lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
JBT! Postali smo Evropa!

Mada licno ne verujem da ni jedna riba na forumu ima silikone....

cao ljudi, samo da vam javnem, operaciju sam zavrsila 8. ovog mjeseca, isla je samnom drugarica i ona je ugradila silikone, ako vas zanima klinika je orea, a dr. jelena sukrija i magdalena, extra su, docekali su nas i pazili kao da smo im najvaznije na svijetu, toliko paznje, ma nevjerovatno. necete vjerovati, ustala sam odmah jutro posle operacije i radila rukama normalno, mislim normalno, malo otezano ali ok. znaci ja sam operaciju podnijela odlicno dok je moja drugarica malo teza, silikoni su firme mentory, ne moram ih mijenjati do smrti :D, ispod misica su, naravno, konce tijelo samo izbacuje i mozes da se tusiras odmah, sve normalno. 2 dana posle operacije smo se vratile avionom kuci, ja sam vec 3. dan bila na poslu, oko 15. januara idem na kontrolu i uzecu slike prije operacije jer ih doktorica ima, ja nisam bas imala afinitete da ih slikam prije sama, pa cu vam ih poslati. pozzz.

Bas bezveze sto se devojka koja je zapocela ovu temu nije javila posle toliko vremena da prenese sta je uradila i kako je bilo.... Ja intenzivno razmisljam o uvecanju grudi, i samo je pitanje vremena kada cu to i uraditi. Ako ima jos devojaka koje su raspolozene da prenesu svoja iskustva, neka to urade ! :) pozdrav svima

Kao da devojke ne bi volele da sve imaju grudi normalne velicine i da ne moraju uopste da razmisljaju o silikonima. Ali me stvarno nervira kada se nadje neki pametnjakovic da ih ubedjuje kako je problem u njihovoj glavi....Stvarno, smesno.... Samo neko ko je licemeran moze da kaze da devojke koje su ravne ko daske mogu da budu zadovoljne svojim telom i da se osecaju dobro u svojoj kozi isto kao one prema kojima je majka priroda bila darezljiva...Kako se osecaju, samo one znaju.... Sit gladnom ne veruje.;-)

Kao da devojke ne bi volele da sve imaju grudi normalne velicine i da ne moraju uopste da razmisljaju o silikonima. Ali me stvarno nervira kada se nadje neki pametnjakovic da ih ubedjuje kako je problem u njihovoj glavi....Stvarno, smesno.... Samo neko ko je licemeran moze da kaze da devojke koje su ravne ko daske mogu da budu zadovoljne svojim telom i da se osecaju dobro u svojoj kozi isto kao one prema kojima je majka priroda bila darezljiva...Kako se osecaju, samo one znaju.... Sit gladnom ne veruje.;-)
pa znas sta
ko je dobio sise fali mu nesto drugo
ko je dobio dupe oce ravan stomak
ko je dobio lepu kosu ima krve zube
svi oce nesto
a te sise se potanciraju koooo da su ne znam ti ni ja sta....i sto puta sam visela lepse male sise nego one ko vime...obrni okreni necim neces biti zadovoljan :neutral:

A gde je problem,ako ne u glavi,ako nekome trebaju sise da bi se osecao dobro u svojoj kozi?

Dobro, mozda nisam dobro formulisala ono sto sam htela da kazem. Pojam o tome sta je lepo ispoljavao se razlicito u razlicitim kulturama kroz vreme, i znam da je to relativno. Ali mi je tesko da poverujem da danas neka devojka moze da bude potpuno zadovoljna svojim fizickim izgledom ako je daskara i da joj to nikad nije zasmetalo. Muskarci treba da su ravni ko daske, a devojke treba da imaju grudi, koliko ja znam. Moze se ona lepo osecati u svojoj kozi i da voli sebe, bez obzira na velicinu grudi, zbog hiljadu drugih stvari. Ali ako pati zbog toga sto ima male grudi, zasto to ne bi korigovala ako pozeli? Ranije nije postojala mogucnost za tako nesto, a danas postoji.
Odmah da se razumemo, ne govorim o onim osobama koje grudi velicine 3 hoce da povecaju na petice ili tako nesto. To je sasvim druga prica, i na to necu da trosim reci.
pozz svima

Sa ovim delom se slazem...ako devojka ima jako male grudi ( ravna ko daska ), ja licno bi joj predlozila da ugradi silikone....jer to je zaista jako opterecenje i devojke se ne osecaju kao zene....

