Lepota mladosti

Young Sheldon

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
489
Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.

fff65212-9a0a-4e88-812c-31010b99bd6a.jpg

Ovo je 20 godina kasnije:
5db50190-4adc-489e-95b1-ce14131659b3.jpg

Kako se vama čini ova promena kroz život? Kako to podnose žene?

Pogledajte prilog 1374188Pogledajte prilog 1374189
Meryl Strip;
Divna;
Bila je mlada, i više nije, ima 74 godine..., da, lako je pogoditi na kojoj slici ima tih 74 godine, ali je lepa i ovako, i onako. Naravno da je bila lepa kao mlada devojka.
Šta ovde novo treba da se ustanovi?
Nije tema o ustanovljivanju bilo čega, već o lepoti transformacije kroz život. Kako svako doba poseduje nešto. Recimo, kad pričaš sa nekom starom ženom, razumljivo je da ti nije privlačna u muško-ženskom smislu, ali kako je ta stara žene izgledala dok je bila mlada? Onda se dobija drugačija nota, drugačije se gleda na tu osobu.

Christina Applegate

Zašto si za temu odabrao ženu koja ne stari prirodnim putem i koju je bolest deformisala, nažalost.
U biografiji piše da boluje od MS, da hoda uz pomoć štapa, boluje od karcinoma.

Život nije fer prema njoj, ni ti što si njene fotografije uzeo za primer starenja žena.

Poslednja izmena:
Zašto si za temu odabrao ženu koja ne stari prirodnim putem i koju je bolest deformisala, nažalost.
U biografiji piše da boluje od MS, da hoda uz pomoć štapa, boluje od karcinoma.

Život nije fer prema njoj, ni ti što si njene fotografihe uzeo za primer starenja žena.
Nisam bio upoznat sa datom informacijom.
Edit: Ne postoji maliciozna namera svakako. Naglašavam lepotu transformacije, a ne rugam se ženi. Nadam se da se razumemo oko toga.

Druga slika u odnosu na prvu nije razlika 20 godina već duplo više, možda i preko toga.
Svako životno doba ima svoje prednosti i mane.
Upravo to podjoh da kazem.
Na prvoj ima oko dvadeset,a na drugoj oko sezdeset.
Ja ne znam bas nikoga da je isti u tim godinama.
Ljudi se nekako iscudjavaju kad vide da je neko ostario.Kao da postoje osobe koje ne stare,pa eto dogodi se ponekad da neko i ostari.

UZ prvo guglanje videh da nisi u pravu. Citiracu: "Jolie's nose job is one of the most obvious changes to her face. But she also has undergone other procedures like; lip injections, Botox injections "
Nisi je pratio godinama kao ja. Ona je ista majka, majka joj je bila prelepa žena. Angelina je jedino grudi uklonila jer je imala rak. Pored toga nije imala operacije

Back