Lepota mladosti

Ne kažem da je lepa, nego da je u starosti lepša nego u mladosti.(konkretno sad pričam za Meryl S.)
A u mladosti mi nije bila lepa čak odbojna, a sad mi jeste lepa. 😁
A mnoge druge mi zaista jesu lepše kao stare, imaju stav koji se u mladosti nema, u mladosti je lice blanko, a kad se "lepo sazri" izraz lica je "f*ck off gunfajteri i ostali ja sam postigla šta sam htela i zadovoljna sam."
Elem, htedoh reći, personality bije iz svake pore u zrelosti, daleko od tog da je za naslovicu Playboya. Tu nek ide mladost.
meril strip nikada nije bila lepa vec ruzna
i varijacije idu samo izmedju ruzna i manje ruzna
tatjka !

Ни мени Мерил није, али се она није ни водила као лепотица. Више ме нервира када нека важи за лепу а није, попут Камерон Д., Скарлет Ј., Гвинет П. и сличне.
Није лепа ни Џулијен Мур, али је она мени невероватно секси, има нешто ћакнуто у њој и да сам мушко пре би била мој избор од неке уштогљене лепотице.

Da se vratimo na temu.
Tema je koliko uspevam da razumem:

Žene kako podnosite starenje?

Evo ja ću ti odgovoriti umesto njih.
Isto kao i muškarci.
Teško,uglavnom.
Sa tom razlikom što žene beže u deluziju pa u depresiju a muškarci idu direktno u depresiju.
Retko koja/koji ima snage da se rve sa zubom vremena,peščanim satom..da zakoči mehanizam.
Glupa ti je ta priča sa lepotom u zrelim godinama.
Mladost isto kao i nevinost i čistota su vrednost.
Mnogo je ovo duboka tema.Ili je ja vidim tako.Nema ovaj forum potencijala za nju.
Kao i za mnoge druge ozbiljne teme.
Ovde caraju indijanci koji ne smeju da postave svoju sliku i nekoliko razočaranih poluludih raspuštenica,baba devojaka.
Može žena biti lepa i sa 30-40-50-60 godina ali porediti je sa onom od 20 ili čak reći da je bolja od one od 20 to je glupost.
Muškarci određuju cenu žene a ne ona sama sebi ili druge žene.
A muški stav po tom pitanju se nije promenio zadnjih 2000 godina i naravno,neće se promeniti ni sledećih 2000 godina.

baš neku zrelu ženu boli uvo da li je tebi privlačna, ona je posao mladosti završila, jer je lepota mladosti vezana za reprodukciju

nećeš je sigurno ti sprečiti da se oseća najlepše u životu jer se tebi ne diže na nju

a ko je lep samo u mladosti, nije stvarno lep, jer najlakše je biti lep u mladosti, kad smo manje više svi simpatični. jesu li Šarliz, Anđelina, Rejčel Mekadams ružne sada? jesu đavola

Upravo naletjeh na ove slike.Ovo su za mene ono bas prelijepe zene.

Prilozi

• FB_IMG_1690457575005.jpg
    FB_IMG_1690457575005.jpg
    37,8 KB · Pregleda: 4
  • FB_IMG_1690450568437.jpg
    FB_IMG_1690450568437.jpg
    34,5 KB · Pregleda: 4
Када се пише о лепоти увек се пише субјективно, на основу личног укуса. То нема потребе наглашавати. Нешто што је мени божанско неком није ни просек, и обрнуто.

nikad ništa nisam videla u Monici, iako je objektivno lepa žena, ali kao da gledam u beo zid

osim jednom kad se pojavila u par scena u nekom filmu. mislim da je to jedini put kad je imala neki šarm po mom ukusu

Pogledajte prilog 1383305

Jel ovo onaj film u kojem glumi Ruskinju zaposlenu u medjinarodnoj organizaciji koja zmuri na masovna silovanja trafikovanih zena u Bosni, film sa Rejcel Vajs?

To je mnogo dobar film, ako je to taj, gledala sam ga pre nn godina sa majkom, nijedna nije oka sklopila cele noci.
Slabo se gledao a odlican je.

Meni bas Monika ima "ono nesto"sto je izdvaja iz mase.
Meni recimo nikad Merilin Monro nije bila neka izrazita ljepotica.Uvijek mi je bila nekako prosjecna i neproporcionalnog lica.
Па Мерлин је била атрактивна. И њањаво привлачна, мада не верујем да јој је то природа. Бити суштински леп и атрактивен мени није исто.
Атрактивне су ове изоперисане, а лепе су ми неке сасвим друге. Опет, мени, да се оградим.

