S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
vise mi se svidjaju tvoje si.sekako skvo a moje shmrc![]()
sala haha salaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vise mi se svidjaju tvoje si.sekako skvo a moje shmrc![]()
sala haha salaaaa

pa ti si bas velikodusan...Po meni, sem zatezanja lica (ali ne svake dve godine) povecanja grudi (ako su izrazito male i ako se ne povecaju do besmisla) smanjenja nosa i usiju (jer to zaista moze da naruzi osobu) ostalo ne bih preporucio nijednoj zeni, jer je ili nepotrebno, ili izgleda komicno ili se moze resiti i na drugi nacin

Moje pitanje je - kako zamišljate ženu za 50 godina?
Al možda da pojasnim - kako bi žena mogla da izgleda 2058. godine : )

Prvo sam bila zadrti protivnik, onda sam na tv videla slucajeve koje nisam mogla da vidim u rl-u (nisam ni znala da postoje neki ekstremi, tipa stomak, grudi kesa itd...) pa sam ublazila stav. Al' onaj fazon stavljam silikone u 17-oj ili imam 150 kg pa sam dosla da mi odseku deo da se smanjim- toga se uzasavam.
Uprkos sopstvenom nesavrsenstvu, ne bih ja tu nista dirala....

mislim da oni sa pretjeranom tezinom (sad-ne znam spadaju li i ti od 150 u njih) moraju prvo na operaciju pa tek onda na mjenjanje ishrane i vjezbe
jer bi ih u suprotnom okinulo srce kada bi ga dodatno opteretili vjezbanjem

Voleo bih da mi neko objasni u čemu je fora sa napumpavanjem usana?
Možda sam lud, možda nemam ukusa, ali meni je to odvratno! Ostali plastičnohirurški zahvati koliko toliko i mogu da prodju, lepe i velike sise su lepe i velike sise, ali ne kapiram šta ima lepo u tome da neko izgleda kao da je ljubio uključenu peglu? Koliko shvatam, cilj je da se postignu napućene usne koje izgledaju kao kod Andjeline Džoli, ali taj cilj još niko nije ostvario, niti će, a rezultati su karikature, pogledajte samo Verricu Rakočević.
A guske i dalje hrle da im malo sala s dupeta prebace na lice...
Jel' gledao neko film "Brazil"? Tu ima dobrih plastičnih hirurga!![]()

ni ja to ne razumem. Mozda je svrha da tako otecene usne asociraju muskarca na shenjepu