- Poruka
- 46.917
ma kakvi šetao,brže bolje sklonio.... i sada mora malo detoksikacije za nas što volimo mejnstrim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hajde nešto onda za Kranpa, da nije savršeno, ali da je sexy![]()
![]()
![]()
![]()

Ajde ja ove šaljem kod Fortesa na školu skijanja![]()
![]()
![]()

I meni se dopadaju guze![]()

Hejtuje me mreza, sabotaza, atentat...
Ne da mi se ni golu ribu da okacim. 

Ne, baksuz sam zesci, koja je poenta gledanja golih cica ako to ne moze da se podeli s ljudima, taj ugodjaj i sve, taj voajerski filing, deprimirace me ovo. 
Hejtuje me mreza, sabotaza, atentat...
Ne da mi se ni golu ribu da okacim.
![]()

Ma to je jedna ista, slovacka biciklistkinja, samo se pola njenih fotki vide na prvu loptu, a pola ne.![]()
Ne, baksuz sam zesci, koja je poenta gledanja golih cica ako to ne moze da se podeli s ljudima, taj ugodjaj i sve, taj voajerski filing, deprimirace me ovo.
![]()

Imam ja jednu prijateljicu, bivsu forumasicu, cujemo se za praznike, izmenjamo cestitke, madjarske je nacionalnosti, i jednom prilikom stize mi sms za badnje vece, a ja u kladzi, sa sve badnjakom ponetim na paljenje, video ekipu iz komsiluka i seo s njima. Cestita mi prijateljica, zapravo pozelela mi ugodno badnje vece. I pita me cika Zare ko je to pozurio, ono zeza se, blefira, ja mu objasnim, kaze on on ce da joj uzvrati cestitku.
Brate, kad je zapaprio poruku, jedva zena dosla sebi, kaze pa zar i na ovaj sveti dan vi mislite na golicanja i besposlice.
Da mi je da je upoznam sa cika Zaretom, bilo bi tu svacega.
Taman je njegov broj. E, ova je slicna onoj mojoj....ma opušteno, prebroj tačkice na ovoj i biće ti bolje...
![]()
Diverzija! 
, mada muški će to da potvrde već 

Pa necu tako da se igram, necuuuuu...