lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Znate šta je bezveze.. Oženiš neku vrh cicu...(ne znajući za njene "diskretne korekcije") pa vam se rodi klinče...klempave uši...ogroman nos....ružni zubi...A ti u čudu....

Ako je mogla mama pod nož moći će i dete, kad za to dođe vreme.
Ako nekome smeta nešto, a ima mogućnosti da to promeni i ako će ga to usrećiti, što da ne. Samo bez preterivanja. Oni baloni od grudi, usne kao kokošija trtica, lice ispeglano do te mere da grimasa ne može da se napravi, vađenje rebara da bi struk bio uži...to je već užas. A najgore moguće pl.operacije su mi one kad neko hoće da liči na neku javnu ličnost! To mi je plafon debilizma i nemanja vlastitog karaktera.

Znate šta je bezveze.. Oženiš neku vrh cicu...(ne znajući za njene "diskretne korekcije") pa vam se rodi klinče...klempave uši...ogroman nos....ružni zubi...A ti u čudu....
ahahahah,zasu :lol:

inace tema,plasticnu hirurgiju podrzavam onda kada neko ima vidiljive oznake posle neke velike operacije,nesrece i slicno da bi mu se telo vratilo u neko prethodno stanje i da ne bi patio sto ima oziljke svud po telu,odsecenu sisu,slomljen nos i sta ti ja znam sta....a neka hirurgija na savrseno zdravog,pravog i normalnog coveka mi je....pa nepotrebna :)

a posebno mi je odvratno kad neka teta zategne lice pa to stoji tako godinama,pa krene vrat da joj se opusta i bora,a lice dotgenuto do granica pucanja...misssim fuj...em te sa jedne strane vuku da tako radis jednu operaciju za drugom,em sa druge strane umesto da izgledas normalno za svoje godine,cesto izgledas ko raspala tetka/teca koji nije mogao da prihvati sebe nego je po svaku cenu morao da se ukalupi i opsteprihvacene standarde lepote koji su uzgred cesto vrlo upitni i diskutabilni...eto meni to govori najvise o necijoj glavi,napucana usta i ispeglano lice na naborani vrat,kao i koje rebro u minusu su jos i najmanji problem.

iance znam jednu sto je trazila sise za osamnaesti rodjendan,i da sve bude gore dobila ih :)

Moje pitanje je - kako zamišljate ženu za 50 godina?

Al možda da pojasnim - kako bi žena mogla da izgleda 2058. godine : )

S'obzirom koliko tehnologija napreduje ..... i koliko sve napreduje .... žene za 50 godina ne mogu čak ni da zamislim ..... Verovatno će sve one biti prelepe i prezgodne - zato što će im sve ovo o čemu mi sada pričamo biti na dohvat ruke i kupovaće se ''iz fotelje'':
''Aparat za liposukciju za samo 1500 dinara'' ....
''Veštačke grudi (a kao prave) za samo 3000 dinara)'' ....
''Usisivač sala i zatezač stomaka po popularnoj ceni od 4800 dinara'' ...

i tako ..... ja bar to tako zamišljam.... da će te žene, svaku intervenciju na sebi moći same da urade ''iz fotelje'' :)

estetska hirurgija je kod nas Srba nejaktuelnija,kapiram da neko nije zadovoljan svojim telom pa uradi nesto radi povecanja samopouzdanja,ali ovo sto rade nase pevaljke ne lici ni na sta....zamisljam da ce silikoni npr.biti skoro pa za dzabe i imace ih sve zene...muskarci ce padati u nesvest od sisa i dupeta i usana i okrenuce se i pohrliti u zagrljaj drugom muskarcu.......a vi zene ko vas ****...sta ste trazile dobile ste.....zene nikad nisu zadovoljne i preteruju u mnogo cemu!i zato muskarci jesu pametniji!nazalost!

Mene interesuje samo jedno,a to je cena nekih najmanjih silikona.Pitam za mamu,jer zena ima 48god i posle prvog porodjaja,normalno nije mazala grudi i nosila brushaltere jer su joj "babe" govorile tako.Grudi su joj se znatno smanjile i spljostile,i jednostavno zena ima dugo tu zelju,a vala je i zasluzila,celog zivota je radila za druge,sada hoce i nesto za sebe da ucini.Mozete li mi preporuciti nekog dobrog doktora i kako se krecu cene,jer sam ja cula da se krecu od 1300e?I da li je neko cuo za nekog dr.Ribnika ili kako vec..Hvala unapred

nema tu manji veci..cena intervencije se ne formira prema kubikazi silikona koje ti da izvines stave..
Salu na stranu..Ja mogu da preporucim Dr.Marasa koji radi u nekoliko klinika u gradu i vrhunski radi svoj posao..
O ceni je najbolje da se informises licno kod operatora u nekoj ustanovi.

Mene interesuje samo jedno,a to je cena nekih najmanjih silikona.Pitam za mamu,jer zena ima 48god i posle prvog porodjaja,normalno nije mazala grudi i nosila brushaltere jer su joj "babe" govorile tako.Grudi su joj se znatno smanjile i spljostile,i jednostavno zena ima dugo tu zelju,a vala je i zasluzila,celog zivota je radila za druge,sada hoce i nesto za sebe da ucini.Mozete li mi preporuciti nekog dobrog doktora i kako se krecu cene,jer sam ja cula da se krecu od 1300e?I da li je neko cuo za nekog dr.Ribnika ili kako vec..Hvala unapred
iju, prvi put cujem da neko trazi
"povoljnu" ugradnju silikona

ovaj, pogledaj tu na kvantasu, mozda nadjes neki povoljni implant, po veleprodajnoj ceni

ahahahhaha, a za operaciju, cista sitnica :klap:

i kakve su na dodir?
ja ne znam ni jednu devojku, ali bas ni jednu koja je ugradila silikone...

cudo....

bas sam u nekom zatvorenom krugu...
:(

i ove prave se razlikuju na dodir, te sam ispipala razne, ali bas me zanima kakve su silikonske?
A usne? kako izgleda kad se ljubis sa nekim ko ima silikone u ustima?
Ja sma cula da se smanjuje osecaj..i za grudi i za usne..receptori se inhibiraju...

Ne znam kako je kad se ljubis sa nekim ko ima silikonske usne, ali znam kako izgledaju iz bliza.. izgledaju tako da mi je bilo gadnjikavo da ih pipnem.. a nisu mnogo napumpane..
Doduse, ta devojka nije zadovoljna velicinom, pa ce da ih napumpa jos.. a mora i na korekciju.. pomerila joj se ona sredina u stranu..

Nikad mi nije palo na pamet to da radim...zadovoljna sam izgledom...i ne vidim razloga za takve avanture...
Ali kome to nesto znaci i misli da bi se bolje osecao ako ima vece sise, usne, tanji struk...neka..i treba...
Samo me zanima, sta se time postize?

Muskarci te spopadaju vise? Ili se okrecu za tobom? Ili je bolji sex?

Mislis na dr Ribnikara?
Odlican ti je dr Sinisa Kojic sa St. Medice. Na forumu Ana imas temu estetska hirurgija i puno saveta i preporuka. Cena je oko 2500 €.

Back