- Poruka
- 86.537
al zato nije ni bio starОн никад није био млад![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al zato nije ni bio starОн никад није био млад![]()
kako ti to znas kada imas 30 godinastarenje je mnogo i u glavi, tj kad kreneš da se ponašaš u skladu sa negativnim očekivanjima od svojih godina.
kako ti to znas kada imas 30 godina
ne na paz nego na krajiska baba' frizuru i nije dzemper na kopcanje nego prsluk od vojne vetrovkeimam 42
samo nisam počela da se ponašam u skladu sa očekivanjima od svojih godina, aka da kratim kosu na paž i nosim džempere na kopčanje
А ко каже да треба да ходаш како народ воли.Zbog koga da ostatak zivota hodam kako narod voli?

seksualna aktivnost i aktivizam su dva pojmapa čoveče nemoj mi sad pričati ovo. ja taman počela polako da se pripremam za penziju i preminuće
a sada ispada da moram da budem još seksualno aktivna
pa sto, msm ako vredi ona da se o ukusima ne raspravljaГрозни сте![]()
moras
skidaj gace
ko da obljubjlujem katatonicno lice koje ne zna sta mu se desava
Ja rekoh da zene ne valjaju nikad.Naci ce im se mana,ma kakve da su.vidim ja nema nama ženama mira, ni kad smo mlade ni kad smo starije
jedino ako posle 65. da bog da da malo predahnem
Ja rekoh da zene ne valjaju nikad.Naci ce im se mana,ma kakve da su.

Кад су рђавиJa rekoh da zene ne valjaju nikad.Naci ce im se mana,ma kakve da su.

Osude neke,a zena bolja nego od 20..formirana zena.pa u drustvu koje ima samo jedno tumacenje pojma estetike preko 40 treba da se roknes
a pichka najlepsa posle 40 :O
Ne treba ih slusati.А ко каже да треба да ходаш како народ воли.
То што неко има коментар не значи да тај коментар треба да утиче на тебе.
Za psihicki zrele zene,trebaju psihicki zreli muskarci.psihicki zrele zene.
meni nije samo jasan jedan fenomen? a to je zašto vam je monika beluči nešto posebno?ili je za to zaslužna medijska pažnja ili njeno prezime možda ima toliki uticaj
ima toliko lepih žena a vi ste se zalepili za moniku beluči![]()
meni nije samo jasan jedan fenomen? a to je zašto vam je monika beluči nešto posebno?
A da pitaš muškarce šta misle?Kad smo vec kod Monike...evo na jednoj naslovnoj strani ona i kcerka joj.Iako je kcerka mlada,slatka,ne moze se reci da je ruzna...nije mi ljepotica kao Monika.
Jednostavno joj fali ono nesto sto joj ima majka bi je svrstalo u vrh.
Pogledajte prilog 1385796
Sami ce valjda reci.A da pitaš muškarce šta misle?
Слажем се, а има и пропорције лица које се сматрају привлачним. Увек је питање привлачности, тј. укуса, али укуси се разликују...Неупоредиво ми је лепша старија.
Ова слика испред камере, где је баш млада и ова испод ње, лево не могу да се пореде. Средње године су јој изоштриле црте лица и дале на карактеру.
Мене само чуди како она не уме да се обуче.