lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Molim vas za jednu informaciju- tko je najbolji (najkvalitetniji) estetski hirurg u vasoj zemlji? Inace sam iz Slovenije, a htjela bih uraditi povecanje grudi.

Ima medu vama mozda koja sa silikonima? kako je zadovoljna, je li bilo nekih komplikacija nakon operacije (kapsula) i koliko vremena je proslo od operacije? Od kojeg proizvodaca su implantati?

Hvala i lep dan vam zelim.

Sonja

Estetski turizam,a?
Dosad je bio zubarski, sad i silkonski turizam... Doduse kad vec dodjes u Srbiju, jeftino je i smanjivanje rodnice (vagine) :lol::lol::lol::lol:

Imam ja radila sam u klinici Colic pre mesec dana extra sam zadovoljna,komplikacije su retke radi se pod totalnom anestezijom jedan dan prespavas u bolnici pijes analgetike i nedelju dana antibiotik 14 dan se skidaju konci 6 nedelja noss specijalan grudnjak koji ti oni daju ....ja sam posle nedelju dana skroz dosla sebi samo nesmem jos da pravim nagle pokrete rukama...Sve sto te interesuje pitaj slobodno...platila sam 3.000,00e....Pozz SASKA

Da imam 3000 evra ja bih se ženio!

ej :bye:
ako si ti TA :), aj objasni mi sta ti je to kliknulo u glavi da si se odlucila na silikonske grudi...
znas da je sve vjestacko, kad pipnes znas da je silikon... ne znas sta moze biti za par godina, hoce li se spustiti... mislim i prirodne se spuste ali ipak je sa silikonom drugacije...
bas me zanima :think:
jesi li sad bas sretna i zadovoljna? :think:

:bye:

Svako ko nije zadovoljan svojim izgledom a može da ga popravi zašto ne ? Ili zar joj treba razlog ako ona hoće veće sise mislim u čemu je problem .
Nažalost nisam imao sreće da ih osjetim pod rukom(mislim te silikonske ) ali ono na prvo oko :super:

za mene je ugradnja silikona bačena para

Да имам неке ружне груди и да ме то чини незадовољном, несрећном, несигурном, и да имам толико пара - ја бих се оперисала! :)

Свима нам је важна естетика, ма колико волели сами себе. Ипак фарбамо седе, стављамо навлаке на зубе ако се који окрњи, мажемо нокте, шминкамо се, држимо дијете, идемо у теретане, деплирамо се... - јер нам је изглед важан. Па ако су некоме груди баш проблем - зашто да не?

Svako ko nije zadovoljan svojim izgledom a može da ga popravi zašto ne ? Ili zar joj treba razlog ako ona hoće veće sise mislim u čemu je problem .
Nažalost nisam imao sreće da ih osjetim pod rukom(mislim te silikonske ) ali ono na prvo oko :super:

Сад тек видех да је слично већ написано.;)

Мада, искрено - на око ми много боље изгледају лепе природне, него било које силиконске... ;)

Да имам неке ружне груди и да ме то чини незадовољном, несрећном, несигурном, и да имам толико пара - ја бих се оперисала! :)

Свима нам је важна естетика, ма колико волели сами себе. Ипак фарбамо седе, стављамо навлаке на зубе ако се који окрњи, мажемо нокте, шминкамо се, држимо дијете, идемо у теретане, деплирамо се... - јер нам је изглед важан. Па ако су некоме груди баш проблем - зашто да не?

ja bih ipak radije izabrala nekakav grudnjak sa čvrstim korpama ili nešto slično nego operaciju
al šta sad, svako ima svoje kriterijume.....

...:ok:

....lepo je biti lep:D koji pleonazam:roll::lol:
samo što ja lično ne bih trpela bol zarad lepote
ni uši nisam izbušila, a kamoli da idem na operaciju npr ugradnje silikona (dobro to se radi pod anestezijom, ali ipak)
al ko što rekoh----svako ima svoje kriterijume. Neko će reči--- e biću lep/lepa pa makar trpeo/trpela bol (bušenjaušiju npr:lol:) a ja na to kažem neka hvala nemam strpljenja za to...

....lepo je biti lep:D koji pleonazam:roll::lol:
samo što ja lično ne bih trpela bol zarad lepote
ni uši nisam izbušila, a kamoli da idem na operaciju npr ugradnje silikona (dobro to se radi pod anestezijom, ali ipak)
al ko što rekoh----svako ima svoje kriterijume. Neko će reči--- e biću lep/lepa pa makar trpeo/trpela bol (bušenjaušiju npr:lol:) a ja na to kažem neka hvala nemam strpljenja za to...

mene zahebali dok sam bila beba...

i mnogo sam plakala, secam se!
:neutral:

Jа бих ишла у Шпанију на море, а не у штрокаву црну гору(написано малим словима намерно:evil:)...

jao znam kriza udarila :((((((((
pa ****** vamo govorish o nekom bogatsvu i automobilima furash se na brendnejm a idehs u crnu goru na more. ima i kod nas takih seljaka kupe auto pa ga voze po selu.:)))

Back