lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Često gledam na Fox Life televiziji kako rade najsavremenije plastične operacije. Salo iz pacijenta ugrađuju u obraze i usne ali NIKADA nisu ni spomenuli da se može staviti i u grudi. Koliko sam primetila, izvađeno salo je tečno i kad bolje razmisliš - kako bi ga i stavili u grudi (a da ipak imaju neki oblik) osim ako bi njime napunili implante, a to je isti đavo kao i da je punjen gelom.
Ako si baš jako zainteresovana moj ti je savet da ti doktor u detalje objasni kako je to mislio da izvede.:heart::bye:

Često gledam na Fox Life televiziji kako rade najsavremenije plastične operacije. Salo iz pacijenta ugrađuju u obraze i usne ali NIKADA nisu ni spomenuli da se može staviti i u grudi. Koliko sam primetila, izvađeno salo je tečno i kad bolje razmisliš - kako bi ga i stavili u grudi (a da ipak imaju neki oblik) osim ako bi njime napunili implante, a to je isti đavo kao i da je punjen gelom.
Ako si baš jako zainteresovana moj ti je savet da ti doktor u detalje objasni kako je to mislio da izvede.:heart::bye:

ma ide i u grudi... secam se nekog filma po istinitoj prici dve zene,jedna rak, mastektomija,pa implanti, druga zdrava, a malih grudi, pa implanti, pa onda rak od implanata ili neka komplikacija u svakom slucaju... kad je sve to bilo jos manje vise neistrazeno i tada su imali taj metod svoje salce u svoje sise...

To ti nece regulisati hirurg plasticar...To je vec zdravstveni problem...PRvo uradis ultra zvuk stomaka (to je najjednostavnije po meni), pa vidis u cemu je stvar...MOzda ti nesto pritiska creva, mozda su ti creva "lenja"....
Kako za takav problem ides kod plasticara? Jesi li ti isla kod DR opste prakse za to?

mislim da je kod mene problem i zadrzanje tecnosti i visak koze,
ma ne smem ni pomisliti na to sta se dogadja u mom stomaku
ja vec 10 godina nemam normalnu stolicu
jednom nisam imala 6 dana stolicu i pala sam u nesvest..zamislite kako stomak izgleda posle 10 godina tako neuredne stolice

mislim da je kod mene problem i zadrzanje tecnosti i visak koze,
ma ne smem ni pomisliti na to sta se dogadja u mom stomaku
ja vec 10 godina nemam normalnu stolicu
jednom nisam imala 6 dana stolicu i pala sam u nesvest..zamislite kako stomak izgleda posle 10 godina tako neuredne stolice

...Pa si umesto da odes kod doktora i vidis sta nije u redu, resila da ides kod plasticnog hirurga? :confused:

ma ide i u grudi... secam se nekog filma po istinitoj prici dve zene,jedna rak, mastektomija,pa implanti, druga zdrava, a malih grudi, pa implanti, pa onda rak od implanata ili neka komplikacija u svakom slucaju... kad je sve to bilo jos manje vise neistrazeno i tada su imali taj metod svoje salce u svoje sise...

Jao, gledala sam i ja taj film. Ne znam sta mi bi to da gledam, obicno izbegavam neprijatne teme :(

Sto mi je drago sto sam se rodila u vremenu kada plasticna hirurgija nije bila kao dobar dan. Kada bih otisla kod plasticnog hiruga, sigurno mi bi mi rekao da na meni ima posla ohoho - ali mi na srecu takva glupost ne pada na pamet.

Ova tema bi se mogla vezati za onu temu o amneziji: kako to, ja ceo zivot na primer zivim sa malim grudima i dva milimetra nosa viska... i odjednom mi se promeni licni opis... pogledam u ogledalo, a odande me posmatra neka sisata, prcasta persona :eek:

To ce ti tesko reci lekar. Da na tebi ima mnogo posla da se radi. Meni je na primer taj Luis Toledo rekao da je moj nos vrlo sarmantan i da po njemu nikada ne bih trebalo da ga operishem, jer me cini osobenom...Nos mi je mali, ali nesto mi se oblik ne dopada, a to sto je rekao je bilo u sklopu price o Brazilkama i nasima, tj. koliko su nam drugaciji standardi zenske lepote...PItao me je da li bih ja nesto korigovala na sebi, pa sam ja pomenula da bih mozda nos sredjivala...

pa, isla sam
ali meni je stomak sve veci i veci
,probala sam teretanu, masazu,
..sve zivo ,,sto sam mogla naci
...ne mogu , ni jedne pantalone ne mogu obuci
,,kada kupujem, sve pantalone u koje se mogu uvuci, u struku su mi taman, ali nogavice su mi jako siroke,,
..pre neki dan sam potrcala za autobusom,,,:)
osetila sam stomak kako se trese, uzas..odmah mi se ,u glavi stvorila slika iz jedne parodije,,,, debela zena koja se usudila potrcati, scena se pusta usporeno,uz muziku iz odiseje:) ....
a uzasno je to sto stvarno nisam debela

pa zamisli da se izleti
meni se desavalo na pocetku karijere da preporucim iz mesta kremu protiv bora ili tretman za te mitisere koje imate na nosu,a zena dosla za hidratantnu masku :lol: tako da...pssst "sta zelite da dobijete kao efekat draga gospodjo" :mrgreen:

Sto mi je drago sto sam se rodila u vremenu kada plasticna hirurgija nije bila kao dobar dan. Kada bih otisla kod plasticnog hiruga, sigurno mi bi mi rekao da na meni ima posla ohoho - ali mi na srecu takva glupost ne pada na pamet.

Ova tema bi se mogla vezati za onu temu o amneziji: kako to, ja ceo zivot na primer zivim sa malim grudima i dva milimetra nosa viska... i odjednom mi se promeni licni opis... pogledam u ogledalo, a odande me posmatra neka sisata, prcasta persona :eek:

:lol::lol::lol: muvalo, udaj se za mene (u iducem zivotu, ili malo kasnije u ovom, kad plastika skroz uznapreduje).

p.s. inace, ja se sebi svidjam bas ovakva. e TO je amnezija :heart:

Back