Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma kakvi šetao,brže bolje sklonio.... i sada mora malo detoksikacije za nas što volimo mejnstrim

6c0f2d92c6f983e2447963e6a38ceefd.jpg

Ma to je jedna ista, slovacka biciklistkinja, samo se pola njenih fotki vide na prvu loptu, a pola ne. :dash: :lol: Ne, baksuz sam zesci, koja je poenta gledanja golih cica ako to ne moze da se podeli s ljudima, taj ugodjaj i sve, taj voajerski filing, deprimirace me ovo. :sad2:

- - - - - - - - - -

L14.jpg

Pa pao je mrak vec, ne mora strogi post kad se smraci. :lol: Imam ja jednu prijateljicu, bivsu forumasicu, cujemo se za praznike, izmenjamo cestitke, madjarske je nacionalnosti, i jednom prilikom stize mi sms za badnje vece, a ja u kladzi, sa sve badnjakom ponetim na paljenje, video ekipu iz komsiluka i seo s njima. Cestita mi prijateljica, zapravo pozelela mi ugodno badnje vece. I pita me cika Zare ko je to pozurio, ono zeza se, blefira, ja mu objasnim, kaze on on ce da joj uzvrati cestitku. :lol: Brate, kad je zapaprio poruku, jedva zena dosla sebi, kaze pa zar i na ovaj sveti dan vi mislite na golicanja i besposlice. :lol: Da mi je da je upoznam sa cika Zaretom, bilo bi tu svacega. :lol: Taman je njegov broj. :D

- - - - - - - - - -

...ma opušteno, prebroj tačkice na ovoj i biće ti bolje...:lol:

12507377_547971242035580_9065559473014511563_n.jpg
E, ova je slicna onoj mojoj. :ok: :D

I opet se ne vide one tri fotke. :lol: Diverzija! :lol:

šalim se ja :lol:
ali su mi slatke ove tvoje muke, što ne možeš da okačiš fotke i usrećiš širu i užu voajersku publiku :lol:
..
inače ova tema je super, a znam da nisi pre učestvovao u kačenju fotki :lol:
..
mada moram da priznam da je ukus skroz na mestu :ok:, mada muški će to da potvrde već :lol:

- - - - - - - - - -

oborićeš server Krstarice Dačo :rotf:

Back