Jel ovo onaj film u kojem glumi Ruskinju zaposlenu u medjinarodnoj organizaciji koja zmuri na masovna silovanja trafikovanih zena u Bosni, film sa Rejcel Vajs?

To je mnogo dobar film, ako je to taj, gledala sam ga pre nn godina sa majkom, nijedna nije oka sklopila cele noci.
Slabo se gledao a odlican je.

jeste, Whistleblower, o Ketrin Bolkovac. kakva žena, kakvo srce. šteta šta su joj uradili od života

mislim da je to film koji će zauvek živeti u mojoj glavi, iako mi bude teško danima kad god ga gledam. UN su ga pustile tek 2012, a ono što se dešavalo u Bosni tada je nastavilo da se dešava i dan danas gde god su UN mirotvorci. ništa nisu uradili povodom toga

jeste, Whistleblower, o Ketrin Bolkovac. kakva žena, kakvo srce. šteta šta su joj uradili od života

mislim da je to film koji će zauvek živeti u mojoj glavi, iako mi bude teško danima kad god ga gledam. UN su ga pustile tek 2012, a ono što se dešavalo u Bosni tada je nastavilo da se dešava i dan danas gde god su UN mirotvorci. ništa nisu uradili povodom toga
Како се зове филм?

Ne kažem da je lepa, nego da je u starosti lepša nego u mladosti.(konkretno sad pričam za Meryl S.)
A u mladosti mi nije bila lepa čak odbojna, a sad mi jeste lepa. 😁
A mnoge druge mi zaista jesu lepše kao stare, imaju stav koji se u mladosti nema, u mladosti je lice blanko, a kad se "lepo sazri" izraz lica je "f*ck off gunfajteri i ostali ja sam postigla šta sam htela i zadovoljna sam."
Elem, htedoh reći, personality bije iz svake pore u zrelosti, daleko od tog da je za naslovicu Playboya. Tu nek ide mladost.

Meni je Meril jako lepa na svoj nacin.
Nije fabricka lepotica ali poznajem mnogo muskaraca kojima je bila lepa.

Tati u Sofijinom izboru, ujaku u Kramer protiv Kramera.

Mom muzu je miljenica Liv Tajler. On voli bas takav tip zena uprkos mozda duzem i uzem licu ili sta god. Samo je za nju kazao da je "bila mozda i ponajlepsa kada se pojavila".
Slazem se i sa tatom i sa muzem, obe zene su lepe, nezne i meke.

Mada...meni je Monika vanserijska lepotica, pamtim kada sam kao klinka gledala Malenu, bila sam odusevljena i zenom i filmom. Ima pogled pametnice, ni najmanje naivan, uz gordo drzanje koje mi se inace ne dopada ali ide uz nju.
Dugo mi se niko slican nije pojavio a da pomislim kada je vidim "stikla kleca".

Volim raskosnu zensku lepotu Izabele Adjani, recimo.

Jeste, bravo, upamtila sam ga u scenu, cini mi se i od tada volim Rejcel Vajs, sigurno je bilo pritisaka za snimanje.

I ima Monika tu srcku da odglumi i gde joj ne koristi. I Sergej je bio odlican kao najgnusniji moguci lik. Da nije nas, bio bi fah glumac ali sjajan u tom fahu.

Hvala sto si me podsetila.

Meni je Meril jako lepa na svoj nacin.
Nije fabricka lepotica ali poznajem mnogo muskaraca kojima je bila lepa.

Tati u Sofijinom izboru, ujaku u Kramer protiv Kramera.

Mom muzu je miljenica Liv Tajler. On voli bas takav tip zena uprkos mozda duzem i uzem licu ili sta god. Samo je za nju kazao da je "bila mozda i ponajlepsa kada se pojavila".
Slazem se i sa tatom i sa muzem, obe zene su lepe, nezne i meke.

Mada...meni je Monika vanserijska lepotica, pamtim kada sam kao klinka gledala Malenu, bila sam odusevljena i zenom i filmom. Ima pogled pametnice, ni najmanje naivan, uz gordo drzanje koje mi se inace ne dopada ali ide uz nju.
Dugo mi se niko slican nije pojavio a da pomislim kada je vidim "stikla kleca".

Volim raskosnu zensku lepotu Izabele Adjani, recimo.
И мени је она много била лепа. Лепша пред камером него на слици. Али није одолела корекцијама, издеформисала се.

Ја је много волим, али ми није у топ лепотицама- Пенелопе Круз. И што је старија све више засењује оне које су биле лепше.

Back