lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja sam oduvek zavidila devojkama koje kada obuku majicu a sve visi sa njih...meni nikad majica nije bila dovoljno siroka zbog ledja i sisa a oduvek sam htela tako da nosim odecu :lol:
i kad hocu da kupujem majicu ne znam ni sama koliko puta mi se desilo da mi jednostavno bude usko oko tog dela i da nema veci broj...:?

dobro ja ne idem bas u taj ekstrem ali volela bih da nosim "v" majicice a da ne izgledam kao ona pandurka iz policijske akademije
ili haljine bez ledja,ili da idem bez brusa i da slobodno mogu da potrcim kad padne kisa(da da i da ucestvujem na takmicenju mokre majice :lol: )

1.Diona-dr.Violeta
2.St.Medica-dr.Simon
3.Colic-Dr.Colic
4.Galathea
5.Orea
6.Medical Centar-Dr.Radivojevic
7.Dr.Hadzic
8.Dr.Novakovic

Molim iskustva i ako mogu ovi sa komentarima "da mi treba psihijatar" da iskuliraju,imaju pice od mene za cutanje
KISS

neko pametan je lepo primetio, žene žele da im grudi budu poveće, a sedalni deo (zadnjica plus butke) manji. nadovezao bih se na to zapažanje i rekao, eh kakve li ironije, zamislite da je obratno, da je kul imati gabaritniji sedalni predeo? koliko bi to bilo lakše za postići hahaha....
no ostavimo to po strani, roze beba, koliko shvatam ti si odluku već donela, ugradićeš silikone, tu nemaš dileme, i ovde samo tražiš neke dodatne informacije u kojoj klinici da to uradiš i iskustva žena iz prve ruke.

u želji da pomognem, evo nabaciću ti par pitanja
1.da li si odlučila za koliko brojeva ćeš povećati sise? neko pravilo glasi što manje to bolje.
2. da li si odabrala oblik novih sisa? naime, postoje razni oblici silikonskih guma koje se ubacuju, predložio bih ti da izbegneš okrugli oblik jer suviše veštački deluje.
3. da li si nekad uživo videla i pipnula takve grudi?
4. da li si pogledala fotke silikonskih grudi gde operacija nije uspela u tom estetskom smislu? a koje ti neće pokazati na klinikama, no tu je net.
5. koliko si upoznata sa postoperativnim oporavkom, bolovima i lekovima koji se moraju uzimati sve to vreme?

Xaxa...
A lepo si mogao da dobijes pice...
Naravno da znam kako izgledaju vizuelno i na dodir silikoni ima ih puno devojaka u mom okruzenju,a i moje drugarice.
Sve su apsolutno zadovoljne i hvala Bogu nisu imale nikakvih komplikacija...
SVe u zivotu moze da podje naopako,zato se i trudimo da ne cinimo lose drugima,da nam se lose ne i vratilo,jel tako?
Ajde sada svi polako da ponovimo 10 Bozijih zapovesti,i malo saveta i "predavanja" na temu :Voleti sebe onakav kakav si itd...
Znaci zamolila sam da ne ostavljate komentare,jer tema ne glasi Za ili Protiv silikona,zar ne?
Dalje...Operacija,ovog tipa,se izvrsi 3 na dan najmanje(po doktoru) tako da je smesno pricati o posledicama,postoperativnom periodu i pripremama za operaciju,zato sto to zna i moja baba...
Silikoni se mogu naci(u Srbiji) u 2 oblika i rezovi se mogu napraviti na bar 4 mesta,koja ja mislim da su vec spominjali na ovoj temi i takodje implantati se mogu staviti ispod,iznad/zlezde,misica itd...Ko razume,shvatice...
Sve sam ja to prostudirala i odlucila sam se da na moje jake 2 stavim nekih 350cc da to budu dobre 4.Kome se ne svidja nista,a kome se svidja...pa tu vec ima mnogo opcija...;)
U slucaju da se neko pita zasto sam se odlucila na ovaj poduhvat,odgovoricu vam...
Odlucila sam zato sto mislim da covek tokom zivota treba sebe da izgradjuje kako "iznutra",tako i "spolja".Tj.moj moto je Zivite zivot,probajte sve sto vam padne na pamet(ukoliko time ne povredjujete druge),ulepsavajte se koliko zelite i koliko sebi mozete da priustite isto,putujte,obrazujte se i volite sto jace mozete.
Mislim da sam odgovorila na vecinu postavljenih pitanja,pa sada molim "silikonke":D da mi odgovore na moja pitanja...
Hvala,dovidjenja i prijatno!

ja mislim da je najbolji ,,za grudi,,dr mica
isla sam kod njega,i rekao mi je da on ne bi meni radio grudi ako mi ne radi i stomak
provukao bi silikone kroz stomak , da mi ne bi ostali oziljci
mnogo mi je jezivo zvucalo pa sam odustala

Dobar je on...
Kad odes kod njega na razgovor on kaze "Nemoj to da radis. I Kim Bejsindzer je popunila usne i sad ne moze da se iskaje...Mladost je sama po sebi lepa"...Tako je meni rekao - ako mislis na Galateu

ja sam oduvek zavidila devojkama koje kada obuku majicu a sve visi sa njih...meni nikad majica nije bila dovoljno siroka zbog ledja i sisa a oduvek sam htela tako da nosim odecu :lol:
i kad hocu da kupujem majicu ne znam ni sama koliko puta mi se desilo da mi jednostavno bude usko oko tog dela i da nema veci broj...:?

Meni smetaju moje grudi,...one su br 4, da poludis, nerviraju me volela bih da imam manje,...Ne svidja mi se sto imam velike grudi a uzak struk :(

Back