limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.251
250 eura sa ugradnjom.Koliko je para?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
250 eura sa ugradnjom.Koliko je para?
meril strip nikada nije bila lepa vec ruznaNe kažem da je lepa, nego da je u starosti lepša nego u mladosti.(konkretno sad pričam za Meryl S.)
A u mladosti mi nije bila lepa čak odbojna, a sad mi jeste lepa.
A mnoge druge mi zaista jesu lepše kao stare, imaju stav koji se u mladosti nema, u mladosti je lice blanko, a kad se "lepo sazri" izraz lica je "f*ck off gunfajteri i ostali ja sam postigla šta sam htela i zadovoljna sam."
Elem, htedoh reći, personality bije iz svake pore u zrelosti, daleko od tog da je za naslovicu Playboya. Tu nek ide mladost.
Da se vratimo na temu.
Tema je koliko uspevam da razumem:
Žene kako podnosite starenje?
Evo ja ću ti odgovoriti umesto njih.
Isto kao i muškarci.
Teško,uglavnom.
Sa tom razlikom što žene beže u deluziju pa u depresiju a muškarci idu direktno u depresiju.
Retko koja/koji ima snage da se rve sa zubom vremena,peščanim satom..da zakoči mehanizam.
Glupa ti je ta priča sa lepotom u zrelim godinama.
Mladost isto kao i nevinost i čistota su vrednost.
Mnogo je ovo duboka tema.Ili je ja vidim tako.Nema ovaj forum potencijala za nju.
Kao i za mnoge druge ozbiljne teme.
Ovde caraju indijanci koji ne smeju da postave svoju sliku i nekoliko razočaranih poluludih raspuštenica,baba devojaka.
Može žena biti lepa i sa 30-40-50-60 godina ali porediti je sa onom od 20 ili čak reći da je bolja od one od 20 to je glupost.
Muškarci određuju cenu žene a ne ona sama sebi ili druge žene.
A muški stav po tom pitanju se nije promenio zadnjih 2000 godina i naravno,neće se promeniti ni sledećih 2000 godina.
Више ме нервира када нека важи за лепу а није, попут Камерон Д., Скарлет Ј., Гвинет П. и сличне.
Haha,u istom momentu post...Пишем за свој.
За мој појам је лепа Грејс Кели, Жили Делпи, Катрин Денев и сличне.
И мени жена мора деловати топло и помало опичено али дамски опичено, јер каква је то жена ако је скроз нормалнаI ja ne volim onaj tip lijepe zene,sa nekim praznim tupim ili glupim pogledom...kojih ima na stotine.

nikad ništa nisam videla u Monici, iako je objektivno lepa žena, ali kao da gledam u beo zid
osim jednom kad se pojavila u par scena u nekom filmu. mislim da je to jedini put kad je imala neki šarm po mom ukusu
Pogledajte prilog 1383305
normalna zena, hahahahahhahaИ мени жена мора деловати топло и помало опичено али дамски опичено, јер каква је то жена ако је скроз нормална![]()
![]()
То ти кажем.normalna zena, hahahahahhaha

Па Мерлин је била атрактивна. И њањаво привлачна, мада не верујем да јој је то природа. Бити суштински леп и атрактивен мени није исто.Meni bas Monika ima "ono nesto"sto je izdvaja iz mase.
Meni recimo nikad Merilin Monro nije bila neka izrazita ljepotica.Uvijek mi je bila nekako prosjecna i neproporcionalnog lica.
Jel ovo onaj film u kojem glumi Ruskinju zaposlenu u medjinarodnoj organizaciji koja zmuri na masovna silovanja trafikovanih zena u Bosni, film sa Rejcel Vajs?
To je mnogo dobar film, ako je to taj, gledala sam ga pre nn godina sa majkom, nijedna nije oka sklopila cele noci.
Slabo se gledao a odlican je.
Па Мерлин је била атрактивна. И њањаво привлачна, мада не верујем да јој је то природа.
Како се зове филм?jeste, Whistleblower, o Ketrin Bolkovac. kakva žena, kakvo srce. šteta šta su joj uradili od života
mislim da je to film koji će zauvek živeti u mojoj glavi, iako mi bude teško danima kad god ga gledam. UN su ga pustile tek 2012, a ono što se dešavalo u Bosni tada je nastavilo da se dešava i dan danas gde god su UN mirotvorci. ništa nisu uradili povodom toga
Ne kažem da je lepa, nego da je u starosti lepša nego u mladosti.(konkretno sad pričam za Meryl S.)
A u mladosti mi nije bila lepa čak odbojna, a sad mi jeste lepa.
A mnoge druge mi zaista jesu lepše kao stare, imaju stav koji se u mladosti nema, u mladosti je lice blanko, a kad se "lepo sazri" izraz lica je "f*ck off gunfajteri i ostali ja sam postigla šta sam htela i zadovoljna sam."
Elem, htedoh reći, personality bije iz svake pore u zrelosti, daleko od tog da je za naslovicu Playboya. Tu nek ide mladost.
jeste, Whistleblower, o Ketrin Bolkovac. kakva žena, kakvo srce. šteta šta su joj uradili od života
mislim da je to film koji će zauvek živeti u mojoj glavi, iako mi bude teško danima kad god ga gledam. UN su ga pustile tek 2012, a ono što se dešavalo u Bosni tada je nastavilo da se dešava i dan danas gde god su UN mirotvorci. ništa nisu uradili povodom toga
И мени је она много била лепа. Лепша пред камером него на слици. Али није одолела корекцијама, издеформисала се.Meni je Meril jako lepa na svoj nacin.
Nije fabricka lepotica ali poznajem mnogo muskaraca kojima je bila lepa.
Tati u Sofijinom izboru, ujaku u Kramer protiv Kramera.
Mom muzu je miljenica Liv Tajler. On voli bas takav tip zena uprkos mozda duzem i uzem licu ili sta god. Samo je za nju kazao da je "bila mozda i ponajlepsa kada se pojavila".
Slazem se i sa tatom i sa muzem, obe zene su lepe, nezne i meke.
Mada...meni je Monika vanserijska lepotica, pamtim kada sam kao klinka gledala Malenu, bila sam odusevljena i zenom i filmom. Ima pogled pametnice, ni najmanje naivan, uz gordo drzanje koje mi se inace ne dopada ali ide uz nju.
Dugo mi se niko slican nije pojavio a da pomislim kada je vidim "stikla kleca".
Volim raskosnu zensku lepotu Izabele Adjani, recimo.