врло важно шта ја мислим. Њих сигурно то не дотиче.
Nije glomazna, mala zenica. Tj, nije bila pre 10 godina.

Лично волим да видим елегантније људе. Који више делују да се занимају другим задовољствима него кухињом. Мислим да сам се заситила облих појава, да ми више пријају вижљасти модели осамдесетих, деведесетих.
Ни ја прва нисам тај тип али волим то да видим.

Ma nisam bre, ja uopste nisam tip te Monike pa da ga nesto branim...no nije fer.

One su sve tu negde po visini, rekla bih. To mu dodje verovatno najbolja visina za kadar, ta oko 1,7m.
Моника уопште није ниска, има свакако 1,7 (вероватно и више), а није ни ситна, што се да приметити.

Моника уопште није ниска, има свакако 1,7 (вероватно и више), а није ни ситна, што се да приметити.

Nema zena vise, umerena je i u snazi tela i u visini.

Ukusi su subjektivni ali velika mislim da nije. Makar po mojim standardima krupnoce.

gettyimages-87439787-612x612.jpg

Ne radi se o tome.

Imamo pravo na misljenje bas svi. Moje je misljenje da se ta zena precesto kritikuje. Za ovih 14 godina makar deset puta svake godine. Niko nije bas toliko komentarisan negativno kao ona a ne vidim da je to necim zasluzila.

Cisto primecujem:).

Back