- Poruka
- 3.886
Bolje veštačka lepota nego prirodna ružnoća!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate šta je bezveze.. Oženiš neku vrh cicu...(ne znajući za njene "diskretne korekcije") pa vam se rodi klinče...klempave uši...ogroman nos....ružni zubi...A ti u čudu....
i jos ti ta ista kaze :"to je sve povuklo gene na tvoju tetka stanu,i ja sam nasla s kim cu da se razmnozavamZnate šta je bezveze.. Oženiš neku vrh cicu...(ne znajući za njene "diskretne korekcije") pa vam se rodi klinče...klempave uši...ogroman nos....ružni zubi...A ti u čudu....
"Grana koja se brzo razvija toliko da je usla i u 'obican svet', ne mislim nista lose ako neko hoce nesto da ispravi na svom telu sto da ne? jer ako neko ima klempave usi,veliki nos,male ili opustene velike grudi,lose zube..zasto to ne bi popravio ako zeli i ima mogucnosti?Sta devojke misle o plasticnoj hirurgiji,prvenstveno o ugradnji silikona...

ahahahah,zasuZnate šta je bezveze.. Oženiš neku vrh cicu...(ne znajući za njene "diskretne korekcije") pa vam se rodi klinče...klempave uši...ogroman nos....ružni zubi...A ti u čudu....

Moje pitanje je - kako zamišljate ženu za 50 godina?
Al možda da pojasnim - kako bi žena mogla da izgleda 2058. godine : )

za sporetom sa par UNUKA.... i kipi testo za ustipke
vise volim da mi zena od 50god. mirise na luk nego na Dolce&Gabbanu

iju, prvi put cujem da neko traziMene interesuje samo jedno,a to je cena nekih najmanjih silikona.Pitam za mamu,jer zena ima 48god i posle prvog porodjaja,normalno nije mazala grudi i nosila brushaltere jer su joj "babe" govorile tako.Grudi su joj se znatno smanjile i spljostile,i jednostavno zena ima dugo tu zelju,a vala je i zasluzila,celog zivota je radila za druge,sada hoce i nesto za sebe da ucini.Mozete li mi preporuciti nekog dobrog doktora i kako se krecu cene,jer sam ja cula da se krecu od 1300e?I da li je neko cuo za nekog dr.Ribnika ili kako vec..Hvala unapred

iju, prvi put cujem da neko trazi
"povoljnu" ugradnju silikona
ovaj, pogledaj tu na kvantasu, mozda nadjes neki povoljni implant, po veleprodajnoj ceni
ahahahhaha, a za operaciju, cista sitnica![]()
pa idi kod oftalmologa, nemoj meni da se zalisne vidim razlog ovolikoj ironiji

Mene interesuje samo jedno,a to je cena nekih najmanjih silikona.Pitam za mamu,jer zena ima 48god i posle prvog porodjaja,normalno nije mazala grudi i nosila brushaltere jer su joj "babe" govorile tako.Grudi su joj se znatno smanjile i spljostile,i jednostavno zena ima dugo tu zelju,a vala je i zasluzila,celog zivota je radila za druge,sada hoce i nesto za sebe da ucini.Mozete li mi preporuciti nekog dobrog doktora i kako se krecu cene,jer sam ja cula da se krecu od 1300e?I da li je neko cuo za nekog dr.Ribnika ili kako vec..Hvala unapred
Ne znam kako je kad se ljubis sa nekim ko ima silikonske usne, ali znam kako izgledaju iz bliza.. izgledaju tako da mi je bilo gadnjikavo da ih pipnem.. a nisu mnogo napumpane..
Doduse, ta devojka nije zadovoljna velicinom, pa ce da ih napumpa jos.. a mora i na korekciju.. pomerila joj se ona sredina u stranu..
Sve je stvar mere.