Xaxa...
A lepo si mogao da dobijes pice...
Naravno da znam kako izgledaju vizuelno i na dodir silikoni ima ih puno devojaka u mom okruzenju,a i moje drugarice.
Sve su apsolutno zadovoljne i hvala Bogu nisu imale nikakvih komplikacija...
SVe u zivotu moze da podje naopako,zato se i trudimo da ne cinimo lose drugima,da nam se lose ne i vratilo,jel tako?
Ajde sada svi polako da ponovimo 10 Bozijih zapovesti,i malo saveta i "predavanja" na temu :Voleti sebe onakav kakav si itd...
Znaci zamolila sam da ne ostavljate komentare,jer tema ne glasi Za ili Protiv silikona,zar ne?
Dalje...Operacija,ovog tipa,se izvrsi 3 na dan najmanje(po doktoru) tako da je smesno pricati o posledicama,postoperativnom periodu i pripremama za operaciju,zato sto to zna i moja baba...
Silikoni se mogu naci(u Srbiji) u 2 oblika i rezovi se mogu napraviti na bar 4 mesta,koja ja mislim da su vec spominjali na ovoj temi i takodje implantati se mogu staviti ispod,iznad/zlezde,misica itd...Ko razume,shvatice...
Sve sam ja to prostudirala i odlucila sam se da na moje jake 2 stavim nekih 350cc da to budu dobre 4.Kome se ne svidja nista,a kome se svidja...pa tu vec ima mnogo opcija...

U slucaju da se neko pita zasto sam se odlucila na ovaj poduhvat,odgovoricu vam...
Odlucila sam zato sto mislim da covek tokom zivota treba sebe da izgradjuje kako "iznutra",tako i "spolja".Tj.moj moto je Zivite zivot,probajte sve sto vam padne na pamet(ukoliko time ne povredjujete druge),ulepsavajte se koliko zelite i koliko sebi mozete da priustite isto,putujte,obrazujte se i volite sto jace mozete.
Mislim da sam odgovorila na vecinu postavljenih pitanja,pa sada molim "silikonke"

da mi odgovore na moja pitanja...
Hvala,dovidjenja i prijatno!