гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ma naravno i muskarci su slicni, al zene malo vise baca na shizoidna cepanjaТо ти кажем.
А нисте ни ви ништа бољи. Ако сте нормални ту нешто озбиљно смрди![]()
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma naravno i muskarci su slicni, al zene malo vise baca na shizoidna cepanjaТо ти кажем.
А нисте ни ви ништа бољи. Ако сте нормални ту нешто озбиљно смрди![]()
))И мени је она много била лепа. Лепша пред камером него на слици. Али није одолела корекцијама, издеформисала се.
Ја је много волим, али ми није у топ лепотицама- Пенелопе Круз. И што је старија све више засењује оне које су биле лепше.
. I ta njena koza, pa imala je skoro 40 godina!

И морам рећи да је одлична глумица, још нисам гледала лош филм са њом. А родила је и четворо деце што је мени посебно велико.
ili je za to zaslužna medijska pažnja ili njeno prezime možda ima toliki uticaj
Nije zbog medija.Bar meni nije.Zaista mi je lijepa.meni nije samo jasan jedan fenomen? a to je zašto vam je monika beluči nešto posebno?ili je za to zaslužna medijska pažnja ili njeno prezime možda ima toliki uticaj
ima toliko lepih žena a vi ste se zalepili za moniku beluči![]()
pa te tri su anemicni prdezi da prostis :OНи мени Мерил није, али се она није ни водила као лепотица. Више ме нервира када нека важи за лепу а није, попут Камерон Д., Скарлет Ј., Гвинет П. и сличне.
Није лепа ни Џулијен Мур, али је она мени невероватно секси, има нешто ћакнуто у њој и да сам мушко пре би била мој избор од неке уштогљене лепотице.
Zena ima problema sa zdravljem.Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.
Pogledajte prilog 1374179
Ovo je 20 godina kasnije:
Kako se vama čini ova promena kroz život? Kako to podnose žene?
Ma sve ovako.Zena ima problema sa zdravljem.
sta ti je starija zena ? 50 ili 80 ?Lepo je videti stariju ženu koja dobro izgleda
80 je već ..sta ti je starija zena ? 50 ili 80 ?
sa 50 moze da bude top80 je već ..
Recimo od 50 do 65..
Ima ok i sa 65 brt..sa 50 moze da bude top
sa 65 nema teoretske sanse da bude lepa jer je baba
dakle moze da bude lepa za babu i da je vole unucici
Он никад није био младznaci demi mur i boro stjepanovic ne stare

Ni meni.. prosekМени ни Деми није лепа. Ни Никол. То су ми све просечне жене које срећемо иначе, сваки дан.
Да бих рекла да је неко леп мора изазвати у мени потребу да га гледам и не трепћем. Да се дивим лепоти.
То што ми неко није леп не значи да ми је