lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Po meni, sem zatezanja lica (ali ne svake dve godine) povecanja grudi (ako su izrazito male i ako se ne povecaju do besmisla) smanjenja nosa i usiju (jer to zaista moze da naruzi osobu) ostalo ne bih preporucio nijednoj zeni, jer je ili nepotrebno, ili izgleda komicno ili se moze resiti i na drugi nacin
pa ti si bas velikodusan...:lol:

p.s. i meni je angelina jolie prelepa zena, i koliko znam prirodna 100% - ne vidim sto nju stalno navodite kao primer?

Moje pitanje je - kako zamišljate ženu za 50 godina?

Al možda da pojasnim - kako bi žena mogla da izgleda 2058. godine : )

ne nzam za zenu ali znam za sebe :mrgreen:

sto se tice plasticne hirurgije, nemam nista na tijelu sto bi trebalo mjenjati....ali mi je ok kada to neko drugi uradi
samo mi je zao sto je velika cifra ljudi koji to rade iz pogresnog razloga
ono,
ne zato sto to rade za sebe vec da bi zadovoljili tamo neciji tudji standard, zadrzale dragog, zadrzale sponzora etc.
i iako uopste nemaju potrebu za tim, ljepuskaste su/lijepe ali se svejedno doradjuju i cesto unakaze
pritom ne mislim samo na one koje su se doslovno unakazile vec i one koje su nakon prepravke skroz izgubili ono nesto svoje
(tipa pamela, koja je prije operacija (ili bar nakon prve) bila stvarno lijepa)

bwah,
ako postoji neka tehnika dozivotnog oslobadjanja dlaka u jednom tretmanu a za podnosljivu cijenu, ne bih razmisljala ni sekunda o tome.... :mrgreen:

Prvo sam bila zadrti protivnik, onda sam na tv videla slucajeve koje nisam mogla da vidim u rl-u (nisam ni znala da postoje neki ekstremi, tipa stomak, grudi kesa itd...) pa sam ublazila stav. Al' onaj fazon stavljam silikone u 17-oj ili imam 150 kg pa sam dosla da mi odseku deo da se smanjim- toga se uzasavam.
Uprkos sopstvenom nesavrsenstvu, ne bih ja tu nista dirala....

mislim da oni sa pretjeranom tezinom (sad-ne znam spadaju li i ti od 150 u njih) moraju prvo na operaciju pa tek onda na mjenjanje ishrane i vjezbe
jer bi ih u suprotnom okinulo srce kada bi ga dodatno opteretili vjezbanjem

Andjelina ima prirodno divne usne, i mnoge devojke zele da imaju iste, pa i ja.. I da znam da moze da se uradi da izgleda tako sigurno bih uradila ali jednostavno ne moze.. Uvek se prepozna kad usne nisu prave, izgledaju izvrnuto, nisu ravne, ona sluzokoza sto je inace ispod usne se vidi, pa izgleda ko da su usta u dve dimenzije...:lol:
Ne, nikada nisam videla da moze izgledati prirodno...
Sto se grudi tice to mi je ok, ako si umeren ne moze se tako lako izvaliti da nisu prave.. I uradila bih to da nemam strah od noza i da ne zelim dojiti jednom..

Voleo bih da mi neko objasni u čemu je fora sa napumpavanjem usana?
Možda sam lud, možda nemam ukusa, ali meni je to odvratno! Ostali plastičnohirurški zahvati koliko toliko i mogu da prodju, lepe i velike sise su lepe i velike sise, ali ne kapiram šta ima lepo u tome da neko izgleda kao da je ljubio uključenu peglu? Koliko shvatam, cilj je da se postignu napućene usne koje izgledaju kao kod Andjeline Džoli, ali taj cilj još niko nije ostvario, niti će, a rezultati su karikature, pogledajte samo Verricu Rakočević.
A guske i dalje hrle da im malo sala s dupeta prebace na lice...
Jel' gledao neko film "Brazil"? Tu ima dobrih plastičnih hirurga! :lol:

Voleo bih da mi neko objasni u čemu je fora sa napumpavanjem usana?
Možda sam lud, možda nemam ukusa, ali meni je to odvratno! Ostali plastičnohirurški zahvati koliko toliko i mogu da prodju, lepe i velike sise su lepe i velike sise, ali ne kapiram šta ima lepo u tome da neko izgleda kao da je ljubio uključenu peglu? Koliko shvatam, cilj je da se postignu napućene usne koje izgledaju kao kod Andjeline Džoli, ali taj cilj još niko nije ostvario, niti će, a rezultati su karikature, pogledajte samo Verricu Rakočević.
A guske i dalje hrle da im malo sala s dupeta prebace na lice...
Jel' gledao neko film "Brazil"? Tu ima dobrih plastičnih hirurga! :lol:

:klap:

:hahaha: ni ja to ne razumem. Mozda je svrha da tako otecene usne asociraju muskarca na shenjepu

Smatram da ako je neko nezadovoljan sobom ne trebe da zagorcava zivot onom do sebe, nego neka uradi i 100 plasticnih operacija ako ce mu / joj biti bolje.Sad, zasto je to napumpavanje usana gore od silikona:dontunderstand:
Zasto bi to bilo normalnije?

odlicna mogucnost. podrzavam. sto ne iskoristiti moderna dostignuca

mada ume da izgleda jezivo pa mi nije jasno ko ih je prevario... mnogo se vidi da je vestacko... a drugi problem je sto tu valjda neke stvari tipa bore ne mozes jednom nego moras stalno?? tako da je uslov da si bogat itd... ali znam da uspesna zena mora da brine o svom izgledu a danas nema ni posla bez lepog izgleda (bar lepog, da ne pominjemo izuzetan)

Samo ako je u pitanju neki defekat poput zecije usne, ili tako necega sto se stvarno ne moze gledati. Ako je neko iskompleksiran zbog tako necega, neka regulise to ( u granicama normale) i tako bude srecan i zadovoljan.

Ukoliko se vrsi radi korigovanja neceg na licu,nekog nedostatka,zdravstvenog problema,ondasu te hirurgije u redu,ali ovako....Svakom svoje.Ako ce neko imati vishe samopouzdanja u sebe ako nabije D cup neka radi,mada,bolje bi bilo na drugi nacin d adize samopouzdanje al'.....

Il' ko shto je rekao neko dole,ako izgleda prirodno,recimo ona...

je imala dosta plasticnih operacija,ali sve izgleda normalno.

Dokle god postoji mera i ukus nemam nista protiv da neko koriguje svoje male ili malo vece nedostatke ili ulozi u svoje telo radi atraktivnijeg i lepseg izgleda.
Generalno mislim da je ta odbojnost prema PH posledica odbojnosti prema pojedinim osobama iz javnog zivota koje su imale intervencije tog tipa.

Back