Ha! Ponekad pomislim da bolje da ti silikoni nikad nisu ni bili izmisljeni, onda se i ne bi nasli u dilemi "biti za" ili "protiv", prihvatiti ili prezreti, osuditi ili ismejavati....ne bi ni razmisljali o tome....
A danas je to ipak jedan veliki BIZNIS, a kao i u svakom biznisu glavni cilj je PROFIT...

Da to ženama nije potrebno, ceo taj veliki biznis ne bi ni postojao. Da sam u mogućnosti - ja bih odmah ugradila silikone. Mrzim punjene brushaltere, muka mi je od nošenja garderobe koja mi se baš i ne dopada, ali prikriva nepostojeće grudi, od mladalačkog sportskog stila koji više ne pristaje ni mojim godinama ni statusu, od kupaćih kostima sa debelim korpama iz kojih se voda cedi kao iz kofe, od komentara jednog lekara "pa sa čim se igra Vaš muž?". Ja sam tekstilac po struci i veliki esteta pa kada probam neku bluzu ili sako a ona visi na meni kao na vešalici - dođe mi da se ubijem. Zavidim ženama koje ujutru mogu da obuku bilo šta što je u skladu sa temperaturom napolju i da bez razmišljanja odu na posao. Ja moram da napravim hiljadu kombinacija dok najzad ne ličim na normalno stvorenje.
Danas je pristojan izgled deo standarda, sve što je manje od toga tretira se kao neozbiljnost i brljivost. Zašto bi neka žena svakodnevno morala da bije bitku sa sa svojim grudima i adekvatnom garderobom kao da je hendikepirana, zar nemamo dovoljno brige i stresa i bez toga? Ako zdravlje i finansije dozvoljavaju, zašto se ne osloboditi bar jednog tereta?

Slazem se da se taj biznis razvio bas zato sto je potreban. Ali u ovom danasnjem svetu sve je nesigurno, i ima zloupotreba na sve strane, pa na zalost u medicini. Otkad sam pocela da razmisljam o tome da odem na op, dosta sam "istrazivala" po netui bibliotekama, i bila sam zapanjena sta sve nisu pokusavali da stave u implant, tipa sojino ulje i jos nekakva cuda; a posle se ispostavilo da je to bilo stetno. Generacija silikonskih umetaka koje se stavljaju danas su sigurno bolji i sigurniji od onih od pre 10-15 godina ali ni oni jos uvek nisu savrseni, i svaka naredna generacija ce verovatno biti jos bolja.
A da potreba postoji, postoji....:?

Da to ženama nije potrebno, ceo taj veliki biznis ne bi ni postojao. Da sam u mogućnosti - ja bih odmah ugradila silikone. Mrzim punjene brushaltere, muka mi je od nošenja garderobe koja mi se baš i ne dopada, ali prikriva nepostojeće grudi, od mladalačkog sportskog stila koji više ne pristaje ni mojim godinama ni statusu, od kupaćih kostima sa debelim korpama iz kojih se voda cedi kao iz kofe, od komentara jednog lekara "pa sa čim se igra Vaš muž?". Ja sam tekstilac po struci i veliki esteta pa kada probam neku bluzu ili sako a ona visi na meni kao na vešalici - dođe mi da se ubijem. Zavidim ženama koje ujutru mogu da obuku bilo šta što je u skladu sa temperaturom napolju i da bez razmišljanja odu na posao. Ja moram da napravim hiljadu kombinacija dok najzad ne ličim na normalno stvorenje.
Danas je pristojan izgled deo standarda, sve što je manje od toga tretira se kao neozbiljnost i brljivost. Zašto bi neka žena svakodnevno morala da bije bitku sa sa svojim grudima i adekvatnom garderobom kao da je hendikepirana, zar nemamo dovoljno brige i stresa i bez toga? Ako zdravlje i finansije dozvoljavaju, zašto se ne osloboditi bar jednog tereta?

a ja sam milsila da imam problem sa malim sisama:shock:

Back